PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6699
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Jak słyszałam nie będzie aktora który grał Tomasa dlatego jestem ciekawa czy będzie
Jorge Blanco <3

kaktuss00

Ja Nie wiem ale jak sie dowiedziałam że będzie Violetta sezon 2 to sie popłakałam z radości a Jorge Blanko.... Ja kocham Leona i wole żeby z nim, Violetta była a nie z tomasem...

ocenił(a) serial na 10
kaktuss00

Jorge Blanco-Leon on będzie w 2 sezonie i prawdopodobnie właśnie z nim ma być Viola,ale jeszcze jakiś inny chłopak się pojawi więc wszystko może się zdarzyć. ;D PS Jestem za tym żeby Vilu była z Leonem ;)

ocenił(a) serial na 10
niewidzialna_3

No ja też♥

ocenił(a) serial na 9
niewidzialna_3

Ja też bym chciała żeby Viola była z Leonem
Jorge Blanco <333

niewidzialna_3

spoko ludzie ale jeszcze w 2 sezonie pojawi sie diego ktory w 17 odcinku drugiego sezonu nie wiem czy sie pocaluje bo filmik sie przerywa ale moze sie podaclowac

MrMaciek2000

ona ma być z Diegiem przez kilka odc.. -,-" masakra, jak można wybrać takiego wieśniakaa. ;x

kaktuss00

Tomasa (Pablo Espinosa) nie będzie podobno przed połowę 2 sezonu, ale potem ma wrócić i coś czytałam, że dopiero wtedy się rozstrzygnie z kim będzie Violetta ;]
Ja tam wolę Tomasa ;D

marcelina179

wgl Tomasa nie bd w 2 sezonie. :)

ocenił(a) serial na 6
kaktuss00

trudno żeby nie było Leona, jeżeli zwiastuny drugiego sezonu skupiają się w równym stopniu na nim co na samej violettcie ;> <3<3<3 jednym z głównych tematów drugiego sezonu bd właśnie Leonetta. Odsyłam do tamatu season thu zdjęcia z drugiego sezonu ;3;3