PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Wszystkie postacie w Violettcie są takie piękne i idealne. Jak jest jakaś nowa postać, okazuje się, że ona też MUSI ładnie śpiewać. (praktycznie zawsze) Jakby nie mogło być takich postaci które nie śpiewają?!
Większość jest:
-ładna (czasami na swój sposób)
- umie śpiewać i tańczyć
- jest bogata
- ma masę przyjaciół
- i oczywiście codziennie inne ciuchy
Na przykład Lara- zwykła mechanik, która jak się okazuję (wow!) potrafi śpiewać.
Na przykład Ludmiła - oszukuje wszystkich, a jednak Viola i reszta jej ufają

ocenił(a) serial na 8
Kingetta

W sumie racja, ale takie zadanie produkcji. Muszą szukać jak najlepszych aktorek, żeby serial się sprzedawał. Chociaż rzeczywiście przydałaby się taka osoba, która nie jest idealna, nie umie śpiewać, a ma świetny charakter.

ocenił(a) serial na 2
LuLuComello

Violetta nie jest idealna, nie umie śpiewać, ale ma okropny charakter. Chwila! Gregorio, chyba nie umie śpiewać.

ocenił(a) serial na 2
One_Direction

Umie, umie. Chyba nie doceniasz Gregoria. => http://www.youtube.com/watch?v=fLopTm6-okw

ocenił(a) serial na 2
tears_in_heaven

No, tak. Jakże ja mogłam pomyśleć, że on śpiewać nie umie.

ocenił(a) serial na 2
One_Direction

Widzisz, człowiek przez całe życie się uczy. :D

Kingetta

Najbardziej to Violka. Ale zgodzę się z Tobą.

ocenił(a) serial na 3
Kingetta

Chcą pokazać, że trzeba rozwijać marzenia i każdy ma jakiś talent :) takie ich zadanie ^^

ocenił(a) serial na 3
Kingetta

Braco nigdy nie śpiewał, bo Artur nie umiał xD

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Tak? Ojej, nie wiedziałam. Nawet nigdy nie zwróciłam na to uwagi. :)

ocenił(a) serial na 3
Skailes

Zawsze kręcił się gdzieś obok ;) Na yt było nagranie jak śpiewa.
https://www.youtube.com/watch?v=KXRJ6W5WkrA
Tylko chwilę jest... Tamtego nie mogę znaleźć :(

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ale on kochany. Ubóstwiam rosyjski. :)

ocenił(a) serial na 3
Skailes

Ja też. Chciałabym kiedyś umieć mówić w tym języku, bo na razie umiem tylko powiedzieć: Nie mówię po rosyjsku xD

KeThA

To ja Was mogę troszkę poduczyć, bo uwielbiam ten język i uczę się go od czwartej klasy podstawówki, czyli już z dziewięć
lat nauki będzie xd To kiedy zaczynamy? xdd

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

Kiedy tylko chcesz xD Ja Cię mogę nauczyć niemieckiego, uczę się od 10 lat... A nie, zapomniałam. Nic nie umiem ^^

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ja w podstawówce miałam tylko angielski. W gimnazjum doszedł niemiecki. Niesprawiedliwość.

ocenił(a) serial na 3
Skailes

Ja pdst. tylko niemiecki, od gimn. angielski, a po angielsku mówię bez problemów, płynnie itd. a po niemiecku nic wydusić nie umiem poza:
Ich bin Sara xD

KeThA

A to widzisz, ja się nie uczę niemieckiego i też znam parę rzeczy, np. Das auto i Wir lieben autos, achtung xdd

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Nie miałaś angielskiego w podstawówce? To w ogóle możliwe?

ocenił(a) serial na 2
Skailes

Możliwe. Ja też nie miałam, dopiero rocznik 98 u mnie miał angielski w podstawówce, starsi niemiecki i niemiecki. Brrr.

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

o.O No proszę.

ocenił(a) serial na 3
Skailes

Dopiero teraz 3 klasa podstawówki w mojej starej ma angielski. Ale też tylko jedna klasa z 3...

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Jestem zaskoczona. o.O Mój brat jest z *uporczywe myśli* ...95 i miał angielski od pierwszej klasy. :o

KeThA

Spoko, nauka ruskiego na forum xd Od czego zaczynamy? Potem dorwę kompa, to będę Was uczyć cyrylicy xd

ocenił(a) serial na 2
esteckiewicz1

Ja też się zgłaszam na ucznia! Straciłam resztki szacunku do niemieckiego przez niedobrą nauczycielkę :((

tears_in_heaven

Dobra xd Wieczorkiem powtórzymy cyrylicę xd

ocenił(a) serial na 2
esteckiewicz1

W moim przypadku to będzie raczej od podstaw, z cyrylicy znam tylko parę literek ;D Ale wolę wszystko od tego niemieckiego, naprawdę. To ja się uczę, haruję przez pół roku, jadę na samych piątkach, żeby mi blond jędza powiedziała, że moje podejście do nauki jest karygodne. Dlaczego? Bo stwierdziłam raz, że odgrywanie roli ekspedientki w sklepie z garniturami nie przyda mi się w życiu.
Przepraszam, musiałam się wyżalić xD

tears_in_heaven

Wg mnie niemiecki brzmi dobrze tylko w utworach zespołu Rammstein. xdd Możesz mi się wyżalić, ciocia Ewa zawsze Cię wysłucha!

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

Ja też chcę, ja też, mamusiu. :)

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

Cyrylicę znam, kochanie od dziecka i umiem czytać po rosyjsku :D Gorzej ze zrozumieniem :P
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZB4grMoJQrY

ocenił(a) serial na 10
KeThA

A co z ja nie znaju? Albo: spasiba. Aaaalbo: Ja Tjebje lublu? Chyba na tym kończy się mój rosyjski. Och, priwiet. :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

No nie, Braco nie śpiewał, ale tańczył i wydaję mi się, że jego aktor grał na gitarze. ;)

Kingetta

Po co oglądać nieładnych ludzi w telewizji? brzydkich ludzi widzę na co dzień ;p

ocenił(a) serial na 8
Kingetta

Taki właśnie urok tego serialu, pozwala się dzięki temu oderwać od szarej rzeczywistości ^^

Kingetta

Wg mnie wybierajątakich aktorów po to, by miło się oglądało.

ocenił(a) serial na 2
Kingetta

Odrobinę mnie to wkurza, nie powiem. Nawet nie tyle piękno, co nienaturalność, czyli Violka budząca się w pełnym makijażu i tak dalej.

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

I właśnie chodzi o taką nienaturalnośc! ;D Nie znam kogokolwiek kto by po wstaniu z łóżka miał włosy ułożone w piękne loki i pełny makijaż. ;))

Kingetta

Jakby pokazali piękną Violettę bez makijażu, oglądalność zmalałaby o połowę :D