PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6688
Violetta
powrót do forum serialu Violetta
Sweet_Raspberry

Tak, a ty? ;d

Sebek7771

Nie xD

Sweet_Raspberry

Dlaczego? ;d

Sebek7771

Bo coraz bardziej mnie ten serial irytuje, nie oglądam go już daaawno i ogółem mam gdzieś co się w nim dzieje :P

Sweet_Raspberry

To nadrób zaległości xd A po hiszpańsku oglądałaś? ;d

Sebek7771

Serio? A który teraz leci? xD
Nie :P

Sweet_Raspberry

58 dzisiaj :D
Ale czytałaś "opisy" odcinków z 2 sezonu na tym forum? ;d

Sebek7771

O Boże O.O
Tak od czasu do czasu :P

Sweet_Raspberry

5 odcinków dziennie około i może przed finałem Ci się uda wyrobić, byś mogła oglądać na premierze :D

Sebek7771

Tak, bo ja przecież nie mam szkoły, zadań, testów, jeszcze tego testu szóstoklasisty, nie, w ogóle...

ocenił(a) serial na 10
Sweet_Raspberry

Czy ja wiem? Taką V-lovers, która kupuje wszystkie gadżeciki z Violetty, jara się nimi na prawo i lewo i cały czas lata, jarając się Leonettą? Nie, taką to nie. Ostatnio odnoszę wrażenie, że bardziej niż sam serial interesują mnie aktorzy. Konkretnie Clara i Diego. Co nie zmienia faktu, że lubię sobie pooglądać Violkę, już mi to weszło w krew, lubię pośmiać się z niej, poużalać się nad tą wszechobecną głupotą. Do tego dochodzą piosenki, które fajnie się śpiewa i cudowny hiszpański. Do tego w serialu jest Angie i Dieguś, także mogę oglądać. Jeżeli to można nazwać byciem V-lovers, to nią jestem. :)

Skailes

Dielarinator xDDDDDDD

ocenił(a) serial na 10
Sweet_Raspberry

A jakże. ;D

Skailes

W ogóle coś takiego jest? :P

ocenił(a) serial na 10
Sweet_Raspberry

Pewnie jest, ale nie wiem, czy ma to jakąś swoją nazwę.

Sweet_Raspberry

Stwierdzam, ze jestem Dielarinator :D

ocenił(a) serial na 3
Skailes

Dielari 4ever <33 .A co do Diego,to moja mama nazwała dzisiaj Diego(po tej akcji z Leonem pod koniec odcinka) "głupszym od Ludmiły".A że moja siostra ubustwia Diego i Ludmiłe też,to zaczęła się z nią kłócić,a ja taki ubaw z tego miałam i w ogóle nie wiem po co to pisze XD

ocenił(a) serial na 3
Sweet_Raspberry

A sama nie wiem...Trochę tak,a trochę nie :D

ocenił(a) serial na 2
Sweet_Raspberry

Nigdy w życiu! Co to, jakaś sekta? Oglądam różne rzeczy, słucham różnej muzyki i nie rozumiem nadawania sobie jakichś etykietek.

tears_in_heaven

To nie uznajesz fandomów? o.O

ocenił(a) serial na 2
Sweet_Raspberry

Nie. I nie wiem, na co to komu do szczęścia potrzebne. "Nazwę się Tinista, to wszyscy będą wiedzieli, jak wielbię Tinkę!"
Co za różnica jak się nazywają? Fani to fani. I tyle.

ocenił(a) serial na 8
tears_in_heaven

Mam to samo zdanie :D Można kogoś lubić, bardzo lubić albo i nie lubić ale te całe 'fandomy' są bezsensowne jak dla mnie.

tears_in_heaven

"Jako fandom określa się zwykle ludzi aktywnie uczestniczących w klubach fanowskich, konwentach fantastyki lub w internetowych zdarzeniach, dyskusjach."- wikipedia
"Fani określonego zjawiska często organizują się, tworząc tzw. fankluby, lub organizują imprezy z tym związane."- wikipedia
"Fan to osoba, która kiedyś przestanie ubić daną osobę, a w fandomie na zawsze (zazwyczaj)pozostanie jej/jemu wierny"- nieznane źródło... xD

Są fandomy, które mają nazwy nie od imienia, pseudonimu etc. :DD

ocenił(a) serial na 2
Sweet_Raspberry

To ostatnie sama wymyśliłaś? XD
Bez sensu. Czyli co, uważasz, że te wszystkie dziołszki mianujące się teraz Vilovers, za parę lat będą jeszcze o niej pamiętały? W życiu. Jak to przestaną emitować, momentalnie przerzucą się na następną sezonową gwiazdkę.

Obstaję przy wersji, że ludzi się nie szufladkuje, a te fandomy są tylko dla szpanu.

tears_in_heaven

Nie, to było kiedyś na jakiejś stronie i to zapamiętałam, ale zapomniałam na jakiej xD
Dobra, nie mówie o V-Lovers, ale np. o Little Black Stras, Belieber, Directioner, Selenators... One są wierne, żebyś ty widziała co się na tt dzieje...

Ludzie się z zasadzie sami szufladkują xD
Szpanuje, juhu! -.-

ocenił(a) serial na 2
Sweet_Raspberry

A może porozmawiajmy o prawdziwych artystach? Z tych, które wymieniłaś, tylko Avril zasługuje na to miano. xD Po drugie, jeżeli fan jest prawdziwym fanem, pozostanie wierny bez względu na żadne nazwy.
A róbcie se co chcecie na tt, ja się w żadne stowarzyszenia nie dam wciągnąć. :D

tears_in_heaven

Wow, jednak są ludzie znający Av, niesamowite xD Ale tak, to prawda xD
Dla mnie lepiej się mówi: jestem LBS, a nie jestem naj naj naj naj naj naj (....) naj wiekszą fanką artystki, mojego boga, ukochanego, Avril Lavigne! xDD
A RÓBTA CO CHCETA! xDD

ocenił(a) serial na 2
Sweet_Raspberry

Jak można nie znać Avril? To jedna z najlepszych wokalistek na świecie. Znaczy, osobiście wolę męskie głosy. Ale ona jest genialna.

tears_in_heaven

Hahaha, to serio, wszędzie tylko 1D, 1D, a jak w szkole powiedziałam, że słucham właśnie piosenki Avril, to wszyscy "a kto to Avril?". Męskie głosy... No z męskich to ja tylko Mansona słucham xD

ocenił(a) serial na 2
Sweet_Raspberry

Ja mam słabość do Metalliki i Red Hot Chili Peppers, uwielbiam Queen, Dżem, Bryana Adamsa, Nickelback, Linkin Park, Deep Purple, Pink Floyd, Guns N Roses, Jeffa Buckleya, Eda Sheerana, Patricka Swayze, Green Day... Dużo by się tych facetów uzbierało. xD

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

^
|
|
|
Kto ma dobry gust muzyczny? tamten gość! xD

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Nie podlizuj się, Sam i tak jest Chińczykiem.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

A idź mi.

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Gdzie mam iść?

tears_in_heaven

Zuziu, dasz mi swój numer gg? ;)

ocenił(a) serial na 2
i_love_it17

Jasne, tylko że ja tam wchodzę raz na ruski rok. Na fejsie łatwiej mnie wyłapać.
48999240

tears_in_heaven

już cię zaprosiłam :)
a teraz jesteś i masz chwilę?

tears_in_heaven

Sam jest Chińczykiem? Yyy... Próbowałam ogarnąć kim on jest, ale nie wiem :C
Pomoże ktoś?

PS. Wiesz, że jeden ze skoczków narciarskich, co w Planicy karierę zakończył, zmienił zdanie i wraca? Bo chce być jak Kasai. Ale Kasai jest tylko jeden...

ocenił(a) serial na 2
esteckiewicz1

Dziadek Kasai jest niezastąpiony!
Ten Sam to taki gościu z jutuba, który robi covery. Jest Amerykaninem, niby, ale jego ojciec jest z Hongkonga i ogółem gościu wygląda jak Chińczyk. Sarra nie chce tego przyjąć do wiadomości. Tyle w tym temacie. xD

tears_in_heaven

Oczywiście ze tak :D
A tym, co chce być jak Kasai, jest Jakub Janda. Odszedł parę dni temu, a teraz wraca. Normalnie niezdecydowany prawie jak Ahonen XD

Skoro jego ojciec jest Chińczykiem, to ten Sam też jest Chińczykiem. Przynajmniej w połowie. :P

ocenił(a) serial na 2
esteckiewicz1

Powiedz to mojej siostrze!

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

NIE jest Chińczykiem.

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Pani wybaczy, ale jest 2:1

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

O nieninenie, Ewcia jest po środku :D

KeThA

Gdzie jest przycisk "like" lub "+1", gdy jest najbardziej potrzebny?

ocenił(a) serial na 3
i_love_it17

Ni ma :(

KeThA

Chair tak samo... My live hasn't got any sence... :((

ocenił(a) serial na 3
i_love_it17

Chair będzie jeszcze :)

KeThA

to sprawia, że życie znów nabiera sensu

tears_in_heaven

Znam nie słucham xD