Jak myślisz ? ja że raczej nie ,a jak już to na parę odcinków . Kibicujecie Federico i Ludmile ? ja
średnio ,bo za Tomasem też się tak uganiała i jej się szybko znudził . A po pierwsze dziwne że ,w
pierwszym sezonie nie zwracała na niego uwagi a teraz nagle zaczął jej się podobać . A i tak
Federico ,jest tylko na jakiś czas . I szczerze mam ochotę by Fran zerwała z Marco bo choć jest
przystojny to strasznie nudny ,i brak mu osobowości . Jak ich oglądam to jakoś nic nie czuje . A jak
oglądam inne pary np: Diego i Violettę to czuć tam namiętność ,albo jak Violettę i Leona to jeszcze
większą czuć . A Fran z Marco jak ich oglądam to mam wrażenie że to tylko kumple .
1.Który to temat z kolei z tym samym pytaniem? Co ja wróża jestem, żeby wiedzieć?
2.Tak, kibicuję z CAŁEGO SERCA! FEMIŁA <33333
3.Fede jest do końca sezonu, kochanieńka, a nie na jakiś czas.
4. OOOoOOO, co ty gadasz?! JAK TAK MOŻNA?! FRAN Z MARCO MA SIĘ ROZEJŚĆ?! nie wytrzymam... Jedna z najlepszych par!
5. Namiętność?! Jak Violka co chwilę sobie Leóna wyobraża zamiast Diego. Chociaż w sumie.. MOże namiętność jest, ale gdzie miłość?
6. PHI! Szkoda słów!
No może przesadziłam ale ,mnie nudzi Jak Fran jest z Marco . ale w sumie ok juz się nie czepiam ,jak się tak kochają niech będą sobie razem amen . A Ludmiła i Federico też sobie mogą być powoli się z tym oswoję i może nawet będę im kibicować .
Aha i wiem ze Federico będzie do końca sezonu ale jak będzie 3 to raczej wyjedzie . No chyba że nie będzie sezonu albo będzie chciał grać na dłuży czas .
Tak i zgadzam się genialne . Ludmiła na siłę próbuje zaprzeczać uczuciu ale i tak widać że się w Federico dłuży . Z resztą wydaje mi się że on też zaczyna coś do niej czuć . Bo coś często akurat przez przypadek na siebie natrafiają i jeszcze te sprzeczki ,to takie urocze . Już zaczynam im kibicować bo pasują do siebie .
Jedna wielka głupota. Nie można porównywać tego co Ludmi robi przy Fede do tego co robiła przy Tomasie. Przy Federico robi się dziwnie nieśmiała i tak słodką się na niego patrzy. On zresztą też niby ją wyśmiewa, a jednak brzmi to jakby ją podrywał.
Federico zostanie do 80 odcinka - jest nawet na zdjęciach.
Jak widać nie wiesz czym jest miłość skoro uważasz, że nic między nimi nie ma. Jak kumple? Porównaj sobie relacje Marcoli i Francesci do relacji Cami i Maxiego. To ci drudzy zachowują się jak brat z siostrą.
Powiem ci tyle - to że nie całują się p kątach nie świadczy o braku miłości, a bardziej o ich dojrzałości.
Tyle w tym temacie, czy Fran wyjedzie dowiemy się w przyszłych odcinkach, choć raczej nie może.
Mam jeszcze pytanie - znasz hiszpański czy tylko patrzysz na spojrzenia, małe gesty, bo ostatnio prawie ich nie ma Marco i Francesci?
Hiszpański nie za bardzo jakieś pojedyncze słówka czy zwroty . I masz racje nie wiem co to miłość . Jestem niedojrzała . A z tym Tomasem miałaś racje . Zachowywała się zupełnie inaczej . Może Ludmiła przez tą miłość będzie lepszym człowiekiem . Tomas najwyżej jej się z wyglądu podobał a po za tym chciała Violi dopiec . A Federico to coś więcej .
Wiesz, w sumie ja też nie wiem, co to miłość, ale na pewno nie jest to namiętność między ludźmi. Miłość i namiętność to zupełnie co innego. Dobrze do siebie pasują, ale są czymś zupełnie innym.
A tak w ogóle, co do twojej wypowiedzi, że nic nie czujesz przy Marcesce... A czy ty musis coś przy jich czuć? To chyba te postacie powinny.
Julka, ale ty jedziesz po ludziach. Spokojnie, wdech, wydech. Nie każdy musi lubić Marcescę.
Ale to śmiesznie wygląda :D Zacznijcie się jeszcze kłócić z jednego konta ze sobą nawzajem :D