PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Co o niej sądzicie? Lubicie ją czy nie? Piszcie też dlaczego.

Ja osobiście ją uwielbiam < 3

ocenił(a) serial na 9
LindaChica

Uwielbiam, czczę, kocham i ubóstwiam ^^ To podchodzi pod obsesję ale co tam ^^

ocenił(a) serial na 10
Angie4Ever

Moje słowa.Clari <3

ocenił(a) serial na 10
KarolciaLovciaDielari

Cudowna jest. Ubóstwiam ją. To podchodzi pod obsesję - skąd ja to znam. :D
Jest śliczna, zgrabna, sympatyczna, ma piękny głos, fajny charakter, bardzo podoba mi się jej oryginalny głos, dubbing też zły nie jest, ale do oryginału się nie umywa, podobnie jak Ludmi (Mechi), (Fede) Rugg) czy Fran (Lodo). W realu takie piękne, melodyjne, wyjątkowe głosy, a dubbing taki... matowy.
Ja ją ubóstwiam ze względu na aktorkę, która odtwarza jej rolę - Alonso jest genialna. ♥

Skailes

Cudowna.Mało powiedziane!
Obsesja-jeśli wy macie obsesję,to ja jestem już psychicznie chora! :D
Chm,Skailes.Sama bym lepiej Angie nie opisała.
Ja sama lubię ją też za te "pogawętki" z Jade.Obie są genialne!

ocenił(a) serial na 10
LindaChica

Mnie osobiście denerwuje. To jej "Muszę powiedzieć Violetcie prawdę.", a później "Violetta jestem twoją... guwernantką" i to, że bawi się uczuciami Pablo, lata za Germanem, a później jest zazdrosna o Pablo.

ocenił(a) serial na 3
LindaChica

Nie znoszę kobitki. Jedyne co w niej lubię to jej wykonanie "Tienes todo" i to, jak Gregorio mówi na nią Enszi

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Mi się jeszcze podobało "Habla Si Puedes" z 10 odcinka.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Enszi,Ąnszi,Angie jak ja to kocham

ocenił(a) serial na 10
leonivillu

Hahaha, tak to jest przekomiczne. :D
Podemos w jej wykonaniu też mi przypadło do gustu. :P

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Było fajne, ale mnie wkurza German jako Jeremias, on tam tak obleśnie wygląda jak taka młodziutka dziewczyna jakieś uśmieszki do niego robi.

KeThA

Hahaha xD Z ust mi to wyjęłaś :D

ocenił(a) serial na 8
LindaChica

KOCHAMKOCHAMKOCHAMKOCHAMKOCHAM. Uwielbiam Angie za to, że ma taką barwną osobowość. Jak dla mnie jest cudowna. ♡.♡

ocenił(a) serial na 10
pani_cecylia

Nie lubie jej, zachowuje sie jak stara baba, a jest raczej młoda. Jest brzydka i ma okropny charakter.

ocenił(a) serial na 10
amandol8

Angie brzydka? Przecież to najładniejsza postać w serialu,i wcale nie ma okropnego charakteru

ocenił(a) serial na 10
amandol8

Właśnie. Bardzo jestem ciekawa, co można powiedzieć o Twoim wyglądzie i charakterze. Oj wolę nie myśleć. :P Jak chcesz oceniać innych może zacznij od siebie.

ocenił(a) serial na 9
amandol8

Brzydka ? -,- Ciekawe czy zaglądałaś na jej twittera czy tak oficjalnego FB, od razu zmieniłabyś zdanie. A w serialu tą ją tak scharakteryzowali .... ;p

ocenił(a) serial na 10
Angie4Ever

Może czasem w serialu jej zrobią mniej korzystną fryzurę, ale zazwyczaj wygląda ślicznie. :)

ocenił(a) serial na 9
Skailes

Zgadzam się. Atak fanek Clari i Angie hahahaha XD ^^

ocenił(a) serial na 10
Angie4Ever

A jak :D Fanki Angie zawsze spoko. :D

ocenił(a) serial na 9
Skailes

^^ Pewnie. ;d

ocenił(a) serial na 3
LindaChica

Jest mi obojętna, nie kocham jej, ale też nie pałam do niej nienawiścią. Czasami jest denerwująca, a czasami całkiem spoko.

ocenił(a) serial na 4
LindaChica

Kocham ją po prostu. Angielerka ze mnie totalna ^^
Wszystko w niej uwielbiam. To piękna, zgrabna osoba z cudownym głosem. W dodatku sympatyczna, charyzmatyczna, przyjacielska, troskliwa...
Angie i cała Clari moim światem <3

ocenił(a) serial na 10
LindaChica

Ja ją na maksa wielbie, ma ekstra włosy i takie śliczne ziolone oczy.Pokochałam ją od pierwszego mojego odcinka z Violettą. Jest taka
pozytywna i w dodatku ma anielski głos. Też mam obsesje na punkcie Clari i chce wiedzieć o niej wszystko, dosłownie wszystko.

ocenił(a) serial na 8
LindaChica

Mi natomiast, Angie jest obojętna. Czasami mnie denerwuje, a innym razem, jest naprawdę w porządku.

ocenił(a) serial na 10
LindaChica

Kocham, ubóstwiam, wielbię <3 nie będę mówiła za co, bo już wszystko powiedzieliście xDD mam chyba na jej punkcie obsesję <3