PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

... że Leon stał się strasznie chamski w stosunku do Andresa ? Kurde, kocham go, pod innymi
względami jest dla mnie po prostu idealny, ale ostatnio tak mnie to kole w oczy, że nie mogę
wytrzymać. Andres zachowuje się jak prawdziwy przyjaciel, np. jak ukradł tą kartę od kamery (filmik z
'całującą' się Diegolettą) - troszkę w tyle jestem, nie ważne, muszę odcinki nadrobić. Za każdym
razem go wysłuchuje, stara się pomóc, a Leon ? Olewa go.

Marta_Fun_Of_Leonetta

Leoś w drugim sezonie w ogóle jest jakiś nie halo...

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

Tak, mam takie samo wrażenie. Jakby interesowała go tylko Violetta. Znaczy... zazwyczaj xD Zupełnie jakby wraz z jego grzyweczką odszedł ten wrażliwy Leoś. Nie zrozum mnie źle, bo go ubóstwiam, ale czasami doprowadza mnie do szału xD Kocham te jego cięte riposty, np. do Diego, ale w stosunku do Andresa jest po prostu chamski.

Marta_Fun_Of_Leonetta

W pierwszym sezonie Leośka lubiłam. Teraz... mnie irytuje. I jeszcze Larę rani... A i masz rację, Andres chce mu pomóc, a ten... szkoda gadać.
Wolę Diegusia w drugim sezonie :3

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

To nie, ja za Leonem szaleję, w końcu 'pierwsza miłość nie rdzewieje' xD Od początku był dla mnie numerem jeden i to się już raczej nie zmieni xD Po prostu czasami doprowadza mnie do szału. Potrafi być uroczy, ale teraz coraz częściej przybiera maskę zarozumialca, którego nic nie obchodzi.

Marta_Fun_Of_Leonetta

Czyli czasem staje się dokładnie taki, jaki był, kiedy był z Ludmiłą, na samym początku pierwszego sezonu.

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

Masz rację ;) O wiele bardziej wolałam go jako romantyka :D Chociaż teraz nieźle potrafi pocisnąć, co mi nawet imponuje xD Te jego cięte riposty wyrażają więcej niż tysiąc słów ;3 Nie wiem czemu, ale zawsze jak z czymś takim wyjedzie, zaczynam się śmiać i nie mogę przestać ;) To, jak droczy się z Vilu w nadchodzących odcinkach, jak dla mnie jest po prostu urocze <3

ocenił(a) serial na 10
Marta_Fun_Of_Leonetta

Zepsuli tę postać. Tak jak Germanka. xD

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Czy od razu zepsuli? Nie xD Ale naprawdę się zmienił. Potrafi zachować się strasznie egoistycznie, jak np. z tym występem kiedy śpiewali Entre Dos Mundos i Quiero Te Fezer Feliz 'Jak będzie Violetta, to ja nie idę'. Naprawdę byłby w stanie wystawić przyjaciół przez zerwanie z dziewczyną?

Marta_Fun_Of_Leonetta

Taka druga Violka ;) Fran i Cami też tylko przy niej latają i tylko czekają, aż będą mogły jej służyć ;) Drugoplanowi mają gorzej ;D

ocenił(a) serial na 10
paulina25174

Taak, zgadzam się ;)
Andres nie ma łatwo.
Wgl w drugim sezonie wszyscy stali się tacy bardziej stanowczy.
Nie wiem, czy to dobrze.