Jestem zawiedziona ;c Do najbliższego Heliosa mam jakieś 120 km.. ;c w głupiej Częstochowie
nic nie ma :c teraz pytania do tych co byli : Dubbing jakiś normalny ? :D
Ja też nie idę. Mam blisko do kina, dojazd bezpośredni pociągiem, ale mnie nie ciągnie :D Praktycznie pod samą galerię bym dojechała... Ale błagam: po co? Zobaczę to samo za półtora tygodnia
Dzięki :P znalazłam tak jakoś na twitterze, a jak tam się trzymasz po wczorajszym zawiedzeniu się Femiłą? :)
Ja też nie idę, choć kina nie mam daleko, bo w W-wie. To głupota wydawać pieniądze, jak zaraz potem będzie w TV. ~J
Ja byłam ale uważam, że nie warto ; ) jakiś specjalnych wywiadów tam nie było, quizy beznadziejne, karaoke (praktycznie cisza na sali ze strony widowni :P) Piosenki leciały jakoś dziwnie :P
Ogólnie nie ma czego żałować ! ; D
A jak tam dubbing, bo slyszalam ze diego kiepski i Jackie tez tak sobie, a lara❓
Mi sie podoba dubbing Diego nawet bardzo, tylko , ze bardzo nie podobny do tego głosu jak śpiewa.
U mnie cała sala wstawała, śpiewała no i ogolnie to byli naprawdę wielcy fajni ;D
u mnie ogólnie było mało ludzi, bo dodali seans o 10 chyba wczoraj i była może połowa sali, chyba nawet nie, a jak już ktoś śpiewał to pod nosem ( w tym ja :P) i jeszcze i tak mnie siostra opieprzyła, że robię wstyd :P
Ja też nie idę. Do kina jeżdżę zawsze do Cz-wy, a że tam Heliosa nie ma, to nie jadę i tyle ;D Do Sosnowca się nie wybieram, jak już wspominałam.
Było super. Był dubbing. Były rownież konkursy , wywiady,karaoke,quizy(wybierało sie 10 osób , a nagrodami były koszulki i cos tam jeszcze, ale brali głownie małe dzieci-,-)no i 1 odcinek 2 sezonu.
Ja też nie idę. Mam do najbliższego Heliosa jakieś 90km. Poza tym musiałabym zabrać młodszą siostrę, bo tak sama to trochę za stara jestem.
Ja mieszkam w Anglii !!!!!!!!!!!
wiec tez nie byłam.
To mój blog :-D
http :// violetta- story -leonara -i- inni. blogspot. co. uk/
MI KURDE CAŁE KINO ZAJĘLI XDD
Musiałem jakoś zobaczyć moją Cami na dużym ekranie, więc potem na schodach siedziałem :3