PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6693
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Nwm czy był już taki temat. Jak tak to przepraszam. /chciałabym wiedzieć co sądzicie o serialowej Larze? Ja jak oglądałam V2 po hiszpańsku to za nią nie przepadałam, ale teraz ją nawet polubiłam i cały tydzień czekałam na dzisiejszy odcinek, ponieważ Leon miał do niej śpiewać. Myślę, że Leon zasługuje na taką dziewczynę, a nie na Violettę, która go ciągle rani.

ocenił(a) serial na 10
Landrynaa697

Ja kibicuję Leonettcie, ale Lare bardzo lubię.
Miło wiedzieć, że nie tylko ja czekałam na ten odcinek z powodu tego śpiewania i tego że Lara będzie tak ładnie wyglądać, bo ile można ją tak pobrzydzac?

majka5454

Denerwujące jest to, że ją tak ubierają, bo jest naprawdę bardzo ładna. Rozumiem, że jest mechanikiem itd. , ale mogliby częściej ją ubierać jak w dzisiejszym odcinku
P.S.
też jestem za Leonettą

ocenił(a) serial na 10
Landrynaa697

I jeszcze ciągle wiążą jej te włosy, a w rozpuszczonych tak ładnie wygląda.
Jest bardzo ładna z twarzy, spokojnie może konkurować z Violetta xd

majka5454

tego kitka to jej robią o za wysoko, bo ma go na środku głowy, a to nie wygląda fajnie

ocenił(a) serial na 10
Landrynaa697

W drugiej połowie sezonu jej kucyk jest inny z tego co pamiętam.

majka5454

Nie zwróciłam na to uwagi, ale i tak najładniej jest jej w rozpuszczonych włosach

ocenił(a) serial na 10
Landrynaa697

Jedynie figury nie ma jakiejś super, ale to też zależy od ubrania.

ocenił(a) serial na 10
Landrynaa697

Uwielbiam Leonettę, ale Larę też lubię. Zasługuje na kogoś kto ją pokocha (raczej nie Leon...)

ocenił(a) serial na 7
Landrynaa697

Też lubie Larę bedzie ciekawie jak zacznie spotykac sie z Leonem :)

ocenił(a) serial na 4
Landrynaa697

z Leonem w parze niezbyt
Sama - genialna

ocenił(a) serial na 10
Landrynaa697

Ładnie dzisiaj wyglądała. Baroni jest ładna i myślę sympatyczna, a postać Lary ostatnio polubiłam. :)

Skailes

Dzisiaj Leonowi kopara opadła na jej widok. Szkoda, że Viola nie widziała go wtedy na żywo, byłaby jeszcze bardziej zazdrosna.

ocenił(a) serial na 10
Landrynaa697

Dokładnie. Ale przecież do niej przyszła impreza. Czytaj Diego w stylizacji a'la klown. Słodkie to było. :D

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Nie oglądałam :/

ocenił(a) serial na 2
Landrynaa697

Lubię ją, nawet bardzo. Stanowi miłą odmianę od Violki :3 A León mnie dzisiaj wkurzył jak nigdy. Dopóki Lara chodziła w tym paskudnym kucyku i kombinezonie, to nie zwracał na nią uwagi. Dziś się ubrała, uczesała i umalowała po ludzku - i bum, wielka miłość. Szowinista.

tears_in_heaven

Może on po prostu nigdy nie myślał o niej jak o dziewczynie tylko jak o mechaniku. Ciągle gadali tylko o motcrossie, a właściwie to die kłócili, a teraz mogli porozmawiać jak ludzie. I to ona powiedziała mu, że on się jej podoba

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Tak jak 90% facetów na tym świecie.

ocenił(a) serial na 2
majka5454

I to jest wkurzające. Na świecie są miliony świetnych dziewcząt, a nikt nie zwraca na nie uwagi. I jeszcze faceci próbują wmawiać, że liczy się wnętrze.

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

A i tak każdy chce mieć ładna dziewczynę którą można się pochwalić przed kolegami.
Może potem w dorosłym życiu już jest inaczej, ale w takim liceum...

ocenił(a) serial na 2
majka5454

W Violetcie też nie są oryginalni. Ładni z ładnymi, Violka z Leónem albo Diego, Ludmi z Fede, Fran z Marco. A takiego Napo wyrzucili całkiem, Andres też koniec końców będzie sam, Camilę połączyli z Murzynem... Przeciętni z przeciętnymi albo sami. Smutne to, smutne.

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Cóż, ludzie wolą oglądać przystojnego Leona niż przeciętnego Napo czy Andreasa.
Smutna prawda :(

majka5454

Maxi robił tak samo z tą Andreą czy jak jej tam w 1 sezonie. Była brzydka i w ogóle to przed nią uciekał, a ona za nim latała. Zrobiła się ładna to on latał za nią

ocenił(a) serial na 3
Landrynaa697

Lubie ją. Ładna,fajny charakter,ślicznie śpiewa.O wiele lepsza od Violki. :)

Landrynaa697

Lubię ją, bardzo. Ma charakter. I to jej zainteresowanie motoryzacją <3

ocenił(a) serial na 2
esteckiewicz1

O, właśnie. To powód do polubienia jej, że ma wreszcie jakieś ciekawe hobby. Proszę, wszystkie dzieweczki Disneya śpiewają. A tu - pani mechanik. Oryginalnie! ;D

tears_in_heaven

Mechanik w DC jest niespotykany, a dziewczyna-mechanik to już w ogóle xd

Landrynaa697

Jest super!!!
Uwielbiam ja i Leonare :-D <3

Landrynaa697

A zgadzacie się z tym, że Lara to niby czarny charakter? Bo ja bym tak nie powiedziała. Może trochę namiesza, ale nie dlatego, że jest jakaś zła i wredna