PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6688
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Czy tylko mi..

ocenił(a) serial na 10

Te zdjęcia Marii przypominają Angie ? XD
Nie to co trzyma Violettę, ale np. na tych zdjęciach z Germanem, czy na tym z Angie. Zapytałam się
siostry czy jej też i powiedziała, że tak i się zastanawiam czy Violetta i German na prawdę nie
widzą podobieństwa :o

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

właśnie, te z germanem tak trochę wpadają w oko ale tam było jedno kiedy oboje patrzyli się w obiektyw ona była chyba w płaszczu, na pewno nie wyglądała jak angie. Wgl nie wiem jak oni to zrobili, ale wszystkie Saramego NAPRAWDĘ są do siebie podobne oO już na początku zauważyłam, że Angie i Violetta mają te same rysy, a Alfonso i Stoessel wgl nie są spokrewnione. Dalej, jakby tego było mało, zdjęcia marii i mqatka marii i angie, babcia violetty, MAJĄ TE SAME RYSY wszystkie, babcia, córki i wnuczka. To nawet trochę straszne

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Jak widać się trochę postarali, żeby na prawdę wyglądały jak rodzina, ale to chyba dobrze. Wgl. nie można się dziwić, że Germanowi spodobała się Angie jak chyba ona zachowuje się prawie jak jej siostra. xd

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

no ale moim zdaniem to troche idiotyczne że jej nie rozpoznał. Angie skoro pamięta tak dobrze siostrę, musiała mieć w momencie jej śmierci przynajmniej z 9 lat, kiedy zerwali kontakty. Rozumiem że to było jeszcze dziecko, no ale trzeba wziąć poprawkę na to, że wiedział jak miała na imię młodsza siostrzyczka Marii. W dodatku to podobieństwo

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

I chyba nie zatrudnił Angie nie zauważając wcześniej jej nazwiska. I Angie chyba miała z 11 lat, bo gdzieś tutaj czytałam, że ma podobno 23 lata, więc w takim razie jest o 6 lat starsza od Violetty, a Violetta miała wtedy chyba 5 lat. I co do tych podobieństw to jeszcze było jak mu mówiła, że jej siostra lubiła te jabłka w karmelu, i że zmarła, a on, że jego żona też je lubiła, a przecież jak powiedziałaś, wiedział raczej jak miała na imię siostra jego zmarłej żony.

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

aktorka ma 23. Myślę że Angie jest starsza bo sama musi mieć jakieś wykształcenie muzyczne żeby uczyć w studiu, w dodatku zważywszy na przyjaźń z pablem musiała jakiś czas tam pracować. Już sama nie wiem. Myślę że rzeczywiście nie zwrócił uwagi na nazwsiko, bo tym zajmuje się ramallo, ale z kolei ramallo na pewno znał panią saramego

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

(Tu ta sama osoba co MagdaJulka tylko limit mi się wyczerpał, a ja zazwyczaj muszę odpisać xd) Właśnie też było dla mnie dziwne że już by pracowała w Studio, ale tak czytałam to tam nie zwróciłam większej uwagi, a jak nie, to jeszcze była wtedy starsza, czyli na pewno powinna już podobnie wyglądać. Ta cała historia jest taka poplątana, ale tak już to bywa w filmach/serialach, że dzieje się masa rzeczy, które normalnie raczej nie miałyby miejsca / nie byłyby możliwe xd

ocenił(a) serial na 6
LEONetta

co wy z tym limitem xDD hsitoria jest bądź co bądź rzeczywiscie dziwna

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

bo wiesz ty już masz 2 lata filmweb to już nie masz limitu, który jest dla dosyć nowych użytkowników filmwebu xdd
A co sądzisz o głosie Clary Alonso? xd

ocenił(a) serial na 6
LEONetta

szału nie ma, staniki nie latają. Słyszałam jej wykony z Highwaya (serialu gdzie grała z Jorgiem Blanco (leonem) no i byli w zasadzie tego samego wieku, w serialu. W życiu różnią się tylko o 2 lata). Nie powaliły mnie na kolana, śpiewa ładnie ale ma popsolity głos.

ocenił(a) serial na 6
LEONetta

i spokojnie, jesteś dopiero 278 osobą z nickiem leonetta xDD

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Wow, mało coś tych Leonett xd A ty jestes pierwsza osoba z nickiem Enterraz która widze. Ale to na razie xd
A co do nicku to zakładałam na szybkiego konto i nie chciało m się awet pomyśleć o nicku tylko pierwsze co mi do głowy wpadło xd

ocenił(a) serial na 6
LEONetta

enterraz, bo po pierwsze, wszystkie które wymyślałam cholerstwa były zajęte oprocz tzw propozycji, które mi nie odpowiadały, bo bolał mnie palec od wciskania e n t e r ciągle i chciałam go już wcisnąć ostatni r a z, bo jest unisex dzięki czemu jak ktoś mnie obraża moge go wybić poprawiając rodzajniki XD i bo jak pojawie sie na profilu jakiegoś filmu raczej dla facetów typu kino akcji, nikt nie powie z miejsca aaa baba nie zna się. No i dlatego że nie ma żadnych cyferek ani znaków typu podłoga do zapamiętywania, jest oryginalny i są to prawdziwe słowa. Mi się podoba :P:P

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Mi też się podoba i chociaż jest oryginalny nie to jak ja tutaj - LEONetta co masa fanów tej pary tworzy sobie takie konto na filmwebie xd
A i co do Spiwu o którym było coś wyżej - Kogo głos spodobał Ci się najbardziej w tym serialu?

ocenił(a) serial na 6
LEONetta

Rozważywszy długo i poważnie, podobało mi się ich mnóstwo XDjeżeli miałabym wytypować trzy najlepsze, to Leon- jest doskonały, i na wysokie dźwięki, i na niskie, i na długie, rzewne piosenki i na głośno i imprezowo. Zaje.bisty głos, kochamkochamkocham xD głos Violetty, pod to samo kryterium co Leon, bardzo czysto śpiewa jak skowronek aż chce się słuchać, ma duży talent. Poza tym w serialu przewinęło się milion osób. Z gościnnych podobał mi się m.in głos Leny i Federica, chociaż do tego drugiego musiałam się przyzwyczaić. Głos Broadwaya też był bardzo fajny taki męski