No bo mam 15 lat . A ten serial niby młodzieżowy ale raczej dla takiej młodszej czyli tak o 11-14 .
Głupio się czuje że oglądam serial którym jarają sie u mnie w szkole , dzieci z 4 klasy
podstawowej . niby dużo z was piszę że ma po 15-17 a nawet 18 lat no ale nie ma pewności że
np: nie mają po 12 lat .
Mam 21 lat, jestem poważną studentką, która w tym roku będzie bronić pracy licencjackiej :-) Na forum udzielam się rzadko ale oglądałam każdy odcinek Violetty i nie widzę w tym nic głupiego. Oj dziewuszki, chyba jestem spośród was najstarsza :-D Jak jest ktoś starszy to niech się przyzna bo zaczynam czuć się nieco głupio ;p ;-)
Chyba jestem od was starsza, ale oglądanie tego serialu to nie jest wstyd jeżeli sie kocha muzyke i jest sie wrażliwym- takie jest moje zdanie. Czasem fajnie oderwać się od rzeczywistości :P Skąd jesteś? :)
Ja jestem z Warszawy:) Byłyście na koncercie Violetty w kinie?:P Ja sie waham , bo oczywiscie bedą same dzieciaki, bo starsi na pewno sie wstydzą:P Zauwazylam ze w Polsce niestety tak juz jest, bardzo sie patrzy na to co inni powiedza. Jak czytam włoskie fora to bardzo dużo ludzi w naszym wieku nie kryje tego co ogląda, a na koncertach na żywo było bardzo dużo ludzi nawet 26letnich.
Ja zabieram młodszą siostrę na Dzień Dziecka. Taka już tradycja że zamiast prezentu-kino. A teraz i tak nie ma nic ciekawego dla dzieci a ba Violettę chciała pójść. Więc przy okazji i ja obejrzę :-)
Ja mam aż dwie i młodszego brata. Jest nas czwórka w sumie i ja jestem najstrasza... Nie jestem z tego faktu zadowolona ale cóż... Narzekać nie będę. Ma to swoje dobre i złe strony ;-)
Było gdzieś odnośnie wieku w jakimś temacie. Tam okazało się, że sporo osób ma w granicach 16 lat i więcej. Ja mam 19 lat.
Podaję linki do tematów w którym rozmawiano o wieku.
http://www.filmweb.pl/serial/Violetta-2012-668104/discussion/A+i+jeszcze+to...%3 AD,2164478
http://www.filmweb.pl/serial/Violetta-2012-668104/discussion/ile+macie+lat,22463 89
Tak, jesteś za stara. Lepiej przestań to oglądać, bo uznamy, że masz jakieś odchyły od normy. Przeciętna osoba w twoim wieku nie ogląda takiego serialu.
To był żart. Jasne, że nie jesteś za stara.
Ja mam 16, za kilka miesiecy 17. Uwielbiam ten serial <3
Glownie ogladam go dla Naxi i Marcesci <3
Ja mam 17 Lat i to oglądam i się tego nie wstydzę bo nie ma czego. Ale nie mogę z cierpieć jednej postaci z tego serialu.