PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6688
Violetta
powrót do forum serialu Violetta
ocenił(a) serial na 2
Sweet_Raspberry

Jak można Papryczek nie znać? :( Grają takiego fajnego funka..

tears_in_heaven

Papryczek? Wut?

ocenił(a) serial na 2
Sweet_Raspberry

RHCP w sensie. xDDD http://www.youtube.com/watch?v=YlUKcNNmywk Powiedz, że to nie jest zajebiste.

tears_in_heaven

Znam wszystkie, słucham wszystkich i uwielbiam wszystkie. No, może nie słucham całej dyskografii Green Day (w sumie tylko do "American Idiot"), ale lubię :D
Ale dzisiaj i tak mam fazę na Eluveitie XD

ocenił(a) serial na 2
esteckiewicz1

Ja słucham na przemian "High hopes" Floydów, "Child in Time" i akustycznego "Livin on a prayer". Przeważnie nie lecę po wykonawcach, tylko jaram się konkretną piosenką. :D

tears_in_heaven

W sumie u mnie jest na zmianę: jednego dnia się jaram całymi zespołami, drugiego jedną piosenką.
A czasami ogólnie jakimś typem - wczoraj, kiedy nie było dwóch lekcji, tańczyłyśmy z koleżankami w klasie układy z teledysków. Bollywoodzkich teledysków. Przez nie miałam na Bollywood fazę wczoraj, w sumie dzisiaj też jest. XDD

ocenił(a) serial na 3
Sweet_Raspberry

Skądże.

ocenił(a) serial na 10
Sweet_Raspberry

Raczej nie... coraz mniej interesuje mnie sam serial. U mnie jest podobnie jak u Skai - życie prywatne jest ciekawsze.
Tak szczerze gdyby Cla nie było w V3 to bardzo możliwe, że po prostu bym tego nie oglądała...

ocenił(a) serial na 10
KarolciaLovciaDielari

Ja pewnie też. Jak my podobnie myślimy. :)

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Cóż przypadek ? Nie wiem czemu, ale "przypadki" kojarzą mi się z Dielari. Zasadniczo wszystko mi się z nimi kojarzy :D.

ocenił(a) serial na 10
KarolciaLovciaDielari

Dielari to same przypadki. Przynajmniej zdaniem niektórych. Cała masa przypadków. Przypadkiem sobie zrobili sesję razem. Tak się przypadkiem złożyło, że nagrywają razem piosenkę. Przypadkiem się pocałowali...

ocenił(a) serial na 10
Skailes

No widzisz ile przypadków... ? Tylko czekać na więcej :D.
Z tym pocałunkiem to wiesz - tzw." Przyjacielski ( przypadkowy ) pocałunek".

ocenił(a) serial na 10
KarolciaLovciaDielari

No oczywiście. I czekamy na tą naszą przypadkową sesję i przypadkową piosenkę, która przypadkowo będzie genialna. :D

ocenił(a) serial na 10
Skailes

...I przypadkowo nam się spodoba . Przypadek na parzypadku..., oni to nam przypadkowo urozmaicają życie :D.
Chyba musimy skończyć z tymi przypadkami.

ocenił(a) serial na 10
KarolciaLovciaDielari

Nie kończmy z przypadkami. XD Patrz, jutro Cla do Włoch leci. Diegusia zostawia... :C

ocenił(a) serial na 10
Skailes

No dobrze :D.
Widzę właśnie... ciekawe na ile. Ostatnie ich wspólne godziny.... biedactwa :c.

ocenił(a) serial na 10
KarolciaLovciaDielari

Też jestem ciekawa. No ale jak ma zacząć nagrywanie w maju (kwiecień/maj), to z miesiąc tam pobędzie pewnie... A co ona w ogóle tam robi? Tak, szkoda ich. :C

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Oby jak najszybciej. Niby bliżej nas, ale dalej od Diegusia... szczęście w nieszczęściu :c
Nie wiem dokładnie, dowiemy się :D.
http://instagram.com/p/l-hQE1isGL/ - razem, jak zawsze. Po papierosach poznaję...

ocenił(a) serial na 10
KarolciaLovciaDielari

Ale spójrzmy na to tak - będą tęsknić, będą tweety. :D Cóż, pożyjemy zobaczymy.
Widziałam, widziałam. Tjaa, Marlboro.

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Będzie ciekawie. Kody zapwne... Czy dobrze rozumiem, że jedzie na miesiąc ?
Dokładnie :D.
Skai taka obeznana, ale i tak bez tego wiemy, że byli razem. http://instagram.com/p/l-6P0YKXFD/ - i tak widziałaś, ale uświadomiłam sobie, że kiedyś jarałam się ich każdym wspólnym zdjęciem, tweetem, znakiem itd, więc co tam : JARAJMY SIĘ !

ocenił(a) serial na 10
KarolciaLovciaDielari

Tak, wychodzi na to, że miesiąc..
Teraz się ciężko nie wiadomo jak jarać wszystkim, skoro wszystko jest wszędzie. :D Ale jasne - JARAMY SIĘ! To też na pewno widziałaś, ale co tam: https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t1.0-9/1381 216_850704751612592_571202987_n.jpg

I jeszcze to: http://laubfal.com/benjamin-rojas-y-diego-dominguez-galanes-fashion/ :D

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Cały miesiąc... jak oni to przeżyją ?!
Za dużo tego. Mamy za dobrze... niech jeszcze zrobią Germangie to tylko żyć i nie umierać :D.
Właśnie : JARAMY !!!
Nie działa mi to :c. Możesz opisać ?
Hahaha jaki Diego. No tak "novio"... lubię tę dziewczynę. Często o nich pisze :D.
https://twitter.com/AlonsoMiMundo/status/448964015751180288 - D. dał do ulubionych...
Tam jest "DIELARI" ! Co on się zapomniał ?!

ocenił(a) serial na 10
KarolciaLovciaDielari

Nie wiem, ale pewnie jakoś będą sobie musieli poradzić... :C
No właśnie, czekamy na to Germangie i czekamy. Trzeci sezon przed nami!
JARANKO!
Może tu Ci zadziała http://iv.pl/images/96684960661439935179.jpg a zresztą - na pewno widziałaś.
Lubimy ją. :D
WŁAŚNIE MIAŁAM CI O TYM NAPISAĆ! Przed chwilą to zobaczyłam! Co on sobie wyobraża?! Hahaha, Dielari. :D

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Chcąc nie chcąc, tak... najpierw Diego na EV, a taraz Cla... no nic, szybko to minie :D.
Doczekamy się ! Myślmy pozytywnie. Te ich spojrzenia jak Angie wychodziła mnie totalnie rozwaliły :D.
Widziałam, ale warto spojrzeć jeszcze raz.
A jakże ! Więcej takich ludzi potrzeba.
Hahah telepatia ? Chyba zgupiał, brak Clari mu nie służy :c. Ah te Dielari...

ocenił(a) serial na 10
KarolciaLovciaDielari

Zleci, nawet nie zauważymy. :D
Tja i te minki Germana. Idiota nic nie zrobił. Co za człek!
Cudowni nasi. Diegu uśmiechnięty jak zawsze. xD
Oszalał totalnie z tęsknoty, biedak. Cóż, skoro tak wpływa na niego tęsknota, to niech tęskni dalej. :D

Sweet_Raspberry

Szczerze mówiąc, to nie. Oglądam, bo oglądam i mnie wciągnęło, ale żeby czuć się v-lover to zbytnio się nie czuję xd

ocenił(a) serial na 2
ocenił(a) serial na 6
Sweet_Raspberry

Nie. Denerwuje mnie Violetta,te wszystkie niedomówienia, córka i szwagierka nie poznają własnego ojca i szwagra który nałożył perukę, okulary i wąsy, a mała dziewczynka poznaje go po paru dniach znajomości i ogólnie to moim zdaniem jest dziecinne. Stroje Violetty i niektóre Ludmiły- serio, ile one mają lat? Ale lubię piosenki i tak jak Skailes, interesują mnie aktorzy(nie,nie Martina).

ocenił(a) serial na 10
Sweet_Raspberry

Nie. Nie jestem, nie byłam i nie będę V-Lovers. Po prostu oglądam ten serial.

ocenił(a) serial na 8
Sweet_Raspberry

Sama nie wiem. Bardzo lubię ten serial, ale pełno w nim niedociągnięć.
Po za tym jest tam Violka...

Sweet_Raspberry

Nie, nie, nie i nie.
Ostatnio nawet doszłam do wniosku, że musiałam mieć straaaasznie nudne wakacje, skoro zainteresowałam się Violką.
A co do fandomów... Przypominają mi tak trochę( nie obraźcie się) jakieś sekty. To całe zbieranie plakatów, czytanie gazetek, kompletowanie różnych wycinków z gazet z nimi, te fanpejdże ( chodzi mi o te w stylu- "justin Bieber moim bogiem"), zbieranie autografów itp, przypomina mi trochę jakieś dziwne rytuały...
Ja jak coś lubię, to po prostu lubię- lubię słuchać Eda Sheerana- to go słucham, lubię oglądać Plotkarę- to ją oglądam itp.

i_love_it17

Niektóre takie nie są :ccc

Sweet_Raspberry

Nie martw się... Ja mam doświadczenie tylko z Belieberkami( 3 koleżanki z mojej klasy przeszły na czarną stronę mocy), nie mogę się wypowiedzieć o innych...
A tak to jeszcze u mnie w szkole są wielcy fani zespołów i grup metalowych i rockowych( nawet zrobili o tym gazetkę ścienną), miłośnicy disco-polo, amatorzy rapu itp. Ja, oczywiście do żadnej z w/w grup się nie zaliczam

i_love_it17

ALE SĄ FAJNE I NORMALNE FANDOMY....

Sweet_Raspberry

Nie wątpię...

i_love_it17

Z wami porozmawiać...

Sweet_Raspberry

Fandomy są fajne! :D

Sebek7771

Yeah, nareszcie!

użytkownik usunięty
i_love_it17

Dokładnie. Te fandomy to jakieś sekty. No błagam - obklejanie pokoi plakatami wszędzie gdzie się da i tworzenie fapage'y na facebooku to jest normalne? Rozumiem 2-3 plakaty, ale nie 10. A fanpage'y nie skomentuje.

dziękuję... Świadomość że nie jestem sama- coś bezcennego :)

ocenił(a) serial na 2
i_love_it17

Ja też jestem przeciwko fandomom, tak dla ścisłości. :D

JA NIE MAM ANI JEDNEGO PLAKATU AV NA ŚCIANIE I NIE MAM ŻADNEGO FANPEJDŻA NA FEJSBUKU!
MNIE ZALEŻY NA MUZYCE, A NIE KARTKACH I "KTO WIĘCEJ MA?!"

Się zagotowałam...

użytkownik usunięty
Sweet_Raspberry

Spokojnie. Bez nerwów. Napij się herbaty. Mleko już dawno wyprzedane.

CICHO.

xDDDDDDDD

użytkownik usunięty
Sweet_Raspberry

Nieeeeeeeee!!!!!!!!

Hahahaha xDD

użytkownik usunięty
Sweet_Raspberry

Ja? V-Lovers? Już wolałbym... Nie wiem xD

Taka dziewczyna z 5 klasy cały czas łazi na przerwie z tym pamiętnikiem Violki za 15 zł...
Nie wiem jak wyglądasz, ale wyobrażam sobie jednego z moich kolegów xDDDD
Więc... Ykhym.

użytkownik usunięty
Sweet_Raspberry

Jednego z Twoich kolegów? Dobra nie chcę wiedzieć xD

I taka brązowa peruka, różoffa sukieneczka i pamiętnik xDDDDDDDDD