Jak pierwszy raz to zobaczyłam to myślałam ze to oglądają tylko dzieci 7 letnie ... Widze tu mase
hejtów !
Kolejny bezsensowny temat... Czemu? Mi się on podoba, jest interesujący, a jeśli nie masz nic ciekawego do powiedzenia, to po prostu tu nie wchodź. Były już miliony takich tematów.
No a Ty czym się jarasz że wyrazisz opinię bez argumentów i tyle? pf. Jak Ci się nie podoba to żegnamy, miłego dnia ;)
wiesz jakoś nie obchodzi mnie twoje zdanie, myśl sobie co chcesz. skoro tego nie lubisz po co tu wchodzisz? żeby tworzyć już taki 9329022903 temat?
Ten serial jest zajebiaszczy, a jezeli tego nie rozumiesz to po co tu wchodzisz? Nie czaje ludzi, ktorym musi byc tak nudno w tym zyciu, ze wchodza na strone seriale ktorych nie lubia.
Jak traktować poważnie osobę, która "Strasznemu filmowi 4" dała ocenę 8, a "Requiem dla snu" 2 ? A "Król lew" niżej od "Epoki lodowcowej" -_-
Wiesz dała Requiem dla snu taką ocene bo poprostugo nie rozumie ten film ma przesłanie a wiadomo że 8latka gonie zrozumie..
Powiem szczerze, że głupszej krytyki chyba nie wiedziałam. "Jak zobaczyłam ten serial to myślałam, że oglądają go siedmioletnie dzieci". Kochana, jak widać my doszłyśmy już do takiego wieku, że chcemy się odmładzać :3
hejcić? Hyba hejtować - hejtujcie mnie, kochanie. Tak się pisze złotko. Misiaczku, sreberko, serce ty moje.
Boże... Napisałam Hyba? :O CO ze mną jest nie tak?! :O Nie wytrzymam... Serio... <nie ma sarkazmu, jestem przerażona!>
My wszystkich kochamyyy!! <tuuulimy!>
Ja myślałam, że tak specjalnie napisałaś. Nie podejrzewałabym cię o taki błąd;)
Ja siebie też nie. Prawdopodobnie klawiatura mi coś źle złapała - w jakim stanie bym nie była aż tak nie piszę...