No bo mam 15 lat . A ten serial niby młodzieżowy ale raczej dla takiej młodszej czyli tak o 11-14 .
Głupio się czuje że oglądam serial którym jarają sie u mnie w szkole , dzieci z 4 klasy
podstawowej . niby dużo z was piszę że ma po 15-17 a nawet 18 lat no ale nie ma pewności że
np: nie mają po 12 lat .
Ja mam lat 13 i czasami oglądam to ze starszą, 21-letnią, siostrą więc nie czuj się staro ;-)
Mam 14 lat, Julka ma 12 i nie czuję się od Ciebie dużo młodsza, bo za pół roku będę również miała 15 lat, więc takie traktowanie mnie jako młodszej jest niesprawiedliwe, gdyż ledwo jesteś starsza, ale spoko - możesz czuć się za stara ;) ~M.
Mam 18 lat, jestem w klasie maturalnej, oglądam Violkę i chyba raczej często udzielam się na tym forum XD
uff ulżyło mi się że nie jestem jedyna która to ogląda . I Magda jak dla mnie rok różnicy to się nie liczy . Bo przecież urodziłaś się tylko pózniej o jakieś 7-12 miesięcy .
A ja mam 16 lat i też oglądam Violette. Mój brat mówi że jestem na taki serial za stara ale ja się tym nie przejmuje bo oglądam to co chce.
Mrruu, i teraz jak ci napiszę, że mam 16 to będziesz miała pewność, że tyle mam?
Co za różnica, GDZIE cie ci ktoś napisze... Boże, co za ambitny temat. Nie możesz być pewna niczemu co tutaj ludzie piszą.
To możliwe, ale że chcę, żeby pozostał jakiś mroczny sekret w naszym związkiem to tego nie wyjawię...
Kto ci tak powiedział? Ty wietrzna istoto! Przecież nie kocha się za wygląd, tylko za fajny telefon! <jak to stwierdziła któraś młodsza uczestniczka niniejszego forum>
Ćśś... Bo Cię fanki 1D shejtują. Zmieńmy temat.... Masz jakieś dziwne marzenia?
A ja chciałam zamienić się w jeden dzień w mężczyznę, najlepiej w zimę i nasikać na śniegu swoje imię z serduszkiem nad "i" ~M.
No nic się nie stało, każdemu się zdarza ;) Ja Ci życzę zostania profesjonalną muzyką ~M.
Każdy ma prawo do oglądania tego czego chce ... Drugim moim ukochanym serialem są Kości, więc Violka, a Kości to ogromna różnica. Po za tym serial oglądałam dla Angie(Clari), a teraz tylko i wyłącznie dla Mechi, po za tym kocham wszystko co związane ze sztuką, bo sama siedzę w tym już 4 lata...
No, tak jakoś nie wydawało mi się, że masz 20 lat, ale dobrze wiedzieć, nie ocenia się ludzi jak się ich nie zna. ~M.
Ooo matko kurde, nie dość, że fanka Violki to jeszcze Kości - dziewczyno, gdzie Ty się ukrywałaś :;D
Rly? Czekaj, tyle osób już tutaj mówiło gdzie mieszka że nie pamiętam do końca gdzie mieszkasz Ty XD
A widzisz. Może jeszcze jakieś cechy (seriale?) mamy wspólne XD