PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Cytat Johnnego Deepa

ocenił(a) serial na 6

Tak bardzo pasuję do Violetty:
Jeśli kochasz dwie osoby jednocześnie, wybierz tę drugą. Jeśli szczerze kochałbyś tą pierwszą nie zakochałbyś się w drugiej.

ocenił(a) serial na 10
Kaoshi

Powiem szczerze, że też pomyślałam o tym cytacie, kiedy zaczęłam oglądać Violettę ;D Ale przy drugim sezonie, jak możemy to odebrać?

ocenił(a) serial na 10
Slytherinka

Wiesz, tak na orawdę Vilu nigdy nie kochała Diego, co najwyżej coS ją do niego ciągnęło, ale nigdy nie mysślała o nim i o sobie jako o parze, ona tylko ma już tak w zwyczaju, że lubi, gdy podoba się chłopakom. Violetta z Diego tak na prawdę jest chyba tylko po to, by wzbudzić zazdrość Leona, tak wnioskuje po jej wypowiedziach, w ogóle po rozmowach nawet z samym Diego itd.

MagdaJulka

tak najlepsze bylo jak przyszla z Diego jak juz byli para wszyscy tacy zdziweni a pierwsze co Viola powiedziala, to zeby nie mowic Leonowi, przynajmniej tak cos zrozumialam jesli dobrze pamietam.
zreszta jeszcze odcinek wczesniej chce wrocic do Leona, w nastepnym juz sie zdarzyla zakochac w Diego? wątpie -.- ;p

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Ja jak przyszła z Diego to patrzyłam na uśmieszki Marco i po chwili także Fran.

MagdaJulka

jto tez xd ale im sie nie dziwie dziewczyna dzien wczesniej jedzie po Diego mówi ze nic ich nie łączy wrecz go nie lubi, a tu przychodza za rączke jakby nigdy nic

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Powinni się przyzwyczaić, że tak zawsze jest z Violką. Ja myślałam, że Marco się uśmiecha, bo to jego kumpel i wie, że mu się Viola podoba.

ocenił(a) serial na 2
Kaoshi

Do Tomasa bardziej mi pasuje cytat z Coelho: "Bywa, że pierwszej miłości nigdy się nie zapomina, ale ona zawsze się kończy."

ocenił(a) serial na 8
Kaoshi

Kocham ten cytat. Powtarzam go wszystkim przyjaciołom! <33 też często myślę o tym jak bardzo pasuje do Violi. Według mnie to tego serialu pasuje również piosenka zespołu The Pierces - Secret.
Wklejcie to do youtube watch?v=HzNFwxsSPwU .

ocenił(a) serial na 10
pani_cecylia

Lubię tą piosenkę;)

ocenił(a) serial na 8
majka5454

a ja lubię Ciebie. ;d