Czekam na dużo pomysłów. Tylko błagam, nie piszcie, że ,,najprawdopodobniej będzie tak, że...",
,,ostatnio czytałam/em, że..." albo ,,nieoficjalnie wiadomo, że...". Bo później będzie to, co z drugim
sezonem, że niby Esemralda miała być nową guwernantką V., a cała rodzina Castillo miała
mieszkać w innym domu, pokój Violetty miał być inny, nie taki różowy, itd. Wymyślamy własne
pomysły. Ja zacznę:
- Jakiś ślub! Może być chociażby Olgi i Ramallo, ale fajnie byłoby zobaczyć ślub Germeraldy.
- Romans między nauczycielem a uczennicą. Najlepiej Pablo z Violettą, Gregorio z Ludmiłą albo
Pablo z Ludmiłą. Wiem, że w serialu emitowanym na Diseny Channel takie rzeczy są niemożliwe,
ale na pewno byłby to ciekawy wątek.
- Kilka fajnych, zupełnie nowych piosenek.
- Zaaktualizowane zdjęcia w czołówce.
- Lena i Federico jako jedni z głównych bohaterów.
- Dużo Naxi.
- Violetta i jej adorator #6. Nie, żartowałem.
- Żeby wywalili z serialu Martinę, Clarę, Mechi i Samuela, ale to tylko w marzeniach. Po prostu nie
znoszę postaci granych przez tych aktorów. Ale przecież niemożliwa jest ,,Violetta" bez Violetty.
- Więcej wątków z Jade & Matiasem. No i Pablade, ale to też jest raczej niemożliwe.
- Mniej kłamstw, więcej szczerości. (Hahaha, dobre. xD)
No i to by było chyba na tyle. Czekam na kolejne pomysły, dajcie się ponieść wyobraźni. ;)
Mechi? Czemu Mechi? Mi osobiście bardzo podoba się postać grana przez nią. Zawszw muszą być jakieś czarne charaktery. W dodatki powszechnie już wiadomo, iż Lu nie jest w pełni złą osobą. Clarę? Czemu Clarę? Bez niej nie ma Angie, a bez Angie Pablangie :)
O tak, duż Fede i Leny, a najlepiej Lanarico :D
No i niech wtóci Vale... może to tylko kamuflaż? Tak byłoby super :)
Naxi zawsze jest cudowne- mogliby stworzyć osobny serial o nich.
Według mnie w drugim sezonie jest zbyt sporo wątków Jade i Matiasa. W pierwszym mnie one śmieszyły, ale teraz zrobiły się nudne.
Ślub Ramalgi to super pomysł :)
No i coś co Hania lubi najbardziej.... *werble*.... SEMI! Ja ich oficjalnie żądam! Czemu zepsuli tak świetną parę? To nie jest wcale śmieszne. Nie rozumiem tego... Jakiś ciekawy związek, o któtkiej, zbyt krótkiej historii, skończył się zanim się tak naprawdę zaczął.
Ludmiły i Angie nie znoszę już od pierwszego sezonu, więc nie wiem, co musiałoby się wydarzyć w trzecim sezonie, aby odzyskały moją sym-patię. Pablangie? Nieee... Pablade! <3 Co do Lenarico się zgadzam. Vale zawsze spoko. Naxi - dokładnie. ;DD Dla mnie Jade i Matiasa nig-dy za wiele, uwielbiam ich! :D Ramallga musi być. ;] Semi? Cóż, ciekawy pomysł, nie będę się sprzeczał. Mogliby wprowadzić dużo zamiesza-nia w serialu. I nie, to ostatnie to nie jest ironia.
Przede wszystkim dużo, dużo Naxi! ♥
Ograniczyć wątek Femiły. Muszę przyznać, że trochę mnie już znudził.
Jak najmniej Violki.
Omg. :D
- Germangie. Ja nie na darmo na nich czekam od 19 odcinka pierwszego sezonu
- Zmiana głównej bohaterki :o
- Powrót Angie w wielkim stylu
- Mniej wypełniaczy antenowych - czyt. sceny typu rozmowy Pabla z Antoniem i mniej takiego trucia, gadki szmatki o niczym...
- Nowe piosenki, przy okazji Angie mogłaby więcej śpiewać. Naty też... Jej hiszpański akcent jest słodki :D
- Diego...
- Nowy nauczyciel w studio, płci męskiej - ot tak xD
- Nowa czołówka rzeczywiście by się przydała
- Ślub Ramallgi - jestem w pełni za. Ale pod koniec :D
- Jakiś tupecik dla Maxiego -.-
- Germana mogliby trochę odmłodzić jakoś XD I wrócić mu mózg...
- Oczywiście Naxi *.*
- Więcej Brodmili :D
- Nowy czarny charakter
- Violka mogłaby znów stracić głos. Tak na pół sezonu...
- Coś ciekawego z Jade i Matim w rolach głównych...
- Powrót Braco ♥
- Rafa Palmer :DD
Dobra, nie wiem, co jeszcze. xD
Jakieś nowe postacie na pewno będą. Ja bym chciał jeszcze, żeby Jade trochę pośpiewała. Maxi i tak nosi czapkę, więc może nie będzie aż tak widać. Jade & Mati zawsze spoko. Braco? Może być, czemu nie. Ale Rafa Palmer? NIE, błagam, tylko nie on. ;p
Oczywiście dużo Leonesci! <3
Leon mógłby wreszcie przejrzeć na oczy, zostawić Violkę, Larę i wszystkie inne i związać się z Fran! ;D
Mogłaby być też Dieletta, Larze mogliby znaleźć kogoś fajnego, oczywiście Naxi i Femiła.
Romans nauczyciela z uczennicą też mi się podoba! :D
Może Pablo i Lena? xD
Leonesca jest super, tylko Marco... Marcescę uwielbiam, a Leonesca ją przekreśla, no ale zobaczymy. Może Marco z powrotem będzie z Aną? Diegettę lubię. Może Diego, że tak powiem, doprowadzi Violkę do porządku i jeszcze coś z niej będzie. Lara? Może z Andresem? Nieee... jednak cofam to. Naxi zawsze i wszędzie. Femiła trochę mnie irytuje, wolałbym Lenarico. Pablo i Lena też mogą być. Obojętne z którą, byleby Gregorio albo Pablo. Zobaczymy. :)
Jak wyżej. Aktorka mnie nawet za bardzo nie interesuje, ale Ludmiła... ugh... nie znoszę.
Zgadzam się z większością twoich pomysłów, ale dorzucę parę moich:
- Więcej Naxi
- Jakiejś normalnej dziewczyny dla Diego.
- Mniej Violetty, a najlepiej zmiana głównej bohaterki.
- Zmiana czołówki i nazwy serialu na Studio on Beat, Violke możemy utopić w studni.
- Jakiś kryminalny wątek, na przykład jakiś morderstwo, wiem, że to nie możliwe.
- Niech Maxi zapuści te swoje dawne loczki:*.
- Mniej cukierkowatości.
- Lara ma być, Diegara<333
- Romans uczennicy z nauczycielem? Dobre:D Może przyjść jakiś nowy nauczyciel i stać się nowym adoratorem Violki.
- Grzywka Leona, niech wróci dawny Leoś.
- Zbuntowana Violetta, tatuaże, styl emo itp. Najlepiej jakby V w ogóle się zmieniła i przytyła trochę. Jak patrze na jej patyczkowate nogi samoocena mi się podnosi.
To tyle, rozpisałam się:D
Zmiana serialu na Studio 21 czy tam Studio on Beat to chyba najlepszy z możliwych pomysłów. 'Violetta' od początku kojarzyła mi się wyłącznie z Violką z 'Brzyduli', chociaż mimo mojej szczerej sympatii do panny Castillo (co na tym forum jest rzadkie xd) nie dorasta tamtej do pięt ;D Ogółem akcja toczy się wokół Studia i jego uczniów więc nie rozumiem, czemu tylko V. została wyróżniona, niesprawiedliwe i tyle.
Co do pierwszych czterech myślników wypowiedziałem się poniżej. Zmiana nazwy serialu na ,,Studio On Beat" to naprawdę rewelacyjny pomysł. Kryminalny wątek, czemu nie? Najlepiej z udziałem Gregoria i Ludmiły. Loczki Maxiego zawsze spoko. :D Co do cukierkowatości również się zgadzam. Diegara - mogliby spróbować, ale nie wiem czy taki związek by wypalił. Wiesz, zamiana partnerami i te sprawy... Violka i adorator nr 6? Nie, to był żart. Włosy Leona wyglądają lepiej w drugim sezonie wg mnie. A Emo-Violka to całkiem kusząca perspektywa. XD
Jakoś Diegara ostatnio mi się strasznie spodobała:) Jednak wolałabym jakąś inną dziewczynę dla Diego, jakąś normalną. Nie wiem, a mi się wydaję, że z grzywką odszedł ten dawny Leon. Jeśli chodzi o kryminalny wątek to może być tak, że Violetta umiera, a potem okazuję się, że zabił ją Gregorio, ponieważ ona odrzuciła jego syna. Tak wiem, mam ostatnio zrąbane pomysły:D
No zobaczymy, może znajdą kogoś fajnego dla Diego. Co do Leona to nie wiem. Kiedyś, dawno temu, wymyśliłem coś takiego, że Gregorio próbował zabić Pablo, ale mu się nie udało. Widział to Antonio i umarł na zawał. Poszedł do więzienia za próbę zabójstwa. Tak, te moje pomysły... ale twój też jest super! :D
Tylko, że Diego jeszcze nie potwierdził swojego udziału w V3, co naprawdę mnie przeraża. Hahaha, dobre, powinieneś opowiadania pisać:D Ja chyba się za dużo kryminałów naczytałam:)
No, i to jest najgorsze, ale myślę, że się pojawi. Może powinienem, nie wiem. :D
Chyba, że będzie kolejny adorator Violki. Tego bym już nie wytrzymała. Powinieneś, masz ciekawe pomysły:)
Człowieku, jak ty dobrze mnie rozumiesz xD Zgadzam się do każdego punktu, aż w to nie wierzę. A szczególnie podoba mi się Naxi i Lena oraz Federico jako główni bohaterowie (jedni z normalnych ludzi w tym serialu)
- wywaaalmy tę główną bohaterkę, ja błagam
-No coby Lara była to by fajnie było.
-Dziewczyna dla Diego. Nie pokroju Violki. FAJNA dziewczyna. Ale nie Lara - nie chcemy zamiany partnerami
-Jakby Esmeralda wrócila i była z Hermanem też bym się nie obraziła (ślub, piątka dzieci itp :D)
-Rozpad Femiły
Nie żądam zbyt wiele :D