PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6693
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Co w odcinku 65?

ocenił(a) serial na 10

Odcinek 65.
Angie oznajmiła Germanowi, że jedzie do Francji. German nie był zachwycony. Angie powiedziała,
że to jest jej decyzja i że jest to dla niej bardzo ważna decyzja. Dodała, że chce porozmawiać z
Violettą. German jeszcze coś powiedział, ale Angie nie odpowiedziała. Spytała tylko ponownie o
Violę. A Viola na karaoke. Anszi poszła więc do jej pokoju, aby tam na nią zaczekać. Nasza muzyka
przyszła z karaoke cała podekscytowana i zaczęła o tym nawijać, nie dając ciotce dojść do słowa.
W końcu się przymknęła, stwierdzając, że Angie ma jej coś ważnego do powiedzenia. Jaka ona
spostrzegawcza. V. mówiła Angie o tym, że to dzięki niej w jej życiu pojawiła się muzyka i takie
tam. Przytuliły się. A. powiedziała jej tylko, że będzie znów jej guwernantką (WTF?!). Viola
podnietka.
Aszi zeszła na dół, gdzie German rozmawiał z Jade, która swoją drogą udawała milutką dla Angie.
"Hola. Como estas, Angie?" -,- Potem jeszcze można powiedzieć udawała mądrą. xd Ale wracając.
Geremek zapytał co powiedziała Violka. "Nie powiedziałam jej". Dodała jeszcze coś, że Violka jej
potrzebuje, a ona potrzebuje jej.
Angie rozmawiała z Antoniem w pokoju nauczycielskim o tej propozycji. A. powiedziała, że nie
może. Antek spytał dlaczego. Angie powiedziała tylko, że naprawdę nie może. Antonio wyseplenił
coś, że rozumie w jakiej jest sytuacji. No ale do dla niej szansa. Padło imię Violetty, która akurat
przechodziła. Co za zbieg okoliczności. Podsłuchała, jak Angie mówiła, że ten wyjazd do Francji to
spełnienie snów, ale nie może. Violetta jej potrzebuje. A ona potrzebuje Violetty.
Jade pocałowała Germanka. xd
Violetta przechadzała się, mając w tle piosenkę "Habla si Puedes" (1. znów Habla si Puedes 2.
Powtórka z rozrywki z pierwszego sezonu, gdy dowiedziała się, że A. to jej ciotka).
Vilu siedzi na ławeczce mają w tle jakieś przerażająco obskurne blokowisko. Przyszła Angie,
wypytując co się stało. Dziewczyna powiedziała jej, że wie o tym wyjeździe. Stwierdziła, że
zasługuje żeby być szczęśliwa i powinna przyjąć tą propozycję z Francji.

A co w 66?
* Violka mówi Leonkowi, że Anszi wyjeżdża do Francji. Leonek wyjeżdża ze słynnym "que?"
* Anszi rozmawia z Geremkiem o tej Francji. Mówi coś, że Violetta potrzebuje najlepszego ojca.
Aha, tak. Szkoda, że ma najgłupszego.
* Ramallo rozmawia z Germanem o Angie
* Germanek, Vilu, Angie (i pewnie Olga, Ramallo i może Jade) wznoszą toast za jakieś głupoty
* Anszi żegna się z Pablo
* Violka ma już jakiś nowy problem

Skailes

Kocham cię za ten opis. <3

ocenił(a) serial na 10
Angeles_Saramego

Cieszę się, że mogłam pomóc. :D

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Angie i tak pewnie nie wyjedzie do tej Francji.

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Nikt nigdzie jeszcze nue wyjechał. A German by mógł. Z córeczką.

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ja myślę, że ona nagle poczuje, że zawsze kochała tylko Pabla, a German to było tylko chwilowe zauroczenie i będzie Pablangie. Dobra i tak myślę, że będzie Germangie, ale wolno marzyć;)

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Ja tam dalej uważam, że będzie Pablangie :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Bo musi być! A German może gdzieś się podziać.

ocenił(a) serial na 8
Skailes

Umarłam jak to przeczytałam. :D Jesteś świetna dziewczyno!!! ♥ Słit egoistyczna Violcia dla odmiany nawija o sobie i o tym jak kocha muzykę. :D Jade wielki powrót. ♥ Moja mistrzyni wkracza do akcji w nowych szpilkach od Christiana Louboutin'a *w*
Może jednak są jakieś szanse na Germangie. ;-; ♥
Uwielbiam Cię za to, że robisz opisy tylko o tych starych... bo wszyscy robią o młodych, a mnie młodzi nie obchodzą. Ja się interesuję tylko "dojrzałymi" problemami "dojrzałych" (hahahahha. Jade. dojrzała. ♥) ludzi. ♥♥♥
LUV YA! :D

ocenił(a) serial na 10
pani_cecylia

Sporo tych serduszek, kochana. ♥ Umarłaś? Jaka szkoda.
Dokładnie, mnie też o wiele bardziej interesują dorośli. A właściwie mnie interesują tylko dorośli. xd Widzę, że mamy sporo wspólnego. :)) Oczywiście kibicuję też Femile, Marcesce... Na razie jednak oglądam tylko Anszi. Na pozostałych przyjdzie czas, jak drugi sezon poleci w Polsce. Wtedy będę ich oglądać z zapartym tchem, a Angie... jarać się, że już to widziałam i ubolewać nad tym, jak bardzo dubbing nie umywa się do oryginału. Czyli w sumie tak, jak drugą połowę pierwszego sezonu.
Wczoraj też skrobałam streszczenie, ale kliknęłam esc i się wszystko wykasowało. A że lenistwo męczy, nie pisałam od nowa. Cieszę się, że jest ktoś kto czyta te moje marne wypociny. Bo streszczanie A. to dla mnie sama przyjemność, a młodzież - to już pozostawiam dziewczynom.

Są, są. Nie traćmy nadziei. Germangie... ♥

ocenił(a) serial na 8
Skailes

Lubię serduszka. ♥
Kochana, łączy nas więcej niż myślisz. :D A ja Naxi i Femile, ale głównie oglądam dla Germangie i Pablorio (ostatnio bardziej wierzę, że połączą Pabla z Gregoriem, niż Enszi z Germanem. ;o). Ja czytam wszystkie twoje streszczenia z zapartym tchem. *o*

ocenił(a) serial na 10
pani_cecylia

Jakby nie patrzeć są urocze. ♥
Oui, oui, Naxi też! Gdyby to nie był DC na pewno by ich połączyli. Oni są dla siebie stworzeni! Jak William i Kate, jak Leon i Tomas, jak ping i pong, jak Romeo i Julia, jak... dobra ponosi mnie! :D
Bardzo się cieszę. W miarę możliwości postaram się je pisać codziennie. O ile znów nie wcisnę przypadkiem esc...

ocenił(a) serial na 8
Skailes

No wiem. ^^
Tak dzisiaj nawet gadałam z mamą o Pablorio. Xd ja tak mówię:
-Violetta robi się coraz dziwniejsza. ;o Pablo jakoś tak... Rozbierał się przy Gregorio...
-Wiesz... To brazylijska telenowela...
-Ale to serial dla dzieci!!! W serialach dla dzieci raczej nie ma pedałów!!! Xd
Pisz, pisz. I rób filmiki, bo są boskie. <3

ocenił(a) serial na 10
pani_cecylia

Hahaha, Twoja mama i rozmowy z nią już mnie rozbrajają. Chociaż moja nie lepsza. :D

I dziękuję Ci jeszcze raz. :))

ocenił(a) serial na 8
Skailes

Tssaa. Mnie też. Xd

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Nawet nie wiesz jak się ubawiłam czytając to :D Najlepsze było jak muzyka wróciła z karaoke XD Germangie por siempre ( tak, tak, tak! Umiem jakiś zwrot po hiszpańsku!) <3

ocenił(a) serial na 10
Bangie

Uczysz się, miśka! ;3

ocenił(a) serial na 10
Skailes

No ba :D Ostatnio kolega coś do mnie mówi, a ja do niego "Que?!" XD

ocenił(a) serial na 10
Bangie

Hahaha. ^^

ocenił(a) serial na 10
Bangie

Przeczytałam to sama jeszcze raz i stwierdziłam, że pisząc chyba miałam jakiś flow na sarkazmy. xd

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Ja mało się nie popłakałam jak przeczytałam że Angie żegna się z Pablem. Jednak mam nadzieję nadal że nie wyjedzie bo jeżeli wyjedzie to będzie koniec ze mną i Violettą (serialem). :(

ocenił(a) serial na 10
clara_alonso_

Ta, ze mną też. Jak ja tylko dla Anszi to oglądam. :P

ocenił(a) serial na 7
Skailes

Ja też. Ona jest najlepsza. ;D

Skailes

Codziennie moja pewność do Pangie wzrasta :D Dziękuuuuuję za opis :)

ocenił(a) serial na 10
kislowa

Proszę. :)

Skailes

Prosiłabym o linki droga Skailes :D

ocenił(a) serial na 10
Crazy12

Nie bardzo wiem, o czym mówisz, droga Crazy. :)

Skailes

Dobra, droga Skailes, poradzę sobie