Tu bez skrerpowania mozemy wypisywac najwieksze zalety naszego kochhanego Tomaszka.To ja zaczne. Uwielbiam Tomaszka: = Za to ze jest wciaz usmiechniety =za to ze on poprawia mi humor swoim usmiechem =za to ze jest taki wesoly i nigdy nigdy nie narzeka =jego chod =jego CUDOWNY TANIEC:) =za to ze gdy chodzi i stoi nie jest przygarbiony =za to ze jego mina nie wskazuje jakby dopiero co wypil szklanke swiezego soku z cytryn =za jego madre wywody =za to ze i spiewa i tanczy na scenie rownoczesnie =za to ze potrafi walczyc jak lew o dziewczyny =za to ze nie ufa kazdemu jak glupek =za to ze nie zachowuje sie jak fajtlapa i nie kaleczy nauczycieli oraz nie uderza ich w nos NO TO TYLE:)
Nom, przecież jego wypasiony kaloryfer nie może się równać z wątłym brzuchem Tomasa xD
Nie zapomniałaś o czymś? Co z jego niezintentyfikowanym obiektem czołowym? :D
Za jego cichy i potajemny romans z Leosiem w pierwszym sezonie oraz z Diego kiedyś tam (pod warunkiem że wyjedzie xd)
Ojej, przede wszystkim jego cudowna kropka na czole, nigdy takiej nie widziałam, jakże cudowny ewenement <3 Do tego jego jeden kolczyk w uchu, styl rockmana, jego taniec i to jak się postawił Germanowi oczywiście, prawdziwy facet. To jak dzielnie walczy z Leonem, jak zdobywa dziewczyny (Fran, Ludmi, Vilu) i za to jak cudownie wyglądał jak roznosił jedzenie w Resto Barze <3 Chociaż, on zawsze cudownie wygląda, jak wspomniała osoba powyżej: Tomi nie ma wad więc co ja się będę produkować i wymieniać zalety xD
w końcu jest twoim mężem, więc nie jesteś obiektywna! Twoje zdanie się nie liczy!
Za jego piosenki, skoczne i żwawe, o głębokim przesłaniu i oryginalnych, także cudownych teledyskach. Oczywiście mam na myśli Entre tu y yo.