PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Chodzi mi o to ze idac jakos tak dziwnie stawia nogi,jak to kiedys ktos napisal bez gracji.Tak niezgrabnie sie porusza i do tego przechyla sie na bogi idac.Zawsze jak to widze-pokazane ujecie z daleka to po prostu nie moge sie nie smiac.Probowalam nasladowac jej chod ale ja jakos nie umiem tak dziwnie stawiac nog:)

ocenił(a) serial na 10
Princeska92

Uff, czyli nie jestem jedyna :). Ja uważam tak samo. Ogólnie ona ma za chude nogi

ocenił(a) serial na 6
Princeska92

boki nie bogi xdd ma bardzo długie chude kończyny co tu się dziwić więc, m.in dlatego miała problemy z tańcem ale bardzo dużo ćwiczyła w sql i teraz tego nie ma, a może jej kazali w 1 sez? dla potęgowania wrażenia dziecka, nie wiem nie wiem, dziwne to właściwie

ocenił(a) serial na 3
Enterraz

Ależ ona nadal ma problemy z tańcem :P Gibie się na wszystkie strony, jak topola na wietrze...

ocenił(a) serial na 6
KeThA

nieprawda, wystarczy obejrzeć on beat albo euforie i widać zwłaszcza na tym pierwszym że dorównuje formą pozostałym, przy czym przewyższa Albę, Diego i Xabianiego

ocenił(a) serial na 2
Princeska92

Temat tych patyczków też był tutaj często poruszany, chyba większość osób uważa, że są za chude. I nie ma wdzięku. Dużo lepsze nogi ma Ludmiła, nawet Fran i Cami wypadają lepiej, Naty też. Jeszcze co do Vilu - wydaje mi się, że ona nie umie chodzić na obcasach (w 1 sezonie, potem jest znacznie lepiej), a z uporem maniaka chodzi w tych swoich pantofelkach. Dużo ładniej porusza się w balerinach, i wtedy nogi wyglądają lepiej.

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

moim zdaniem ladnie wyglada a wy sie czepiacie nie macie co robic zajmijcie sie lepiej czyms ciekwaym np. ogladaniem violetty ;)
a wogole kto zwrace uwage na takie szczegole wazne ze serial jest the best

kasiobelka

No,ja sie tam jej patykami nie przejmuję,ale bądź co bądź jest to forum dyskusyjne

kasiobelka

nie da się oglądać serialu i nie zauważyć tego. to jest strasznie nienaturalne i dziwne. i mi przeszkadza w oglądaniu, bo nie mogę wyrobić ze śmiechu.

ocenił(a) serial na 10
ekoderka

to nie ogladaj sam jestes nienaturalny i dziwny zajmij sie pracą

ocenił(a) serial na 2
kasiobelka

Nie rozumiem Cię. Czy Twoim zdaniem forum dyskusyjne polega na bezgranicznym uwielbieniu dla każdego aspektu serialu i na przymykaniu oka na nawet najbardziej rażące braki? Bo mnie się wydaję, że należy zarówno chwalić, jak i ganić to, co nam się nie podoba, bo po to jest forum.

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

a ja chwale bo dla mnie jest to najlepszy serial

ocenił(a) serial na 2
kasiobelka

Wiem, ale ma też wady. Może ty ich nie dostrzegasz, ale są.

kasiobelka

rozbawiłaś mnie tą odpowiedzią! :) i nie, nie jestem nienaturalna, ciekawe jak miałabym być nienaturalna, zastanów się.
dziwna jestem, bo wyraziłam swoje zdanie i wytknęłam rażącą wadę serialu? zabawne! haha

ocenił(a) serial na 10
ekoderka

ciesze sie ze cie rozbawilam i ty nie jestes dziwna tylko głupia

ocenił(a) serial na 3
kasiobelka

Laska, ogarnij się lepiej, jak chcesz powiedzieć komuś, że jest głupi to stań przed lustrem i mów do odbicia...

KeThA

dzięki ;]

ocenił(a) serial na 3
ekoderka

Nie ma za co - irytują mnie tacy ludzie :)

KeThA

mnie trochę też. bardziej bawią. od razu widać po wypowiedziach, że za dużo lat nie ma ;)

ocenił(a) serial na 10
KeThA

wiem ze ty mowisz do odbicia w lustrze ale ja nie musze a do mojego wieku sie nie czapiajcie bo was to nic nie powinno obchodzic a mnie najbardziej irytuja tacy wlasnie ludzie wiecej nie bede odpisywala na tym forum wlasnie przez takie osoby jaka ty jestes

ocenił(a) serial na 3
kasiobelka

Ooo! Przysłużyłam się ludzkości! LUDZIE! Nie dziękujcie ;***

kasiobelka

głupia jestem, bo wyraziłam swoje zdanie, które jest inne niż twoje? zastanów się co piszesz. ;)

ocenił(a) serial na 10
Princeska92

Violetta to jeszcze mały szczegół z tym jak chodzi, spójrzcie na Tomasa, który czasem stawia nogi do środka, chodzi przygarbiony i jak wrak człowieka. Ogółem jak patrzę jak idzie to mi się śmiać chce.
PS Jak oglądam Violette to nie mogę przestać patrzeć na Federico, nawet jak stał tylko w tle xd

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

Może ma skoliozę?

ocenił(a) serial na 10
Kaoshi

Może, może.

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

Więc nie obrażaj człowieka możliwie chorego na skoliozę

ocenił(a) serial na 10
Kaoshi

Nie obrażam, tylko opisałam jak on chodzi, skoro mówicie o Violetcie ;)

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

A no tak.

ocenił(a) serial na 10
Princeska92

Ee .. Czasami jak czytam takie wypowiedzi, to zaczynam się tak śmiać, że zginam się w pół.
Ale wracając do pytania - nie, ja tego nie zauważyłam.. Może to dlatego, że nie przykładam za dużej uwagi do tego jak aktorzy CHODZĄ, tylko bardziej wsłuchuję się w tekst .. Ale faktycznie, jak teraz tak patrzę, to może .. Ale mi i tak to w niczym nie przeszkadza, chociaż muszę przyznać, że w Studio jest dużo innych osób niż Viola, których chód wyjątkowo rzuca się w oczy :
- Tomas. Przygarbiony, nogi jakoś dziwnie ugięte ..
- Leon. Często ręce w kieszeniach, stopy idę nie do środka, lecz 'na zewnątrz'
To chyba bardziej mi się rzuciło w oczy ;)

ocenił(a) serial na 3
Vic02

Przypatrz się chłopakom na ulicy. Większość chodzi tak jak León...

ocenił(a) serial na 10
KeThA

To bardzo prawdopodobne, bo nigdy nie przyglądałam się jak chodzą miejscowi chłopacy .. Nie za bardzo mnie to interesuje ;D