Czekam na dużo pomysłów. Tylko błagam, nie piszcie, że ,,najprawdopodobniej będzie tak, że...",
,,ostatnio czytałam/em, że..." albo ,,nieoficjalnie wiadomo, że...". Bo później będzie to, co z drugim
sezonem, że niby Esemralda miała być nową guwernantką V., a cała rodzina Castillo miała
mieszkać w innym domu, pokój Violetty miał być inny, nie taki różowy, itd. Wymyślamy własne
pomysły. Ja zacznę:
- Jakiś ślub! Może być chociażby Olgi i Ramallo, ale fajnie byłoby zobaczyć ślub Germeraldy.
- Romans między nauczycielem a uczennicą. Najlepiej Pablo z Violettą, Gregorio z Ludmiłą albo
Pablo z Ludmiłą. Wiem, że w serialu emitowanym na Diseny Channel takie rzeczy są niemożliwe,
ale na pewno byłby to ciekawy wątek.
- Kilka fajnych, zupełnie nowych piosenek.
- Zaaktualizowane zdjęcia w czołówce.
- Lena i Federico jako jedni z głównych bohaterów.
- Dużo Naxi.
- Violetta i jej adorator #6. Nie, żartowałem.
- Żeby wywalili z serialu Martinę, Clarę, Mechi i Samuela, ale to tylko w marzeniach. Po prostu nie
znoszę postaci granych przez tych aktorów. Ale przecież niemożliwa jest ,,Violetta" bez Violetty.
- Więcej wątków z Jade & Matiasem. No i Pablade, ale to też jest raczej niemożliwe.
- Mniej kłamstw, więcej szczerości. (Hahaha, dobre. xD)
No i to by było chyba na tyle. Czekam na kolejne pomysły, dajcie się ponieść wyobraźni. ;)
Zero Violetty. Zero jej fioletowego pamiętnika. Może bym nawet zaczęła wtedy oglądać.
Dużo Fedemili i Naxi i troszeczkę mniej Leonetty.
Żeby Tomas wrócił na parę odcinków bo jestem ciekawa czy zrobił tą karierę czy nie.
Albo żeby sie okazało że matka Vilu nie umarła w wypadku tylko przez chorobę np. rak
i żeby się okazało że Vilu jest chora czy coś w tym stylu ale żeby na końcu wyzdrowiała i w ostatniej chwili zdążyła na koncert finałowy.
Albo Federico przyjedzie do Buenos Aires i bedzie go prześladować jego była i Ludmiła z nim zerwie a on się będzie starać ją odzyskać.
Lara żeby zaprzyjaźniła się z Ludmi i Nati i były by takie śmieszne wątki bo np. Ludmi by chciała ją wykorzystać a Lara tak to przekreci że Ludmi będzie za nią chodzić.
I żeby wrócił Braco bo pewnie zauwarzyliście ze on się kochał w Vilu i żeby jej to powiedział.