Ej, to jest serial dla dzieci! A on robi dziwne miny do białego proszku trzymanego w słoiczkach...
Zastanawiam się, CO ONI PROMUJĄ!!!
hahahaha xD rozbroiłaś mnie tym tematem xD
może czasem lepiej nie wiedzieć, jakich proszków jeszcze używa Gregorio, bo gdyby tak przyjrzeć się jego zachowanią to.. wiele podejrzeń może się pojawic ;pp
a wgl od kiedy się to taki best friend z Diegiem? ;d
A nie wiem... To te proszki tak na niego działają, mówię ci!
Cieszę cię, ze cię rozbawiłam :P Wgl. to takie smutne, że Fede musiał podsłuchać tę rozmowę :(
moze lepiej ze wyszlo teraz, bo do konca sezonu się jeszcze zejda :D ;p
no chyba, ale jakoś miły jest tylko dla Diego ;p czyżby Gregorio pocieszał się po Tomaszku, Diegiem? Tylko teraz zmienił podryw ;pp
Ej, ogarnij Fede. Violka rozmawia z Diegiem, on przytula poduszkę, później próbuje wbić do pogaduszek dziewczyn :D
Biedny, osamotniony :( Ja bym go pocieszyła!
Tak, sądzę,że G. próbuje uciszyć swój ból
hahahah Fede próbujący wbić na piżama party dziewczyn mnie rozbraja xD
wgl myślałam ze jakos zareaguje jak Viola pytala Diega czy to Ludmila, ale moze nie słyszal
Czy on nie wie ze Diego jest zajety! no niestety juz pewnie niedługo ale to powinnien Gregorio poczekac z tymi zalotami ;p
Wiesz, szykuje grunt na przyszłość :D
O, a teraz Greguś próbował się z Pablem tulić, ale byszczelna Angie im przerwała ;/ Nieładnie!
jezu no ja mówiłam oni mają tam jakieś zboczenie na milosne trojkąty! teraz Diego-Gregrio-Pablo? ;o ;pp
możliwe, że on ;p
ale rozwaliło mnie tez to ze German na własym ślubie ma komórke w garniturze xD
i to jeszcze z tego co było widać to to była komórka Jeremiasa bo Angie wydzwaniała.
No, mnie też to rozwaliło :D Uśmiałam się... Jak można mieć telefon na własnym ślubie w garniturze? I jeszcze włączony ^^
Masakra...
Wgl. szkoda, że ślub się nie będzie liczył :( Miałam nadzieję na Gesmeraldę!
Noo, ja myślałam, że ten ślub to będzie na koniec sezonu, bo było zdjęcie Enszi z jakiejś impry i dlatego tak się upierałam, że nie będzie Germangie ;D
moze potem Esme i German wezmą jeszcze raz slub taki prawdziwy :D mogliby bo powinni byc razem a Angie z Pablo :D
Taaak! Podwójny ślub <3 Byłoby uroczo! I Jackie z Beto też razem z nimi. ALbo Jackie z Gregoriooo <3
O wiele bardziej wole juz Jackie i Beto ;D tak wgl nie zebym tesknila ale czy ni sie wydaje czy Jackie dawno nie pokazywali w serialu?
No właśnie tez to zauważyłam, nawet gdzieś tam pisałam :) Ale coż... Mogę bez niej żyć
JPRDL! Właśnie chciałam to napisać!
Czekałam pieprzone 50 odcinków na pocałunek Marcesci a ta się ku rwa wpie prza i mi go caluje!
Zaraz mnie szlag jasny trafi!
ej laska jest 2 odcinki i juz sie rzuca! a na Marcesci pocałunek czekałam pół sezonu nawet więcej! ja jej zaraz jej wpierdo_le serio!
nie nie no rzuca mną zaraz cos zniszcze!
Szlag mnie jasny trafiaaaa!!! Niech ja tylko producentów dorwę!!!!! jak na koniec nie będzie MARCESCI to niech lepiej uciekają, bo w Argentynie są nadal za blisko mnie!!!!!!!! Zaraz kogoś walnę, serio. Albo zacznę rzucać poduszkami!
ja też, moze to juz obsesja, ale nie wytrzymuje nerwowo, nie dość że u Femiły sie tez psuje, to jeszcze dowalili tym!
no nie przezyje, kto to wymyśla?
, żeby jeszcze próbowała go pocałować a on nią cisął o ziemie, nie się przyssała torba!
To wyglądało, jak pocałunek Marcesci. Taka sama reakcja Marco. Czyli jej brak.
I to mnie najbardziej wkurrrzaaa! Miało być romantycznie u Marcesci, jak już musiało być z Aną to on powinien ją od siebie oderwać, facetem jest do cholery w końcu!!!!
Nie zasnę dzisiaj, no kurna, nie zasnę!
no mówie powinnien nią cisnąć o ziemi niech się połamie, to stoi jak ta sierota.
to jest najgorsze, ze te pocałunki de facto były podobne, no błagam, serio?
pocałunek najlepszej pary w serialu tak wyczekiwany ma byc taki sam jak z dziewczyną z którą juz nie jest i która pojawila sie w serialu 2 odcinki temu!?
I to jeszcze on kocha Fran! A nie kurde....
Nooooo, serio zaraz idę hejtować Martinka!
Grrrr....
ja też, no bo serio, serio? dwa odcinki i pocałunek? jakbym ją wyszarpała za te kłaki!
Fran powinna jej nakopać zdrowo do dupy!
Ja pierdziele, no co to ma być?! Aż się popłakałam ;______;
Pewnie jeszcze Fran dowie się przez najmniej odpowiedni sposób... albo znowu na nich trafi..
pewnie na nich trafi, albo nie wiem na bank sie dowie :<
no to juz na bank zerwie z Marco :<
zabije tą Ane zabije!