PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6693
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Czyli ja oczekująca opisu całej sytuacji w ogólnych szczegółach :D

ocenił(a) serial na 10
Crazy12

W ogólnych szczegółach, powiadasz? To może ja spróbuję. ;D
Jade przerwała ślub Germana i esmeraldy i stwierdziła, że panna młoda go nie kocha. German uznał, że J. kłamie, jednak ta kobitka od Matiasa potwierdziła jej słowa. esmesia przyznała się, ale wykrzyczała, że to Jade i (murzyn!!) Matias (mówiłam Wam, że to to murzyn, mówiłam, mówiłam) jej kazali, po czym uciekła. Angie próbowała zadzwonić do Jeremiasa, zostawiła mu bodajże wiadomość na poczcie, że ślub nie doszedł do skutku. Pogadali sobie jeszcze trochę wszyscy, próbując rozkminić, co się właśnie stało. Jade i Mati zostali nieźle ochrzanieni przez esmeraldę, ale nic sobie z tego nie robili. Angie przyniosła Vilu kolację i trochę ją pocieszyła.
Ranek. Angie czytała coś Violce, na co V. się rozkleiła. Przyszedł German i poprosił córkę, żeby zostawiła go z Angie. Germangie pogadało, o zaistniałej sytuacji, potem pan G. powiedział Anszi, jakiego to ma w życiu pecha. "Najpierw umarła Maria, potem okazało się, że "my" to niemożliwe", a teraz jeszcze esmeralda." (Ojej, biedny German -,-[sarkazm]). No i jeszcze pogadali, pogadali i German sobie poszedł. Geremek (jako Jeremias) oznajmił, że odchodzi ze studia. Potem zdejmował przebranie, zobaczyła to Angie.
Chyba tyle. ;)

askala128

Aha,ale...jaka kobitka od Matiasa? On ma dziewczynę? Przecież jego przeznaczenie to panna E. !

Crazy12

I czekaj,jak ślub nie doszedł do skutku to jeszcze na ceremonii,jaką minę miała Angie? Cieszyła się? I mogłabyś dać linka?

ocenił(a) serial na 10
Crazy12

www. youtube. com/watch?v=eW_F1WqhhEk

No taką mieli kobitkę, nie wiem kto to był. :)
Nie tańczyła Harlem Shake od razu mówię. ;D

ocenił(a) serial na 4
askala128

To tak szczerze powiedziawszy jakie jest bardziej prawdopodobne zakończenie sezonu na dzień dzisiejszy? Gesmeralda wróci do siebie, czy Anszi pobiegnie jak na skrzydłach do Germana ( :P ) ?
Sorki, ale nie znam hiszpańskiego i nawet nie wiem, co oni mówią :c

Avanlee

Wg mnie,obie wersje są tak samo prawdopodobne,a wszystko jest wielką niewiadomą.

ocenił(a) serial na 4
Crazy12

Moim zdaniem, zrobiliby z Angie kretynkę, gdyby nagle poleciała do Germana, wybaczyła wszystko i wgl... Za to też nie wiem, czy German wybaczy Esmie... Ja chcę już finał... :/

Avanlee

To może i Angie i German i Esme będą forever alone? Coś tego nie widzę,chociaż,German zawsze może pocieszyć się Jade XD

ocenił(a) serial na 4
Crazy12

No, chyba pomiędzy nimi nadal jest ta chemia ;D Ale nie, ja chciałabym żeby sezon skończył się happy endem dla Gesmeraldy i Pangie <33 Ew. Może być Pablade i Mangie (uwielbiam Matiasa i Angie od tego pamiętnego odcinka 80) xD

ocenił(a) serial na 10
Avanlee

A ja od pamiętnej gleby Matiego o Angie w 1 odcinku. :D Ale jestem za Germangie. ♥

Avanlee

Mimo,że jestem wielką fanką Germangie to rzeczywiście lepiej byłoby żeby Matias i Angie byli razem,Pablade też,ale Gesmeralda...Esme może ze swoą córką wieść normalne życie bo nawet na nią sierota German nie zasługuje. A Mangie... jak się w 60 odc. na siebie spojrzeli to przypomina mi się pierwsze spotkanie ;D

ocenił(a) serial na 4
Crazy12

Oj tak - Mangie Forever ^^ + Pablade :DD Gesmeralda jest moim zdaniem urocza (wiem, każdy ma inne zdanie i to szanuję), chociaż rzeczywiście muszę przyznać, że Esma mogłaby sobie znaleźć kogoś bardziej wartościowego i stałego w uczuciach, kogoś kto na nią zasługuje <33

ocenił(a) serial na 10
Crazy12

Oni są genialni. :D
"A ja jestem Matias, brat Jade. My też się już znamy, nie? Tak, niestety to prawda." albo "To ta wariatka. Ach, nie mów tak o niej, Mati. No opowiadałem Ci o niej, to ta nienormalna z parku". "Po za tym Mati mówił, że poznał ją na ulicy w bardzo dziwnych okolicznościach". I w ogóle dzieci nie mają skojarzeń. ;D

askala128

A jakież ty masz skojarzenia?

ocenił(a) serial na 10
Crazy12

Szkoda gadać.

ocenił(a) serial na 4
askala128

Tjaa... Dziwnych... "Całowała się z drzewem" xD

Avanlee

Niezły przykład.To by była świetna historia...

Pewnego ranka Matias biegła sobie w parku jak codzień.Nagle zauważył drzewo.Tak,to drzewo.Ale nie takie zwykłe drzewo.Do drzewa przyczepiona była jakaś blondynka."Co ona wyrabia?"myślał Mati "Ma jakieś schizy". Otóż kobieta miała bliskie spotkanie z klonowcem.Przyssała się do niego i widocznie miała z tego radość.W okolicy nie było nikogo,więc Matias odciągnął kobietę od drzewa i spytał,co robi.
-A co ja robię?Jestem Angie-powiedziała spokojnie.
-Dobrze,pani...Angie.Ale drzew się nie całuje! - Angie widocznie nie zrozumiała,bo znów przykleiła się do drzewa.

A w odcinku 75 dowiadujemy się,że Angie miała potajemny romans z klonowcem XD

ocenił(a) serial na 4
Crazy12

Ojoj, Pablo i German mają niezłą konkurencję xD

Avanlee

Z klonowcem nie wygrasz :P

ocenił(a) serial na 4
Crazy12

Ślub Gesmeraldy nie wypalił, to odbędzie się w finale kolejny - Angie i klonowca ;D Viola pewnie popłacze się ze wzruszenia, a jeszcze przed ceremonią, wdadzą się z panem młodym w bójkę Pablo i German xD

Avanlee

Angie będzie zła na nich wszystkich,ale ślub jednak się odbędzie.W ostatniech chwili,gdy padnie pytanie "kto ma coś przeciwko" niespodziewanie wyskorzy Rafa Palmer XD

Crazy12

Rafa i Pablo! :3

esteckiewicz1

Przestań z tym Pablem,sorry ale skatowatego Pablitka nie lubię.

Wyskoczy Rafa i powie,że Angie obiecała mu kawę! Klonowiec się zezłości,ale Olga będzie bronić wierności Angie.Wymienili się obrączkami,a na weselu...

Crazy12

*skrzatowatego

Crazy12

Ok, nie lubisz go, rozumiem, a ja go uwielbiam XD

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

Zgodzę się:) Uwielbiam Pabla i Pablangie;)

ocenił(a) serial na 4
majka5454

Oj, Pangie Forever *-*

ocenił(a) serial na 4
Crazy12

A Rafa ujrzy nagle siostrę tego zacnego klonowca i, zauroczony jej "osobą", zaprosi ją na kwę ;D

Avanlee

Myślę że w tej sytuacji klonowiczka dałaby mu z liścia klonowego XDD

ocenił(a) serial na 4
esteckiewicz1

A on w wyrazie rozpaczy poleciałby do Marottiego z kwiatami xD

ocenił(a) serial na 8
askala128

Mózg mi wziął wyparował. Ten serial z odcinka na odcinek jest coraz dziwniejszy. ;o

ocenił(a) serial na 8
Crazy12

A napisze mi ktoś o czym rozmawiali Marco, ta jego eks i Fran ? &lt;prosi&gt; I dlaczego Ludmiła płakała ? Tzn wnioskuje, że przez to co powiedział jej Fede, ale niestety nie wiem co :(

ocenił(a) serial na 1
BlackGirl_1

Też bym to chciała wiedzieć..
:CC
<też prosi> xD

ocenił(a) serial na 10
weronikaaleksandra

O jak się cieszyłam z tego, że ten ślub nie wypalił :D Po co ona ma być z nim jak go nie kocha ? Jeżeli go naprawdę pokocha bez jakiś podstępów to niech będą razem, ale tak czy siak Germangie jest mą miłością i tego będę się trzymała :))