Co o niej sądzicie? Lubicie ją czy nie? Piszcie też dlaczego.
Ja osobiście ją uwielbiam < 3
Uwielbiam, czczę, kocham i ubóstwiam ^^ To podchodzi pod obsesję ale co tam ^^
Cudowna jest. Ubóstwiam ją. To podchodzi pod obsesję - skąd ja to znam. :D
Jest śliczna, zgrabna, sympatyczna, ma piękny głos, fajny charakter, bardzo podoba mi się jej oryginalny głos, dubbing też zły nie jest, ale do oryginału się nie umywa, podobnie jak Ludmi (Mechi), (Fede) Rugg) czy Fran (Lodo). W realu takie piękne, melodyjne, wyjątkowe głosy, a dubbing taki... matowy.
Ja ją ubóstwiam ze względu na aktorkę, która odtwarza jej rolę - Alonso jest genialna. ♥
Cudowna.Mało powiedziane!
Obsesja-jeśli wy macie obsesję,to ja jestem już psychicznie chora! :D
Chm,Skailes.Sama bym lepiej Angie nie opisała.
Ja sama lubię ją też za te "pogawętki" z Jade.Obie są genialne!
Mnie osobiście denerwuje. To jej "Muszę powiedzieć Violetcie prawdę.", a później "Violetta jestem twoją... guwernantką" i to, że bawi się uczuciami Pablo, lata za Germanem, a później jest zazdrosna o Pablo.
Nie znoszę kobitki. Jedyne co w niej lubię to jej wykonanie "Tienes todo" i to, jak Gregorio mówi na nią Enszi
Hahaha, tak to jest przekomiczne. :D
Podemos w jej wykonaniu też mi przypadło do gustu. :P
Było fajne, ale mnie wkurza German jako Jeremias, on tam tak obleśnie wygląda jak taka młodziutka dziewczyna jakieś uśmieszki do niego robi.
KOCHAMKOCHAMKOCHAMKOCHAMKOCHAM. Uwielbiam Angie za to, że ma taką barwną osobowość. Jak dla mnie jest cudowna. ♡.♡
Nie lubie jej, zachowuje sie jak stara baba, a jest raczej młoda. Jest brzydka i ma okropny charakter.
Angie brzydka? Przecież to najładniejsza postać w serialu,i wcale nie ma okropnego charakteru
Właśnie. Bardzo jestem ciekawa, co można powiedzieć o Twoim wyglądzie i charakterze. Oj wolę nie myśleć. :P Jak chcesz oceniać innych może zacznij od siebie.
Brzydka ? -,- Ciekawe czy zaglądałaś na jej twittera czy tak oficjalnego FB, od razu zmieniłabyś zdanie. A w serialu tą ją tak scharakteryzowali .... ;p
Może czasem w serialu jej zrobią mniej korzystną fryzurę, ale zazwyczaj wygląda ślicznie. :)
Jest mi obojętna, nie kocham jej, ale też nie pałam do niej nienawiścią. Czasami jest denerwująca, a czasami całkiem spoko.
Kocham ją po prostu. Angielerka ze mnie totalna ^^
Wszystko w niej uwielbiam. To piękna, zgrabna osoba z cudownym głosem. W dodatku sympatyczna, charyzmatyczna, przyjacielska, troskliwa...
Angie i cała Clari moim światem <3
Ja ją na maksa wielbie, ma ekstra włosy i takie śliczne ziolone oczy.Pokochałam ją od pierwszego mojego odcinka z Violettą. Jest taka
pozytywna i w dodatku ma anielski głos. Też mam obsesje na punkcie Clari i chce wiedzieć o niej wszystko, dosłownie wszystko.
Mi natomiast, Angie jest obojętna. Czasami mnie denerwuje, a innym razem, jest naprawdę w porządku.