Będą powtarzać od początku wszystkie odcinki Violetty? Czy oni są normalni? Jeszcze w dodatku przerywają w takim
momencie! Zabiję.... :-/
No przecież to oczywiste było, ja już napisałam na fejsie to co myślę, na ich oficjalnej stronie - są maszyną, która tylko na nas zarabia
Oni są po prostu niepoważni... Ale coś tak czułam że za długo puszczają nowe odcinki i miałam obawy że wywiną nam taki numer.... Akurat teraz kiedy akcja zaczęła nabierać tempa... To chyba żart...
A tak z innej beczki ale sie zgralysmy... 3 tematy w ciagu minuty :-D Widze ze kazdy jest po prostu przeszczesliwy...
No wiem, ale to jest niesprawiedliwe, mam nadzieję, że znajdzie się ktoś życzliwy kto zacznie robić napisy do tego, bo ja nie chce być zdana na nasze DC, tuż po tym jak powiedzieli, że będą powtarzać Violettę od nowa przełączyłam na inny kanał. Przecież oni zarabiają tym ile osób zobaczy reklamy na ich kanale, ja nie przełaczam, aż nie zaczną tworzyć odcinków, które powinny być
No właśnie. Ja po obejrzeniu Violetty jak zobaczyłam że znowu gadają że przed nami miesiąc powtórek od razu poszłam załozyć temat a patrze że od razu 3 inne są na ten temat :D
Ale ten debilny polski Disney Channel przesadza. Jeśli to chodzi o to że dubbingu nie zdążyli zrobić to mogli na zapas na początku robić a póżniej zacząć puszczać a nie my teraz co miesiąc będziemy czekali kolejny miesiąc na powtórki
No właśnie, ku*wa, co to ma być ?! Ostatnio czytałam ich wypowiedź na FB, i pisali, że nie bd już powtórek ! Żal mi ich :/
Przed chwilą taki sam temat założyłam bo nie zauważyłam twojego :P też się wkurzyłam. I to na takim ciekawym karzą nam czekać niewiadomo ile.
Wiem właśnie zauważyłam. Ale się nie dziwię, chyba wszyscy są zbulwersowani po takim czymś. Każą nam czekać przy takich ciekawych momentach jakie teraz są
No właśnie! dopiero co się skończyły powtórki! ja nie będę już oglądać jak mają tak zamiar dawać :///
Gadałam z disneykiem wcześniej o tych powtórkach, najpierw pytałam, a później napisałam co o nich myślę. Później zrobiłam post na violetciepl XD
Nerwy mną targają, bo to beznadziejne...
Ale na pewno będzie 21-40 czy może 1-40?
Jesli 21-40 to 10 czerwca nowe odcinki XD
Zbuntujmy się ! Moim zdaniem, każdy fan "Violetty" powinien przestać oglądać te telenowelę przez najbliższy miesiąc. Zobaczą, że przez takie gierki kasy nie zarobią i może się opanują !
ja nie oglądałam DC podczas poprzedniej przerwy i teraz też mam taki zamiar, nie będą na mnie zarabiać
Drogie Disney Channel, czy jesteście maszyną, która tylko chce na nas zarabiać? Znów powtórki, to od razu widać, że chcecie tylko zarobić, ja na poprzedniej przerwie nie włączałam DC i teraz też mam taki zamiar, bo w Waszej myśli jest to, by znów na nas zarobić i dlatego powtarzacie Violette
To twój komentarz, Magda Julka? :D
Zapro leci XDDDDDD
Masz racje... Nie mamy większego pola do manewru... Jedyne co możemy zrobić to przestać oglądać i tyle... Nie bede dawala tym ku*wiszczom zarabiac..
Zobaczymy co wtedy cwaniaki zrobia?
Sorry za bledy ale pisze z telefonu i jestem tak wsciekla ze nie zwracam uwagi na takie szczegoly jak polskie znaki i bledy...
I nie dajmy robic z siebie idiotek... Oni po prostu mysla ze damy zadowolic sie byle czym...
Tak, popieram. Nie zamierzam włączać DCH przez najbliższy miesiąc. Jeśli zarobią o połowę mniej niż zwykle, wreszcie zaczną traktować nas poważnie i odwidzą im się te przerwy :/
I tak każdy będzie oglądał. Pomyślcie o tych którzy nie oglądali poprzednich odcinków a nie mogą obejrzeć ich na necie. Też chcą je zobaczyć
Tylko nieliczni nie oglądali poprzednich odcinków. A jeśli chcą je obejrzeć to mogą tu:
baje . pl videoanyfiles . pl lub kinomaniak . pl
Mówiłam o tym że np: nie mogą obejrzeć na necie. Nie każdy ma dostępny internet cały czas i nie każdy ma internet bez limitu ściągania.
Niech zgadnę, mówisz tak (chodzi mi o to, że ludzie i tak bd oglądali DCH) bo sama zamierzasz oglądać. Ci nieliczni, którzy nie oglądali, nwm, może 5 odcinków, to niech je sb obejrzą, ale większości fanów ta akcja z przerwami po prostu wkur.wia. Chcemy to zmienić i ten mały % (ludzie, którzy nie oglądali kilku odcinków) nam w tym nie przeszkodzą. Apelujemy do osób na FB i Filmwebie, żeby byli powściągliwi, ale wcale nie muszą się do tego stosować, więc nie kwestionuj tego, co piszemy.
Wiem, trochę zagmatwane xD
Nie będę oglądać bo oglądała wszystkie odcinki, od pon do piątku o 16 oglądam więc nie mam potrzeby oglądać powtórek
Nie wiem no jak sobie chcecie ja się mogę przyłączyć ale i tak myślę że to nic nie da, powtórki tak czy inaczej będą
Napisali, że nowe są planowane na 10 czerwca...............
Miesiąc bez Violetty. M I E S I Ą C. Calusieńki miesiąc.
FNAHGIDAGNIJSGNJDSNGJSDFNGHSIDGIH CZY ICH KOMPLETNIE POPIER***IŁO ;-;
DOPIERO 10 CZERWCA... Teraz gdy akcja tak sie rozkrecila to cale wieki... Nie mam juz do nich slow...
Mnie również to zdenerwowało, nie mam zamiaru oglądać od tego momentu Disney Channel aż nie wyemitują znowu dalsze odcinki!!!
Nie no trzeba coś z tym zrobić, bo to jest nie do przyjęcia! ;/
Właśnie a poza tym jak im oglądalność spadnie bo nie każdy chce oglądać te same odcinki po kilka razy. A do tego 10 czerwca już o violi się zapomni....
MOMENT,MOMENT,MONENT.!
JAK TO BEDĄ OD POCZĄTKU.? ICH CHYBA POJE*AŁO,....
SKĄD MACIE TE INFO.?
wku*wiony Leoś <3
Nie wiem ale przynajmniej przedział odcinkowy od 21-40... 10 czerwca mają być nowe. A info jest stąd, że sami, zaraz po premierze nowego odcinka o 16, puścili reklamę, że od przyszłego tygodnia o godz. 16 będą puszczane powtórki dla tych co nie oglądali do tej pory (TO KTOŚ TAKI JEST?! Z RESZTĄ WSZYSTKIE ODCINKI SĄ W NECIE DO CHOLERY!!!). Dyrdymały i tyle... Niech lepiej powiedzą, że chcą zarobić podwójnie, a nie robić z nam papkę z mózgów ;p