PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Jak myślisz ? ja że raczej nie ,a jak już to na parę odcinków . Kibicujecie Federico i Ludmile ? ja
średnio ,bo za Tomasem też się tak uganiała i jej się szybko znudził . A po pierwsze dziwne że ,w
pierwszym sezonie nie zwracała na niego uwagi a teraz nagle zaczął jej się podobać . A i tak
Federico ,jest tylko na jakiś czas . I szczerze mam ochotę by Fran zerwała z Marco bo choć jest
przystojny to strasznie nudny ,i brak mu osobowości . Jak ich oglądam to jakoś nic nie czuje . A jak
oglądam inne pary np: Diego i Violettę to czuć tam namiętność ,albo jak Violettę i Leona to jeszcze
większą czuć . A Fran z Marco jak ich oglądam to mam wrażenie że to tylko kumple .

ocenił(a) serial na 3
Mia18889

1.Który to temat z kolei z tym samym pytaniem? Co ja wróża jestem, żeby wiedzieć?
2.Tak, kibicuję z CAŁEGO SERCA! FEMIŁA <33333
3.Fede jest do końca sezonu, kochanieńka, a nie na jakiś czas.
4. OOOoOOO, co ty gadasz?! JAK TAK MOŻNA?! FRAN Z MARCO MA SIĘ ROZEJŚĆ?! nie wytrzymam... Jedna z najlepszych par!
5. Namiętność?! Jak Violka co chwilę sobie Leóna wyobraża zamiast Diego. Chociaż w sumie.. MOże namiętność jest, ale gdzie miłość?
6. PHI! Szkoda słów!

KeThA

No może przesadziłam ale ,mnie nudzi Jak Fran jest z Marco . ale w sumie ok juz się nie czepiam ,jak się tak kochają niech będą sobie razem amen . A Ludmiła i Federico też sobie mogą być powoli się z tym oswoję i może nawet będę im kibicować .

ocenił(a) serial na 3
Mia18889

Widziałaś dzisiejszy odcineek? Akcje Ludmiły są genialne :D

Mia18889

Aha i wiem ze Federico będzie do końca sezonu ale jak będzie 3 to raczej wyjedzie . No chyba że nie będzie sezonu albo będzie chciał grać na dłuży czas .

Mia18889

Tak i zgadzam się genialne . Ludmiła na siłę próbuje zaprzeczać uczuciu ale i tak widać że się w Federico dłuży . Z resztą wydaje mi się że on też zaczyna coś do niej czuć . Bo coś często akurat przez przypadek na siebie natrafiają i jeszcze te sprzeczki ,to takie urocze . Już zaczynam im kibicować bo pasują do siebie .

ocenił(a) serial na 3
Mia18889

Brawo, byle tak dalej! Jeszcze pokochasz Marcesce i będzie dobrze :D

ocenił(a) serial na 10
Mia18889

Jedna wielka głupota. Nie można porównywać tego co Ludmi robi przy Fede do tego co robiła przy Tomasie. Przy Federico robi się dziwnie nieśmiała i tak słodką się na niego patrzy. On zresztą też niby ją wyśmiewa, a jednak brzmi to jakby ją podrywał.
Federico zostanie do 80 odcinka - jest nawet na zdjęciach.
Jak widać nie wiesz czym jest miłość skoro uważasz, że nic między nimi nie ma. Jak kumple? Porównaj sobie relacje Marcoli i Francesci do relacji Cami i Maxiego. To ci drudzy zachowują się jak brat z siostrą.
Powiem ci tyle - to że nie całują się p kątach nie świadczy o braku miłości, a bardziej o ich dojrzałości.

Tyle w tym temacie, czy Fran wyjedzie dowiemy się w przyszłych odcinkach, choć raczej nie może.

Mam jeszcze pytanie - znasz hiszpański czy tylko patrzysz na spojrzenia, małe gesty, bo ostatnio prawie ich nie ma Marco i Francesci?

MagdaJulka

Hiszpański nie za bardzo jakieś pojedyncze słówka czy zwroty . I masz racje nie wiem co to miłość . Jestem niedojrzała . A z tym Tomasem miałaś racje . Zachowywała się zupełnie inaczej . Może Ludmiła przez tą miłość będzie lepszym człowiekiem . Tomas najwyżej jej się z wyglądu podobał a po za tym chciała Violi dopiec . A Federico to coś więcej .

ocenił(a) serial na 10
Mia18889

Wiesz, w sumie ja też nie wiem, co to miłość, ale na pewno nie jest to namiętność między ludźmi. Miłość i namiętność to zupełnie co innego. Dobrze do siebie pasują, ale są czymś zupełnie innym.

A tak w ogóle, co do twojej wypowiedzi, że nic nie czujesz przy Marcesce... A czy ty musis coś przy jich czuć? To chyba te postacie powinny.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Julka, ale ty jedziesz po ludziach. Spokojnie, wdech, wydech. Nie każdy musi lubić Marcescę.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Nie. Miejsce w moim sercu zajmuje Finnick. <3

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Ale to śmiesznie wygląda :D Zacznijcie się jeszcze kłócić z jednego konta ze sobą nawzajem :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Jeszcze tak nam nie odwaliło