PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Czy ona myśli?

użytkownik usunięty

Oto jest pytanie. Mam na myśli oczywiście V. i jej ,,problemy z głosem". Przecież to oczywiste, że zdzierając sobie gardło przez pół dnia, śpiewając jedną piosenkę (a przynajmniej próbując to robić, bo śpiewem bym tego nie nazwał) może nie móc śpiewać, a nawet całkowicie stracić głos. Najwi-doczniej ona myślała inaczej. I po raz kolejny tylko utwierdzam się w przekonaniu, że Violetta jest... po prostu głupia.

ocenił(a) serial na 8

Szalejesz z tymi tematami! ^.^
Nigdy nie przepadałam za postacią Violki i nie mam zamiaru jej polubić, nawet nie próbuję.

ocenił(a) serial na 9

To chyba rekord w tematach. Muzyka chyba zwykle wyłącza mózg

ocenił(a) serial na 3

Ale przecież ona "kocha śpiewanie" i nie może się ograniczać! To całe jej życie!!! Co z tego, że może stracić głos? Podziwiajmy jaka jest pełna poświęcenia dla swojej pasji.
Głupia jak nic xD

ocenił(a) serial na 10

To jest Violka. Ona nie myśli.

ocenił(a) serial na 10

No właśnie. ''Dlaczego straciłam głos? Hmmm... śpiewałam tylko cały dzień bez przerwy'' i w płacz. ;/
Załamuje się głupotą Vilu.

użytkownik usunięty
Kingetta

Ja tak samo...

Przepraszam bardzo, ale Violka mogła śpiewać tą piosenkę co najwyżej 3 godziny. Ja śpiewałem kiedyś 10 godzin i popatrz- głosu nie straciłem. :D
Skoro nie wiesz na własnym doświadczeniu- czemu twierdzisz, iż tak powinno być?
Przy okazji, Vilu ślicznie brzmi w tej piosence ^^

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

A jak na żywo zaśpiewała dwie piosenki i zaczęła rzęzić, to twierdziłeś, że po dwóch ma prawo być zmęczona. Bądźże konsekwentny, człowieku.

tears_in_heaven

Zmęczenie a strata głosu to co innego ^^ Pomijając, że śpiewała to całym gardłem.

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Ale jeżeli po dwóch piosenkach jest zmęczona, to znaczy też, że po zaśpiewaniu kilku więcej przez te trzy godziny, ze zmęczenia może tracić głos.

tears_in_heaven

Nie-e :D Śpiewaj 10 godzin pełnym głosem, a zobaczysz- będziesz miała głos cholernie zmęczony, ale nadal będziesz go posiadała ^^

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Ale Violka miała coś nie tak ze strunami głosowymi, nie? Traciła głos i go odzyskiwała kilka razy, normalnie tak się nie dzieje. To świadczy tylko o jej głupocie, bo powinna od razu pójść do lekarza, choćby dla kontroli, a nie po odzyskaniu głosu zachowywać się tak, jakby się nic nie stało.
A gdzie ty śpiewałeś dziesięć godzin?

tears_in_heaven

W domu XDDDDD Następnego dnia było przedstawienie i musiałem jedną zwrotkę czegoś tam zaśpiewać :D
Po prostu przemyślała, jakie mogą być tego konsekwencje. Może mieć zdrowe gardło, ale nie będzie mogła śpiewać.

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Sąsiedzi bardzo się skarżyli?

tears_in_heaven

Nie :D Mam 2-piętrowy dom, sąsiadka z jednej strony wyjechała na wczasy, a drudzy na zakupy ;D

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

10 godzinne zakupy? Nieźle...

KeThA

Nie 10 godzinne ;d
Krótsze, ale się nie skarżyli ;D

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Jeżeli śpiewała gardłem to tylko hańba dla niej, bo gardłem się nie śpiewa :D

ocenił(a) serial na 2
KeThA

JEJ WOLNO. Sarra na avku *.*

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Przepraszam, to ona jest muzyką :( Jak ja śmiem w ogóle coś mówić.
JAKIE EMOCJE xD

użytkownik usunięty
Sebek7771

Muszę się z tobą nie zgodzić. ,,In my own world" śpiewane przez Violettę w odcinku 110 co najmniej 5 razy brzmiało tragicznie. Za każdym ra-zem było co raz gorzej. W ogóle nie śpiewała do rytmu, nie trafiała w nuty, tak jakby zupełnie nie słyszała muzyki. Ja tam się za bardzo nie znam na śpiewaniu, ale jak dla mnie to ona po prostu fałszowała.

ocenił(a) serial na 10

Głupia Violka? No co ty XD Ona jest genialna. Uwielbiam tą scenę, gdy budzi się w full makijażu i taki wyszczerz. Potem leci do studia i 10 razy wyje "En mi mundo" :D It's normal. She's normal. XD

użytkownik usunięty
Bangie

Oszyfiście. :)

Bądźmy wyrozumiali, nie wymagajmy od kogoś takiego jak Violka zdolności logicznego myślenia. XDD

użytkownik usunięty
esteckiewicz1

Dobrze, niech ci będzie. xd

Hehe :D
Viola biedactwo, czasem ją myślenie przerasta XD

użytkownik usunięty
esteckiewicz1

,,Czasem" to za mało powiedziane. ;p

Nie chciałam jej po prostu dobijać XD

użytkownik usunięty
esteckiewicz1

To dobrze. :)

ocenił(a) serial na 3

Moja teoria jest taka, że nie będąc z Leonem nie wypija wystarczającej ilości wody (bo Leon zawsze jej przynosił) i zdarła gardło.

użytkownik usunięty
Luu_4

Ciekawa teoria. :D

ocenił(a) serial na 8

Przecież ona jest muzyką i piosenkami! To były najpiękniejsze odcinki, bo ona nie mówiła i nie śpiewała. Głupia? Tak, to odpowiednie określenie. Violetcie trzeba pomagać, to dziecko z chorobą psychiczną. Poza tym jest jeszcze ślepa, głucha, ma problemy z kończynami ( Co widać podczas tańca) i cofa się rozwojem. No, biedactwo...

użytkownik usunięty
LuLuComello

Hehehehe, zgadzam się w 100%. XD