Hej, jestem nowa. Mam na imię Laura i śledzę wasze dyskusje od dosyć dawna. Czasami się
udzielam, ale to sporadycznie :) No to chyba tyle o mnie...
No cześć. :D Jestem Skai. xD
1. Co myślisz o Angie?
2. Wolisz Leonettę czy Dieglettę?
3. Wolisz Naxi czy Caxi?
4. Wolisz Germangie czy Pablangie?
5. Ulubiona postać z Violetty
6. Ulubiona para
7. Oglądasz jakiś serial poza Violettą?
8. Ulubiony aktor/aktorka z Violetty.
9. Wolisz masło, czy margarynę?
1. Bardzo ją lubię :)
2. Leonetta <3
3. Naaaaxi!
4. Pablangie
5. Fran, Fede, Leon, Naty, Marco ogólnie lubię wszystkich :)
6. Leonetta ;)
7. Pamiętniki Wampirów i Słodkie Kłamstewka ew. obejrzę coś na DC
8. Ruggero <3 Xabiani, Mercedes, Lodovica i nawet Martina
9. Masło xP
No przeciez ja nic nie mówię xD To tylko takie przypomnienie. Muszę Was pilnować. A żeby wiedzieć dlaczego wystarczy spojrzeć na avka Skai xD
Super. Co prawda wolę Germangie i nie przepadam za Martiną, ale reszta mniej więcej tak samo. Miło Cię poznać i witamy na forum. ;)
Ja też :P
Chociaż ostatnio przekonałam się do Dieletty, nie wiem jak to możliwe xd
Wiesz jak już Diego rozwalił mi Leonettę (za co go do reszty znienawidziłam) to później jakoś nie miałam nic przeciwko Dielettcie. Ale jednak wole Vilu z Leonem.
Ja też bo to w końcu Leonetta <3
Ale Germangie nie lubię, najgorsza para serialu,:P
Nie schodzę, Leonetta moja ulubiona para forever <3
Ale muszę się pilnować żeby za bardzo nie polubić Dielette.
Ja tam ostatnio Leona widzę z Fran, ale się powstrzymuję. Zresztą, od zawsze kochałam Jorvicę. ~J
Leon z każdą dziewczyną tworzyłby fajną parę: Violka, Ludmi, Fran, Lara, tylko z Naty go nie widzę.
Ja mam dziwne przemyślenia - myślisz, że Leon i Ludmi uprawiali seks? Wiaso, w sceniariuszu niczego takie nie przewidziano, ale tak się zastanawiam. ~J
Haha xd Kto ich tam wie, nie zdziwiło by mnie to wcale.
Wiemy tylko na 100% że Violka jest dziewicą, Fran i Naty pewnie też, a reszta?
Cami to pewnie nie.XD Ona z tym swoim charakterem jest awdziwa kobieta i chlopaki za nia lataja.:3 ~J
Też tak o tym myślałam, ale wiesz, zaraz większość osób, które ogląda Violettę zaczęłoby zaprzeczać i w ogóle, że on czekał na Violettę. XD //j
Nie jestem romantyczna, nie lubię takich bananów o miłości na którą się czeka itp. Gdybym pisała swoje opowiadanie Leon uprawiając seks z Violetta, byłby już po;) Facet powinien być bardziej doświadczony od dziewczyny moim zdaniem;)
Facet też musi mieć ten pierwszy raz. LOL. :D Ale faktycznie Leosiek może i ma to już za sobą. :P
Możliwe. xd Pytanie, czy Marco...? :D No w końcu "Paula, moja była" No i Ana. :D
Hahah. Dokładnie. xd
A kto go tam wie. :D Zastanawiam się czasami, jaki procent ich życia ujrzał w serialu światło dzienne, a jaki... pozostał w cieniu. :D
Ja w sumie bym się bała jakby ze mną był jakiś po raz pierwszy.xD Chociaż w sumie to może być miłe uczucie. ~J
Czytając opowiadania o Violetcie zawsze on ciągle, jak to oni mówią robi TO z Violettą i w ogóle zawsze to jest ich pierwszy raz i zaczęłam się nad tym zastanawiać chyba już miesiąc temu. U mnie na pewno bym nigdy nie powiedziała, że Leon przed Violettą nie uprawiał seksu z inną dziewczyną. ~J
No cóż... Chociaż bardziej lubię Germangie oraz postać Angie wystawiam ponad wszystkie to serdecznie Cię witam ! :)