Kilka krajów już wyróżniło się, że w trendach w ich kraju pojawiło #LodovicaComello co
oznacza, że tłum ludzi zrobiło wielki spam głosami na Lodovicę w KCA Argentina, a Polska
jeszcze się nie pokazała z tej strony, dlatego zorganizujemy polski maraton głosów na Lodo.
Mamy niestety limit - 115 twitów na 3 godziny i niestety jest nas mało, ale jakoś się wyrobimy.
Najwyżej nie pokażemy się w trendach, ale będziemy wyświetlani, gdy wpiszę się "Lodovica" w
wyszukiwarce, jednak powinniśmy pokazać, że to Polska zrobiła taki spam, dlatego w naszym
głosach dodamy specjalne oznaczenie #PoloniaAmaLodovica, będziemy pisać do lodo to
może zauważy, że Polska zrobiła dla niej spam i twit będzie wyglądał tak:
@lodocomello #PoloniaAmaLodovica #KCAArgentina #LodovicaComello
Jak pojawi się, że treść wiadomości powtarza się to dodajcie z przodu jakieś słowo lub znak
"pies" czy "mysz". I będzie to wyglądać jakoś tak
Propozycje twitów
- pies @lodocomello #PoloniaAmaLodovica #KCAArgentina #LodovicaComello
- kot @lodocomello #PoloniaAmaLodovica #KCAArgentina #LodovicaComello
- mysz @lodocomello #PoloniaAmaLodovica #KCAArgentina #LodovicaComello
- ptak @lodocomello #PoloniaAmaLodovica #KCAArgentina #LodovicaComello
- wilk @lodocomello #PoloniaAmaLodovica #KCAArgentina #LodovicaComello
- rucham @lodocomello #PoloniaAmaLodovica #KCAArgentina #LodovicaComello
- gówno @lodocomello #PoloniaAmaLodovica #KCAArgentina #LodovicaComello
- mama @lodocomello #PoloniaAmaLodovica #KCAArgentina #LodovicaComello
- jestem super @lodocomello #PoloniaAmaLodovica #KCAArgentina #LodovicaComello
- soy super @lodocomello #PoloniaAmaLodovica #KCAArgentina #LodovicaComello
I co wam wpadnie do głowy :D
Kto ze mną robi spam?
https://twitter.com/ViolettaPolska_
Oto mój i Julki wspólny twitter, też będziemy robić spam, później będziemy wchodzić na nasze
konta.
Zaczynamy o 21 nasz polski maraton głosów ;)
(Złączymy się o tej godzinie z maratonem osób z Ameryki Łacińskiej, którzy mają o 16 w
Argentynie, 14 w Meksyku, czyli naszej 21 to może dzięki temu Lodo wejdzie do trendów
światow)
https://lh6.googleusercontent.com/-u-
tDEX_CzlE/Uit1OsxzzYI/AAAAAAAAAMw/Ku5HRijE6_c/w1023-h552-no/lodo7.jpg
Nosz kurde! Albo wewnętrzny błąd serwera, albo "Twoja wiadomość do użytkownika @lodocomello nie mogła zostać wysłana, ponieważ on Cię nie obserwuje.: WTF?!
127 tweetów ode mnie poszło :D Jako dobra spamerka skończyłam pierwsza -więcej nie mogłam - i zaczęłam jeszcze obserwować dziewczynki :D
A ja wchodzę na konta kuzynki, moje, Julki z Julką jesteśmy z fona i kompa XD
Też tak myślę, jakiś człowiek na twitterze mi piszę, że z cyferkami się głosy nie liczą, pierwszy raz słyszę tą zasadę ;o
Jaaa teeż :// Tu kislowa, tym razem złapały mnie limity na filmwebie xD To aj spamuję z Roxii, stare konto, które zakładałam koleżance :D
Właśnie, ale to jakaś Tinistas mi napisałam, moge sobie wmawiać, że mnie oszukuje XD Ale i tak już nie piszę z cyframi
pewnie Tinistas z violettapl.blogspot :D 100 głosów z tamtego konta i jakieś 10 z tamtego szlag trafi :/
Madzia, weź tam napisz pod tym swoim komentarzem na fb, ze to po polsku znaczy coś pozytywnego, bo on pomyśli, że go wyzwałaś, a jeszcze 9 dziewczyn to lubi i mu samoocena spadnie...
no :D Matko, to jeszcze staaary mail, którego założyłam w 2 klasie, to nie wiem z kiedy tt :D