PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Czy ona siebie słyszy?

użytkownik usunięty

Po prostu nie mogę. We wczorajszym odcinku Violetta po raz kolejny gadała takie głupoty, że aż mi się to w głowie nie mieści. Np. do Diego ,,Ja nie kłamię!" albo ,,Chodzę normalnie!". No, rzeczywiście, widzimy to w każdym odcinku...

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Nie cieszcie się tak, jeszcze tylko tydzień i wy też do szkółki, dzieci. :D

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Półtora, cwaniaczku! xD Cieszymy się, cieszymy. Nie odbierzesz nam tej radości - dzisiaj cały ranek oglądałam Tomasa.

użytkownik usunięty
KeThA

A ja nadal z tego nie mogę. Tomas i miotła - cudowna para. XDDD

ocenił(a) serial na 3

Się dobrali *_*

użytkownik usunięty
KeThA

Kolejny genialny parring. :D

ocenił(a) serial na 3

Miomas albo Totła xD

użytkownik usunięty
KeThA

Hehe, dokładnie! XD

ocenił(a) serial na 2
KeThA

A ja się cieszę jutro dwoma kartkówkami. :(( I perspektywa obejrzenia Tomaszka po południu wcale tego nie polepsza.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Przykro mi skarbie :( Dasz sobie radę!

ocenił(a) serial na 2
KeThA

A jak nie? A jak się nie uda? A jak źle napiszę? Nie no, oczywiście, że dostanę dwie piątki. Ale i tak mi się nie chce. Jeszcze opisać rozmowę Raskolnikowa z Sonią...
Może jutro zachoruję, to nie taki zły pomysł. :D

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

To tylko piątek, a później Weeekend, bejbe :D Siostra w Ciebie wierzy. I Tomas również :D

ocenił(a) serial na 2
KeThA

A Tomas jest muzyką xD
Dzięki, gdybym miała kogoś, kto by mnie regularnie zaganiał do książek, to mogłabym się pochwalić średnią 6.0. Nie chce mi się uczyć, ciekawe po kim to mam?

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

To u nas rodzinne, kochanie. Ja nie uczyłam się w gimnazjum nic (chodziłam do "dość dobrego" - delikatnie mówiąc) a egzamin gimnazjalny napisałam tak, że miałam jeden z najlepszych wyników w klasie.
Powinnam się uczyć ... ALe mi się nie chce xD
Moigę Cię zaganiać, chcesz? :D

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Jasne, o ile starczy ci cierpliwości :D Na egzaminy gimnazjalne uczyłam się tylko angielskiego i poszedł mi najgorzej. Z pozostałych bez nauki ponad 90 procent.
A w tym momencie robię zadanie z matmy, co minutę sprawdzając filmweba. xD

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Wybacz, kąpałam się, dlatego tez mnie nie było :D
Nieźle, ja z angielskiego miałam najwięcej... 98%, ale byłam wkurzona, bo jedno słowo i bym miała stówę. Zapomniałam, że "break" to też przerwa, a nie tylko czasownik :D

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Niewybaczalny błąd. Wiesz, mój brat tłumaczył "To nie moja wina" na "It isn't my wine", taki miszcz. Pisałam na angielskum rozprawkę o tym, dlaczego łowienie ryb jest złe i usłyszałam od babki, że mam świetny styl. xDD

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

JAKIE wypracowanie?! o.O Wy już nie macie o czym pisać? xD
To coś jak: Don't boat yourself, albo I will animal to you :D

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Tak, taką mam intelidżent nauczycielkę. Druga liceum, ta nam dyktuje: "This is a dog. Tłumaczenie też napiszcie." Raz klikała cały czas prawym klawiszem myszki i dziwiła się, że się jej nic nie "włancza". Blondynka...

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Blondynka i wszystko jasne xD

ocenił(a) serial na 9

Cii, i tak nie pobije kwestii Leona "Nie mam nic w głowie". Reżyserzy piszący takie dialogi chyba też. XD

użytkownik usunięty
_Rebel_

Dokładnie. XD Ale to nie są jedyne takie głupie kwestie. W pierwszym sezonie było ich mnóstwo. ;)

ocenił(a) serial na 9

Ale to był jego klimat, a w drugim sezonie nawet głupawe suchary im nie bardzo wyszły. ;___; No cóż, to je Violka, tego nie ogarniesz.:D

użytkownik usunięty
_Rebel_

Igzakli. XD

ocenił(a) serial na 3

Możecie mi podać powody dlaczego nie lubicie oskarżonej Violetty C? Ja jej po prostu nie lubię, mam jej dosyć,do jej ciuchów nic nie mam , bo sama lubię taki romantyczny styl, ale jej zachowanie woła o pomstę do nieba...

użytkownik usunięty
Sissi_Annie_Romy

Nie chce mi się wypisywać długiej listy powodów, dla których nie lubię Violki, bo zajęłoby mi to kilka godzin, ale spokojnie, przejrzyj kilka stron dyskusji, a na pewno coś znajdziesz. Chyba nawet jest już taki temat: ,,Jak zaczęliście/przestaliście lubić Violettę" - tam na pewno będzie to, czego szukasz. ;)