Jesteśmy nowi na forum i chcielibyśmy się wam przedstawić.Tak,jesteśmy dwoma osobami-
kuzynami.Mamy na imię Kacper i Natalia,obydwoje mamy 14 lat,nasza ulubiona para to Naxi i
jeszcze lubimy Fedemiłe i oczywiście Leómasa :)
A i jakby coś to założyliśmy podwójne konto ponieważ kiedyś założyliśmy wspólny email i postanowiliśmy go
wykorzystać :D
Hej, wiedzę że coraz więcej tutaj wspólnych kąt :) Ja jestem Hania, mam 12 lat. Naxi i Fedemiłę również uwielbiam. Możecie się już szykować na przesłuchanie :D zaraz się zacznie
Standardowy arkusz pytań( copyright by Skai):
1. Co myślicie o Angie?
2. Wolicie Leonettę czy Dieglettę?
3. Wolicie Naxi czy Caxi?
4. Wolicie Germangie czy Pablangie?
5. Ulubiona postać z Violetty
6. Ulubiona para
7. Oglądacie jakiś serial poza Violettą?
8. Ulubiony aktor/aktorka
9. Masło, czy Margaryna?
10. Kartofle, czy ziemniaki?
1.Jest nawet.. fajna :)
2.Dieglettę..
3.Naaaxiii! *-*
4.Trudno wybrać,ale niech już będzie Pablangie,bo German zaczął nas ostatnio wkurzać.
5.Naty/Maxi/Federico/Ludmiła/Diego
6.Naaaxiii *-* <3
7.Nati-głównie hiszpańskie telenowele,a oprócz tego to "Glee","Na dobre i na złe","Pamiętniki wampirów","M jak miłość","Jak poznałem waszą matkę".Kacper-różne seriale,ale głównie seriale na DC, Disney XD i Nickelodion (taki dzieciak :p)
8.Alba/Facundo/Ruggero/Mechi
9.Masło!
10.Pyry xd
7- Nati, jakbys chciala wiedzieć, to mamy tu na forum Violetty funclub Ndinz: zakladamy oddzielne tematy i w ogóle, mimo, ze jest to forum Violetty :)
P.S. Jestem zaskoczona, tym jak sie ze sobą dobrze dogadujecie ^^
O to fajnie,na pewno będę się w nim udzielała :) Jeach za niecałe 3 dni będzie Ndinz,nie mogę się już doczekać :D Falkowicz<3 Adam <3
No właśnie bardzo dużo osób to dziwi,że prawie we wszystkim się zgadzamy xd Mieszkamy koło siebie i jesteśmy jak dobre rodzeństwo. (trochę dziwnie to zabrzmiało xd) ~N
Oj, szybko ten czas leci...
Trochę dziwnie, ale co tam^^ Ja mam kuzyna w tej samej klasie i sie kompletnie różnimy. Ech, nie wiem , czy wiesz, ale na fw występuje okres " kwarantanny", która trwa 3 miesiące. Polega to na, tym, że ma się limit wypowiedzi. W pierwszym miesiącu dziennie możesz dodać 6 komentarzy w trakcie doby. Znajdę temat i sie więcej dowiesz. Pisze to na wypadek gdybys nie wiedziala.
To Nati o tym wie i ja również.Przeczytaliśmy dokładnie FAQ po założeniu konta :D A pisze za nią,bo ona teraz nie będzie miała czasu wejść na kompa,na jakiś konkurs się uczy... ~K
Jak ja uwielbiam "Jak poznałem waszą matkę" C: oczywiście oglądam zawsze i wszędzie ^^
Ponieważ Monika zrobiła niewybaczalny błąd, więc muszę go nadrobić... Poproszę Was o wasze daty urodzin :) Z góry dziękuję! ^^
31 sierpnia?! Łot?Też się wtedy urodziłam... +tak samo na imię jak ja,tyle samo lat co ja...Jeach mam bliźniaczkę internetową!! :D Witaj na naszym forum,ty Kacprze również :)
Poprawię cię:kasia Dominguez ^^
Właśnie sobie tego szukałam.
Ale i tak na jedno wychodzi...
Więc dzienki
A no i oczywiście witamy w naszych skromnych progach!
Jestem Monika, mam tyle samo lat, co wy, no te same ulubione parringi.
Doradzam , by skorzystać ze schematu i pisać ~K, gdy pisze Kacper i ~N, gdy pisze Natalia. To byloby bardzo pomocne :)
A ja jestem Justyna :) Mam 13 lat. Mieszkam koło Włocławka (Może słyszeliście o tym mieście. Często mylą je z Wrocławiem i nie wiedzą gdzie jest. Na serio, to aż taka dziura? :c) Moje ulubione parringi to Marcesca, Fedemiła, Naxi. No i jeszcze może być Leonetta, ale nie za bardzo interesuję się tym parringiem. Zaś w Germangie vs. Pablangie wybieram zdecydowanie Pablangie. Miło mi was poznać ;p
Miło poznać jestem Kuba ale możecie po prostu Dropek :) Mój ulubiony parring to Leomas i Naxi
Hejka. ;) Jestem Kinga mam 13 lat. Też uwielbiam Naxi i Fedemile, a Leomas po prostu rządzi. ;DD Moimi ulubionymi bohaterami są Angie i Diego. ^^
Ahoj! Widzę, że moje pytania już padły, heh. Wobec tego tylko się przywitam. Skai jestem. :)