PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Jak pierwszy raz to zobaczyłam to myślałam ze to oglądają tylko dzieci 7 letnie ... Widze tu mase
hejtów !

ocenił(a) serial na 10

Kolejny bezsensowny temat... Czemu? Mi się on podoba, jest interesujący, a jeśli nie masz nic ciekawego do powiedzenia, to po prostu tu nie wchodź. Były już miliony takich tematów.

ocenił(a) serial na 10

nie rozumiem Cię w tym momencie.??/

nie gadam z ludzi którzy mają zmierzch oceniony powyżej 1 -_-

ocenił(a) serial na 9

No a Ty czym się jarasz że wyrazisz opinię bez argumentów i tyle? pf. Jak Ci się nie podoba to żegnamy, miłego dnia ;)

ocenił(a) serial na 10

wiesz jakoś nie obchodzi mnie twoje zdanie, myśl sobie co chcesz. skoro tego nie lubisz po co tu wchodzisz? żeby tworzyć już taki 9329022903 temat?

ocenił(a) serial na 10

Ten serial jest zajebiaszczy, a jezeli tego nie rozumiesz to po co tu wchodzisz? Nie czaje ludzi, ktorym musi byc tak nudno w tym zyciu, ze wchodza na strone seriale ktorych nie lubia.

ocenił(a) serial na 2

Jak traktować poważnie osobę, która "Strasznemu filmowi 4" dała ocenę 8, a "Requiem dla snu" 2 ? A "Król lew" niżej od "Epoki lodowcowej" -_-

ocenił(a) serial na 6
tears_in_heaven

Czasami myślę,że lepiej by było jakby można było ukryć swoje oceny ^^

ocenił(a) serial na 4
tears_in_heaven

Wiesz dała Requiem dla snu taką ocene bo poprostugo nie rozumie ten film ma przesłanie a wiadomo że 8latka gonie zrozumie..

ocenił(a) serial na 3

Jaram się nim, bo jest legalny, a heroina nie ;( Życie jest takie smutne!

ocenił(a) serial na 10

Powiem szczerze, że głupszej krytyki chyba nie wiedziałam. "Jak zobaczyłam ten serial to myślałam, że oglądają go siedmioletnie dzieci". Kochana, jak widać my doszłyśmy już do takiego wieku, że chcemy się odmładzać :3

użytkownik usunięty

hahaha HEJCIĆ MNIE !

ocenił(a) serial na 2

Chyba nie znasz znaczenia tego słowa, kochanie.

ocenił(a) serial na 3

hejcić? Hyba hejtować - hejtujcie mnie, kochanie. Tak się pisze złotko. Misiaczku, sreberko, serce ty moje.

użytkownik usunięty
KeThA

chyba *
kim ja dla was jestem ? hahahah xd kochanie , złotko , misiaczek xd

ocenił(a) serial na 3

Boże... Napisałam Hyba? :O CO ze mną jest nie tak?! :O Nie wytrzymam... Serio... <nie ma sarkazmu, jestem przerażona!>
My wszystkich kochamyyy!! <tuuulimy!>

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ja myślałam, że tak specjalnie napisałaś. Nie podejrzewałabym cię o taki błąd;)

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Ja siebie też nie. Prawdopodobnie klawiatura mi coś źle złapała - w jakim stanie bym nie była aż tak nie piszę...

ocenił(a) serial na 2

Jak mam nie kochać imienniczki?