Od pierwszego odcinka Violi zakochałam sie w postaciach granych przez Albe i Facu. Sa świetni
<3 a jak w drugiej połowie 1 sezonu zaczęło cos pomiędzy nimi iskrzyć to normalnie odpadłam!
Mam nadzieje, ze jeszcze będzie drugi ich pocałunek, bo ten pierwszy nie należał do najlepszych
:c jednak i tak byłam strasznie szczęśliwa!
Myślicie, ze w trzecim sezonie tez będą razem ?
Też ich lubię i kibicuję tej parze, ale prawdziwą "jazdę" mam na Germangie. :)
E tam pocałunek był fajny. :D
Też ich bardzo lubię i myślę, że napewno na koniec serialu i tak będą razem ale pewnie wcześniej pojawią się jakieś komplikacje bo w Violettcie wszystkie związki mają jakieś kryzysy.
Ehh, tez to zauważyłam. Tylko szkoda, ze zawsze wszystkich łączą na 5 odcinków przed końcem sezonu.
Mam taką nadzieję. Przeżyję wszystko, nawet Diegettę i Germangie, byle było Naxi! <3
Lubię bardzo, ale jeżeli chodzi o tzw. " jazdę " to jedynie Germangie (♥_♥)... no może jeszcze Pablorio i Jangie no, ale tylko to.
Naxi jest słodkie :D
German jak kto woli... Dla mnie jest idiotą bo zapomniał perfidnie o mojej Angie. Ale jego miny jak było kiedyś w temacie rządzą.
Dołączam się do pytania Skailes, którą parę wolisz???
Ich bin jedną z największych fanek Naxi :D <3 Też kochasz ich od początku? Są cuuudoooowni!!!
Ja w sumie początek 2 sezonu oglądałam przede wszystkim dla Facu ^^ Miałam fazę na niego, oczywiście nie w takim stopniu jak na Rugga... A Naxi kocham od kiedy obejrzałam o nich pierwszy filmik na yt <3 Jeszcze na długo zanim w ogóle w Polsce ktoś by pomyślał, że Maxi może się zakochać w Naty ^^
Kocham ich<3<3
Gdyby ich nie było nie oglądałabym serialu ( No i oczywiście gdyby nie było jeszcze Marcesci i Fedemili)
Więc widzisz, nie jesteś jedyna.
Lulu hej <3
Ja w sumie oglądam Viole dla Naxi, Diega i Marcesci <3
Czytam twojego bloga, jest cudny <3
A że tak jeszcze zapytam. Jesteś nowa na filmwebie i czy pozostaniesz tutaj dłużej?
I pretensji do mnie nie miej. Ja też musiałam każdemu z osobna wszystko o sobie pisać -_- Nie żeby mi coś nie pasowało...
Dobra to ja też coś o sobie opowiem. Mam na imię Martyna, mam 12 lat. Lubię w zasadzie każdą parę :)
O Jezu, już wiem jakie to męczące, nie lubię pisać o sobie i nie umiem :P
Cudownie*-*
A więc jak to się mówi witaj w rodzinie;*
Mam na imię Liliana i mam 14 lat. Kocham Marcesce, Naxi i Femile. Z ostatniego wpisu wynika,że czytałaś mojego bloga, co mi bardzo pochlebia. Może opowiesz teraz coś o sobie:D
Hejka kochane <3
wiec..
Mam na imie Marta i mam 16 lat. Vilu ogladam od 1 odcinka i od razu zakochalam sie w Naty, Fran i Maxim. Moja ulubiona para to Naxi i Marcesca <3 Kochaam kazdego aktora i aktorke z tego serialu, sa niesamowici <3 co moge jeszcze napisac.. chodze do 1 kl LO :3 ucze sie sama hiszpanskiego z kursu na cd i musze przyznac, ze nie jest zle! Polecam :)
Pisze tez bloga o Naxi :)
MILO WAS POZNAĆ KOCHANE SIOSTRY <3 ( z gory przepraszam za brak polskich znakow ale mam zepsuta klawiature :c )
Jak ten blog leci? To nie przypadkiem naxi-the-beginning?
Bo u mnie się ktoś reklamował taki i weszłam na bloga, ale jeszcze nie przeczytałam ;D
Jak to nie ten to daj adres i tak...
Jak ty to robisz do cholery jasnej?;p Mnie też poznałaś i nadal nie rozumiem jak to zrobiłaś :D
Ten dar <spuszcza skromnie wzrok> Nie no, ludzie też się dziwią, mam coś w stylu intuicji :D
Cześć! Ja jestem Dominika, mam 17 lat i lubię Leonettę, Marcescę, Femiłę, Naxi i Pablangie ;p
O, to witaj! Mam na imię Ewa, mam 18 lat i miło mi Cię poznać :D
Moje pary to Dieletta (której chyba nie będzie niestety), Femiła, Marcesca, Naxi, Pablangie, Bromila też może być.
A, i oczywiście Leómas XDD
Witaj, miło cię poznać. Fajnie, że zostajesz na dłużej. Jestem Monika, mam 14 lat. Kocham Naxi, Pangie, Femiłę, Marcescę. Marzę o dwóch parach: Marianie ( swoją drogą mam o nich bloga) i Leomasie. A i jeszcze Ramallga- ubóstwiam.
Ja ich uwielbiam ,od kiedy zaczęło coś między nimi iskrzyć oszalałam na ich punkcie . Według mnie to najlepsza para w serialu , nie wiem czy oglądałabym bez nich serial, bo jest jeszcze Marcesca i Femiła <3