Na to forum wchodzę od paru dni, ale pomyślałam, że może lepiej, bym się przedstawiła.
Mam na imię Ola. Jestem Wassabian, lubię oglądać Violettę, Niekrytego Krytyka i MLP. Lubię
książki, muzykę i zwierzęta.
Ja natomiast jestem Sara. Jeżeli to, że jesteś Wassabian znaczy, że lubisz Z kopyta to możemy się razem pojarać :) Kilka uwag: Rugg jest majne. Och, tylko jedna była ^^
Witamy na forum!
Z kopyta? Oglądałam. Ale fanką nie jestem, wybacz. Wassabian to fan/fanka Wassabi Productions, taki kanał na YT prowadzony przez dwóch fajnych chłopaków Alexa i Roia. Ich filmiki są zabawne i jakbyś miała ochotę to sobie obejrztj : D
Wpół do 14 (jakież wymowne zdanie wyszło...). Piękny "ranek" słońce świeci i mi ogrzewa (już gorący) pokój :D
U mnie ? Achh .. Nic. Czekam na gości z Krakowa bo jadą "Z ŻYCZENIAMI NOWOROCZNYMI" (czyt. żebym opiekowała się ich dwoma córkami). Nudno... Wstałam o 11:30 (czyt. Tata mnie obudził, żebym lekarstwa wzięła) i teraz siedzę przed komputerem i się zanudzam. A u Ciebie ? :D
U mnie też ciepło w pokoju, gdyż jest na południu. Za to mam nieszczelne okna + wyjście na balkon, więc tym gorzej, i wieczorami zimno bywa. >.<
Ja podobnie. Wstałam może po 10? Już nie pamiętam. Śnił mi się Brodek. Hahaha. XD A moje koleżanki z klasy konkurowały, która narysuje jego najlepszy portret. Kocham moje sny. Wczoraj śniła mi się Angie, ale szkoda gadać, co było w tym śnie. Jakiś tydzień temu Diego i Jorgiem, Samuelem i Clarą, która nie chciała mi dać autografu. :D Przynajmniej od jakiegoś czasu nie śnią mi się lasy (ale chyba zaczną, bo wczoraj się tam wybrałam). No cóż, mam dziwne sny. Ale lubię to, że jak coś mi się śni i nagle się obudzę, ale nie wstanę, tylko dalej leżę i wyobrażam sobie dalej, co mogłoby dziać się w tym śnie, zamykam oczy i śni mi się to dalej. To chyba nie jest normalne, ale tak już mam. :D
Też mam pokój na południu, aczkolwiek na parterze i tu bywa... Bardzo ciepło, wręcz gorąco. Mam 4 okna w pokoju ._. i 2 z nich zasuwam zawsze, bo nie idzie wytrzymać :3
Mi się często duchy śnią ... Soł krejzi ... Albo horrory, tsa... Tego nie chciałabym dalej sobie wyobrażać, co by było dalej, bo byłoby chyba... Makabrycznie z lekka :D Mi się kiedyś Tinka śniła i chciała mi wepchnąć autograf, a ja ją oplułam. Łel don ! :D A potem... Nie pamiętam nawet co było. Najlepszy mój sen, to jak psychiczny morderca gonił mnie po pociągu z piłą łańcuchową ._. Moje sny bywają... Dziwne :D
Mi się nie śnią krwawe masakry. Raczej patologia. Najstraszniejszym moim snem, jaki niedawno miałam była ta kobitka, która mnie topiła. :D Hahahah, zasłużyła sobie. Sny to bardzo ciekawe zjawisko.
Mój nasjstraszniejszy ? Uchh .. Długo by myśleć, bo codziennie takie miewam xD Ale chyba kobieta w worku, która wyszła z niego cała zakrwawiona i mnie dusiła. ._. I tak ją zadźgałam nożem ! :D Zgadzam się, sen to ciekawe zjawisko
I jestem ! :D Pogromczyni zakrwawionych kobiet w workach nylonowych... Mam czym się poszczycić ;D
Uhuhuuh. Czuję się wyróżniona :D Muszę lecieć, przyjechali goście ;-; Miłego dnia ! :D
Ja jestem tu od.. 23 lipca, a Ty 7 sierpnia ! :D Fail ! :D Ja byłam pierwszą Olą ^^
ale ty przez kilka miesięcy nie powiedziałaś jak się nazywasz, a ja się od razu przedstawiłam ^^
your fail :p
To nie zmienia faktu, że byłam pierwszą Olą na forum ^^ Dobra, zaprzestańmy tej beznadziejnej kłótni, proponuję rozejm ! ;D
Rocznik 1999 ;) Też nie piję... ._. A już mi wciskają... Jestem "za grzeczna" na takie 'cuś' xD
ja się pocieszam ,że to tylko 3 lata a jak se wtedy myślę, że bd taka stara wtedy o już nie chce mi się pić
i wanna stay forever young ♥
mamy czas w życiu żeby pić, chociaż i tak niektórzy biorą mnie za 12 la t ._.
Też tak chcę ... Ja mam 14 a biorą za 16 ._. Nie chcę ! ;D Zamień się *o*
Mnie do alkoholu nigdy nie ciągnęło ;) Dla mnie mógłby nie istnieć C:
Córuś! Wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia, dużo Angie w 3 sezonie i co tam jeszcze sobie wymarzysz. :D
Ach, dziękuję, matulo! :D Zaiste, rada jestem, że pamiętałaś XD Oby twe życzenia się zrealizowały. A tak swoją drogą - kiedy masz urodziny? :D
Jeszcze sporo czasu, nie przejmuj się, zdążysz kupić prezent. xD
W świętego Józefa, że tak zarzucę elokwencją. A ponieważ ci to nic nie powie, to dodam, ze dwa dni przed naszą kochaną Tinką, 19 marca.
Och, mam jeszcze masę czasu. :D Kupię ci różowy pamiętniczek, good? Z napisem Violetta poleca XD
Och, chcem! Ale już taki mam, dałam siostrze ;D Ta lektura zmieniła moje życie o 360 stopni normalnie. <inteligentni zrozumieją>
O nie! To postąpię oryginalnie i dam ci "Rozdarte serce". Ono zmieni twoje życie nawet o 720 stopni XD
Niee! Czy jestem godna, by czytać tak dojrzałe książki? Ten blask mógłby mnie oślepić i tyle bedzie!
Nie martw się! Dołączę do tego okulary przeciwsłoneczne, ażebyś nie straciła wzroku od tej zacnej literatury. Pomyśl co zyskasz! Tomasza na okładce.
Hej ja też jestem nowa i mam na imię Jula :)
To teraz moje pytanie. Czy jest jakaś postać, która wyjątkowo Cię wkurza? Jeśli tak, to kto?
Cześć, Jula ;)
Tak, jest to Violetta(o tym, czemu mnie wkurza można by wypracowanie, lub nawet książkę napisać) i German. A jak jest u Ciebie?