Uwaga spoiler drugiego sezonu Violetty
Co się stanie z tą parą? W którymś z ostatnich odcinku drugiego sezonu Fran powiedziała Marco ze wyjeżdża do Włoch z rodziną? (swoją drogą tani chwyt, od razu przywodzi na myśl akcje z Tomasem i Violą) I CO TERAZ Z NIMI BĘDZIE???
W ogóle przeczytałam też gdzieś że Fran zakocha się w Fede (nie z pewnego źródła ale słyszeliście coś tym?)
Według mnie oni są tacy słodcy, Marco jest prze kochany znaczy Fede też niczego sobie ale wole Marco i CZY TYLKO JA CZEKAM AZ MARCO I FRAN SIĘ W KOŃCU POCAŁUJĄ?
Nie przesadzajmy, chcę wyjść na normalną ^^ W miarę :D
Ej, robimy taką akcję, jak będzie koncert:
Zaczynamy śpiewać refren algo suena mi kiedy na chwilę przerwą i nie będzie ich śpiewania i z trzy wielkie napisy wzdłuż widowni: We <3 You a z przodu Te amo na dwóch kartkach ^^
Pomysł autorski, wiem, że w życiu nie wypali, ale tak se wymyśliłam ^^ By Polskę zapamiętali!
nie wiedza co traca gdyby zorganizowali koncert w polsce zrobilibysmy im takie powitanie ze by sie zdziwili :D
Też bym chciała koncert w Polsce, ale ciekawe ile osób by przyszło, bo z tego co wiem, nie każdy jest takim wielkim fanem, albo nawet mieliby za daleko. chociaż ja bym na pewno pojechała haha