Im już naprawdę odbija. Rozwalają Leonettę już od 1 odcinka (2 sez.) i nadaj nie przestali. Jest tylko gorzej i gorzej. León jest chłopakiem Lary i już DWA razy się całowali. Viola jest oficjalnie od dzisiejszego odcinka dziewczyną Diega, bo się też po raz DRUGI poacałowali. Jest to wg mnie nie normalne, bo Viola CIĄGLE śni o Leónie, a kiedy ma już go pocałować lub powiedzieć cooś ważnego zaraz León zmiena się w Diego i Viola ucieka. Czyli nie chce być z Diegiem. Leónowi też przyśliła się Viola, której wyznał miłość Diego i miał ją pocałować, ale León obudził się i krzyknął "Nie!".Gdzie tu pięka Disneowska logika?! Wiem, że trzeba wprowadzać akcję, ale to przesada! Nie ma Leónetty już od 19 odcinków. W tym czasie tyle o sobie śnili, myśleli i wspominali, że są razem, że to było niemożliwe.
Ja już nawet nie wiem czy doczekam się Leonetty w 2 sez. Tracę nadzieję przez te wyznania i pocałunki... ;(
Już nie wspominają co będzie jak Violetta dowie się, że Diego był marionetką Ludmiły. Ok przyznaję, że Lęón na początku też chciał się zemścić, ale od 34 się zakochał i to widać. Jak narazie w Diegu nic takiego nie zauważyłam, a już od prawie 20 odcinków łazi za Violą. Nie widzie w nim takiej szczerości i miłości jak rozmawia z Violettą, co u Leóna było naturalne. Ja się skończy 2 sez?
Czy ja wiem, czy Leon w Larze się zakochał? Mam mieszane uczucia. Wątpie, by Leon czuł podczas pocałunku z Larą, to co czuł gdy pocałował Violę.
Świadczy o tym fakt w jaki sposób je pocałował. Podczas pocałunku z Violą wszystko było zaplanowane. Chciał by dla Violi, to była najpiękniesza chwila i na zawsze ją zapamiętała. A pocałunek z Larą, był na odczepnego.
A co do pocałunku V&D. Viola myśli, że jak pocałuje Diego, to zapomni o Leonie, a prawda jest inna.
V&L po prostu starają się zapomniec otym, co ich łączy, ale raczej im się to nie uda:)
Mogę się założyć że gdy Violetta dowie się co Diego kombinuje z Ludmiłą to od razu poleci do Leona błagając go na kolanach żeby do niej wrócił
Mnie się jakoś strasznie wydaje, że Diego się podoba Ludmiła, a więc jak już by osiągnął ten cel, że Viola wyleci ze Studia to pewnie dałby sobie z nią spokój. Co do Leona pocałunek z Larą był spontaniczny, pod wpływem emocji w 33 odcinku, poniosło go napięcie między nimi, ale czy coś do niej czuje? Wątpie.
Oglądałaś zwiastun odcinka 40 Leon i Vilu patrzą na siebie i się uśmiechają i już do siebie idą,a tu Diego wtarabania sie przed Vilu ;/ Tak się wkurzyłam, myślałam że wybuchne XD Ale potem Viola śpiewa piosenke w tym show i Leon raczej ja będzie słyszal i wtedy moze wszystko wroci do normy ; )
ja widziałam, ale gdyby Violi na serio zależało na Leosiu to by dsuneła Diega i posza Leona - tak myśle
nie sądzę, myslę że zaczęła gadać z Diegiem, a Leon nie mógł patrzeć na nich i sobie poszedł - jak to u Violi
o czym wy tu piszecie?? jestem nie w temacie czy co? jeszcze nie ma w violettcie Diego ani Lary więc o co chodzi
o drugim sezonie ;) domyślam się, że dla ciebie to ciężko zrozumieć, bo nie oglądasz i cie spoilerujemy, ale musimy odreagować złość na Diega xd
A też muszę to jakoś odreagować. Szkoda, że nie mam gitary elektrycznej. Wyżyłabym sie na niej myśląc o Diego, Larze i Ludmile, tak jak dziś Fran myśląc o Gregorio ;)
skąd macie te informacje? uwielbiam Violettę i chce wiedzieć niektóre rzeczy :)
mundovioletty. blogspot. be
violettapl. blogspot. com
violetta-lovers. blogspot. com
To moje główne źródła ;) Sporo też szperam sama ;)
Ok ;) Ja lubisz czytać i oglądać zdjęcia to zapraszam też do mnie ;)
fotki-violetta. blogspot. com
teksty-leonetta. blogspot. com
To moja praca ;)
Mnie też ciekawość zjada ;) Może po tym występie on i Viola będą mogli sobie wszystkowyjaśnić? Chociaż wątnie, bo później (mam nadzjeje że szybko) Nuestro Camino i jeżeli to nie zadziała na Leóna to nie wiem co zrobię... ;(