PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6690
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Im już naprawdę odbija. Rozwalają Leonettę już od 1 odcinka (2 sez.) i nadaj nie przestali. Jest tylko gorzej i gorzej. León jest chłopakiem Lary i już DWA razy się całowali. Viola jest oficjalnie od dzisiejszego odcinka dziewczyną Diega, bo się też po raz DRUGI poacałowali. Jest to wg mnie nie normalne, bo Viola CIĄGLE śni o Leónie, a kiedy ma już go pocałować lub powiedzieć cooś ważnego zaraz León zmiena się w Diego i Viola ucieka. Czyli nie chce być z Diegiem. Leónowi też przyśliła się Viola, której wyznał miłość Diego i miał ją pocałować, ale León obudził się i krzyknął "Nie!".Gdzie tu pięka Disneowska logika?! Wiem, że trzeba wprowadzać akcję, ale to przesada! Nie ma Leónetty już od 19 odcinków. W tym czasie tyle o sobie śnili, myśleli i wspominali, że są razem, że to było niemożliwe.
Ja już nawet nie wiem czy doczekam się Leonetty w 2 sez. Tracę nadzieję przez te wyznania i pocałunki... ;(

ocenił(a) serial na 10
AliskaVlog

Już nie wspominają co będzie jak Violetta dowie się, że Diego był marionetką Ludmiły. Ok przyznaję, że Lęón na początku też chciał się zemścić, ale od 34 się zakochał i to widać. Jak narazie w Diegu nic takiego nie zauważyłam, a już od prawie 20 odcinków łazi za Violą. Nie widzie w nim takiej szczerości i miłości jak rozmawia z Violettą, co u Leóna było naturalne. Ja się skończy 2 sez?

AliskaVlog

Czy ja wiem, czy Leon w Larze się zakochał? Mam mieszane uczucia. Wątpie, by Leon czuł podczas pocałunku z Larą, to co czuł gdy pocałował Violę.
Świadczy o tym fakt w jaki sposób je pocałował. Podczas pocałunku z Violą wszystko było zaplanowane. Chciał by dla Violi, to była najpiękniesza chwila i na zawsze ją zapamiętała. A pocałunek z Larą, był na odczepnego.
A co do pocałunku V&D. Viola myśli, że jak pocałuje Diego, to zapomni o Leonie, a prawda jest inna.
V&L po prostu starają się zapomniec otym, co ich łączy, ale raczej im się to nie uda:)

ocenił(a) serial na 10
jagusia_jagunia

Dokładanie! Ale to jest takie wkurzające... ;(

AliskaVlog

Mogę się założyć że gdy Violetta dowie się co Diego kombinuje z Ludmiłą to od razu poleci do Leona błagając go na kolanach żeby do niej wrócił

ocenił(a) serial na 10
AliskaVlog

Mnie się jakoś strasznie wydaje, że Diego się podoba Ludmiła, a więc jak już by osiągnął ten cel, że Viola wyleci ze Studia to pewnie dałby sobie z nią spokój. Co do Leona pocałunek z Larą był spontaniczny, pod wpływem emocji w 33 odcinku, poniosło go napięcie między nimi, ale czy coś do niej czuje? Wątpie.

ocenił(a) serial na 10
AliskaVlog

Oglądałaś zwiastun odcinka 40 Leon i Vilu patrzą na siebie i się uśmiechają i już do siebie idą,a tu Diego wtarabania sie przed Vilu ;/ Tak się wkurzyłam, myślałam że wybuchne XD Ale potem Viola śpiewa piosenke w tym show i Leon raczej ja będzie słyszal i wtedy moze wszystko wroci do normy ; )

ocenił(a) serial na 10
niewidzialna_3

ja widziałam, ale gdyby Violi na serio zależało na Leosiu to by dsuneła Diega i posza Leona - tak myśle

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Ale nie wiadomo bo nic dalej nie bylo pokazane wiec.moze potem podeszla

ocenił(a) serial na 10
niewidzialna_3

nie sądzę, myslę że zaczęła gadać z Diegiem, a Leon nie mógł patrzeć na nich i sobie poszedł - jak to u Violi

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

o czym wy tu piszecie?? jestem nie w temacie czy co? jeszcze nie ma w violettcie Diego ani Lary więc o co chodzi

ocenił(a) serial na 10
Luna98

o drugim sezonie ;) domyślam się, że dla ciebie to ciężko zrozumieć, bo nie oglądasz i cie spoilerujemy, ale musimy odreagować złość na Diega xd

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

oglądam tylko że na disney leciał dzisiaj 50 odc.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

A też muszę to jakoś odreagować. Szkoda, że nie mam gitary elektrycznej. Wyżyłabym sie na niej myśląc o Diego, Larze i Ludmile, tak jak dziś Fran myśląc o Gregorio ;)

ocenił(a) serial na 10
AliskaVlog

skąd macie te informacje? uwielbiam Violettę i chce wiedzieć niektóre rzeczy :)

ocenił(a) serial na 10
Luna98

mundovioletty. blogspot. be
violettapl. blogspot. com
violetta-lovers. blogspot. com
To moje główne źródła ;) Sporo też szperam sama ;)

ocenił(a) serial na 10
AliskaVlog

aaa dziękuje :)

ocenił(a) serial na 10
Luna98

Boję się Ciebie... Po minucie odpowiadasz.... ;)

ocenił(a) serial na 10
AliskaVlog

haha jestem bardzo zniecierpliwiona i chcę się dowiedzieć czegoś więcej :)

ocenił(a) serial na 10
Luna98

Ok ;) Ja lubisz czytać i oglądać zdjęcia to zapraszam też do mnie ;)
fotki-violetta. blogspot. com
teksty-leonetta. blogspot. com
To moja praca ;)

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Pewnie tak, ale jestem ciekawa jak Leon zareaguje na tą piosenke :]

ocenił(a) serial na 10
niewidzialna_3

Zobaczy się xd

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Mnie też ciekawość zjada ;) Może po tym występie on i Viola będą mogli sobie wszystkowyjaśnić? Chociaż wątnie, bo później (mam nadzjeje że szybko) Nuestro Camino i jeżeli to nie zadziała na Leóna to nie wiem co zrobię... ;(

ocenił(a) serial na 10
AliskaVlog

Tylko jeżeli Nuestro Comino będzie kolejnym wspólnym snem to się powiesze bo to już było