Chodzi mi o to ze idac jakos tak dziwnie stawia nogi,jak to kiedys ktos napisal bez gracji.Tak niezgrabnie sie porusza i do tego przechyla sie na bogi idac.Zawsze jak to widze-pokazane ujecie z daleka to po prostu nie moge sie nie smiac.Probowalam nasladowac jej chod ale ja jakos nie umiem tak dziwnie stawiac nog:)
Uff, czyli nie jestem jedyna :). Ja uważam tak samo. Ogólnie ona ma za chude nogi
boki nie bogi xdd ma bardzo długie chude kończyny co tu się dziwić więc, m.in dlatego miała problemy z tańcem ale bardzo dużo ćwiczyła w sql i teraz tego nie ma, a może jej kazali w 1 sez? dla potęgowania wrażenia dziecka, nie wiem nie wiem, dziwne to właściwie
Ależ ona nadal ma problemy z tańcem :P Gibie się na wszystkie strony, jak topola na wietrze...
nieprawda, wystarczy obejrzeć on beat albo euforie i widać zwłaszcza na tym pierwszym że dorównuje formą pozostałym, przy czym przewyższa Albę, Diego i Xabianiego
Temat tych patyczków też był tutaj często poruszany, chyba większość osób uważa, że są za chude. I nie ma wdzięku. Dużo lepsze nogi ma Ludmiła, nawet Fran i Cami wypadają lepiej, Naty też. Jeszcze co do Vilu - wydaje mi się, że ona nie umie chodzić na obcasach (w 1 sezonie, potem jest znacznie lepiej), a z uporem maniaka chodzi w tych swoich pantofelkach. Dużo ładniej porusza się w balerinach, i wtedy nogi wyglądają lepiej.
moim zdaniem ladnie wyglada a wy sie czepiacie nie macie co robic zajmijcie sie lepiej czyms ciekwaym np. ogladaniem violetty ;)
a wogole kto zwrace uwage na takie szczegole wazne ze serial jest the best
nie da się oglądać serialu i nie zauważyć tego. to jest strasznie nienaturalne i dziwne. i mi przeszkadza w oglądaniu, bo nie mogę wyrobić ze śmiechu.
Nie rozumiem Cię. Czy Twoim zdaniem forum dyskusyjne polega na bezgranicznym uwielbieniu dla każdego aspektu serialu i na przymykaniu oka na nawet najbardziej rażące braki? Bo mnie się wydaję, że należy zarówno chwalić, jak i ganić to, co nam się nie podoba, bo po to jest forum.
rozbawiłaś mnie tą odpowiedzią! :) i nie, nie jestem nienaturalna, ciekawe jak miałabym być nienaturalna, zastanów się.
dziwna jestem, bo wyraziłam swoje zdanie i wytknęłam rażącą wadę serialu? zabawne! haha
Laska, ogarnij się lepiej, jak chcesz powiedzieć komuś, że jest głupi to stań przed lustrem i mów do odbicia...
wiem ze ty mowisz do odbicia w lustrze ale ja nie musze a do mojego wieku sie nie czapiajcie bo was to nic nie powinno obchodzic a mnie najbardziej irytuja tacy wlasnie ludzie wiecej nie bede odpisywala na tym forum wlasnie przez takie osoby jaka ty jestes
Violetta to jeszcze mały szczegół z tym jak chodzi, spójrzcie na Tomasa, który czasem stawia nogi do środka, chodzi przygarbiony i jak wrak człowieka. Ogółem jak patrzę jak idzie to mi się śmiać chce.
PS Jak oglądam Violette to nie mogę przestać patrzeć na Federico, nawet jak stał tylko w tle xd
Ee .. Czasami jak czytam takie wypowiedzi, to zaczynam się tak śmiać, że zginam się w pół.
Ale wracając do pytania - nie, ja tego nie zauważyłam.. Może to dlatego, że nie przykładam za dużej uwagi do tego jak aktorzy CHODZĄ, tylko bardziej wsłuchuję się w tekst .. Ale faktycznie, jak teraz tak patrzę, to może .. Ale mi i tak to w niczym nie przeszkadza, chociaż muszę przyznać, że w Studio jest dużo innych osób niż Viola, których chód wyjątkowo rzuca się w oczy :
- Tomas. Przygarbiony, nogi jakoś dziwnie ugięte ..
- Leon. Często ręce w kieszeniach, stopy idę nie do środka, lecz 'na zewnątrz'
To chyba bardziej mi się rzuciło w oczy ;)