PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Co to miało być?!

użytkownik usunięty

Przez kilka tygodni, dosłownie co pół godziny ukazywał nam się jakże piękny napis: ,,Nowy Odcinki Powrócić Poniedziałek".
Przez prawie miesiąc byliśmy codziennie zasypywani reklamami ,,Violetty" dotyczącymi emisji powtórek i premier nowych odcinków.
Reklamy były praktycznie co godzinę, to już było pewne, a tu taka wpadka! Bez żadnej zapowiedzi doszło do kilku zmian:
1 sierpnia, 16:00 - zamiast powtórki odcinka 59., był 60. - wtedy zaczęło się coś dziwnego...
2 sierpnia, 16:00 - zamiast powtórki 60. był 61., który miał być dopiero po weekendzie!
2 sierpnia, 20:00 - zamiast drugiej powtórki 60. był 62, który miał być dopiero we wtorek!
5 sierpnia, 9:00 - wtedy miała być premiera nowych odcinków, a leciał odcinek 60. -.-
I tak dalej. Nie wiem, kto rozplanowuje odcinki do emisji w poszczególnych dniach i godzinach, ale musi to być ktoś naprawdę niezbyt inteligentny...

Który to już Twój temat dzisiaj? xD

użytkownik usunięty
Luu__4

Ósmy. ;p Wiem, trochę się rozkręciłem, ale miałem już dawno je dodać, jednak nie miałem za bardzo czasu, a dzisiaj mi się nudziło. ;DD

Jeśli o mnie chodzi, to dobrze, że dodałeś, mnie też się nudziło ;p

użytkownik usunięty
Luu__4

Haha, spoko, nie ma za co. ;)

co do 5 sierpnia - premiera odcinka 61 i innych jest zawsze o 16, a nie o 9 ; ) schemat wygląda mniej więcej tak : 9:00 - powtórka premierowego odcinka z poprzedniego dnia, 16:00 - premierowy odcinek, 20:00 - powtórka premierowego odcinka itd. :)

użytkownik usunięty
kislowa

No tak, rzeczywiście, tu przyznaję rację, ale co do poprzednich dalej uważam, że to pomyłki. ;)

ocenił(a) serial na 2

Bardzo ci się nudzi ;D Już nie łaska komentować tematy innych? Teraz tylko nowe będziesz zakładał? ;)

użytkownik usunięty
tears_in_heaven

Właśnie skończyłem z zakładaniem nowych, więc na kilka dni będzie spokój. ;D Teraz biorę się za pozostałe, bo mam pewne zaległości. ;D

ocenił(a) serial na 2

Ciekawe, co robiłeś przez cały tydzień? A może wiedząc, że mnie nie ma, uznałeś, że nie będzie nikogo interesującego do rozmowy? xD (Ach, ta wrodzona skromność...)

użytkownik usunięty
tears_in_heaven

Dużo innych rzeczy. W zeszłym tygodniu przez całe cztery dni nie używałem komputera! ;p
O tym nie pomyślałem, ale rzeczywiście. Wróciłaś wczoraj, tak? Ale przecież wcześniej też pisałaś...

ocenił(a) serial na 2

Nie, w sobotę wróciłam. A teraz muszę już iść. Dobranoc ;)

użytkownik usunięty
tears_in_heaven

Ok, dobranoc. ;]

Premiera miała być o 16. Nawet pisało "Nowy odcinki powrócić poniedziałek 16:00". O 9 jest powtórka poprzedniego odcinka.

użytkownik usunięty
Sebek7771

Tak, ten punkt mamy już wyjaśniony wyżej, zajmijmy się pozostałymi. ;)

Aaa,więc ok :D
1 sierpnia, 16:00 - zamiast powtórki odcinka 59., był 60. - wtedy zaczęło się coś dziwnego...
2 sierpnia, 16:00 - zamiast powtórki 60. był 61., który miał być dopiero po weekendzie!
2 sierpnia, 20:00 - zamiast drugiej powtórki 60. był 62, który miał być dopiero we wtorek!
Mamy 3 możliwości ^^
a) 2 razy pomyliła im się taśma. Raz chcieli dać 58, ale wzięli 59. Jak chcieli dać ponownie 59 to wyszedł 60 xd, Następnego dnia dali wg tej samej zasady.
b) Chcieli dać przedpremierowo
c) Miała być nowa zasada bez uprzedzenia : Jeden odcinek o 16, następny <inny> o 20. Jednak za mało osób oglądało powtórki i nie wyszło.
Nie mam pomysłu xd

użytkownik usunięty
Sebek7771

a) Chyba najbardziej prawdopodobne rozwiązanie.
b) Wątpię. Tak bez żadnej zapowiedzi? Przecież reklamowali 5 sierpnia.
c) Możliwe, ale jeśli tak to od poniedziałku, a nie od piątku.

co za różnica? serio, aż tak Ci się nudzi, że wyłapujesz i bez sensu narzekasz na takie błędy? ;)

użytkownik usunięty
ekoderka

Jest różnica i to spora, bo niby po co przez cały miesiąc reklamują, że premiera nowych odcinków ,,Violetty" ma być piątego sierpnia, skoro i tak puszczają kilka dni wcześniej bez żadnej zapowiedzi. -.-

no, ale przecież nie puścili dalszych odcinków, tylko 5 sierpnia puścili tak jak miało być, więc dla widza żadna strata. nie ma czego narzekać przecież. :P

użytkownik usunięty
ekoderka

Ale mogli chociaż uprzedzić, że puszczą przedpremierowo dwa nowe odcinki.

pomyliło im się.
a zresztą co za różnica? skoro puścili je później, wtedy kiedy było mówione.
szukasz dziury w całym. ;)

użytkownik usunięty
ekoderka

Właśnie, pomyliło im się, stąd ten temat. Skoro przyznajesz mi rację, że się pomylili, to po co mówisz, że szukam dziury w całym?

przyznaję Ci rację, w tym, że się pomylili. ale Ty robisz z tego wielki problem, zakładasz niepotrzebny temat. Tak na prawdę nic się nie stało z powodu ich pomyłki. A Ty im to wypominasz strasznie czyli szukasz dziury w całym.
Tylko człowiek, który nic nie robi nie popełnia błędów. :)