PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

To było takie smutne jak German wyrzucił Angie, jak Viola kłóciła się z ojcem. Ja osobiście
poryczałam się ...

ocenił(a) serial na 5
Angie4Ever

Aż do takiego stopnia żebym płakała nie wzruszył mnie ten odcinek :D Ja czekałam tylko na akcje z Naxi ;] Było pięknie ale oczywiście Ludmi musiała się wtrącić ;/

ocenił(a) serial na 2
Angie4Ever

Cudowne Naxi! Ten całus w nosek był przesłodki xD A Vilu ma strasznie irytujący płacz, nie wzrusza mnie jej skrzeczenie, tak nieczuła jestem ;D

ocenił(a) serial na 9
tears_in_heaven

Hahaha, Naxi <33 Germangie się rozpada, jestem zdruzgotana tym faktem ;(

ocenił(a) serial na 2
Angie4Ever

Spokojnie, za 5 odcinków max już będą razem ;D

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Teraz tylko czekać na 2 sezon :>

ocenił(a) serial na 2
justynad123

Ja już odliczam ;)

ocenił(a) serial na 7
justynad123

a kiedy mają puścić 2 sezon na DC ?

ocenił(a) serial na 10
Aselka

30 września .! :D

tears_in_heaven

Esmeralda już czeka.

ocenił(a) serial na 10
Angie4Ever

No mega smutne ja tam będe ryczała pewnie w ostatnim odcinku i jeszcze wtedy ( chyba 78) co Angie przyjdzie do domu przed slubem Germana. Cytuję "Angie: te amo? Geraman: no" . I ten płacz Olgi i Ramallo. Jezu, ale te Germangie robi nam wachania nastrojowe :(

ocenił(a) serial na 10
KarolciaLovciaDielari

Angie będzie pytać German, czy go kocha, a German siedzi w jej głowie i odpowie nie?

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Sorka nie wkleiłam wszystkiego. Hubiera cambiado algo si te miraba a los ojos y te decia te amo?

ocenił(a) serial na 10
KarolciaLovciaDielari

Aaa.. Spoko :D

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

Eeej no bez takich, proszę was odpiszcie ;(

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Idę odpisać, nie byłam cały dzień na komputerze jeszcze :D

ocenił(a) serial na 10
KarolciaLovciaDielari

To było coś takiego (78):
A: Wszystko mogłoby się zmienić, jeśli spojrzałbyś mi w oczy i powiedział: kocham Cię?
G: Nie. To niczego by nie zmieniło.

ocenił(a) serial na 9
askala128

Ja też się zaraz porycze. Gdyby German powiedział wtedy "SI" to nie byłoby całej akcji z Esme grrrrrrrr

ocenił(a) serial na 10
Angie4Ever

I jeszcze jak to Angie mowiła to miała takie łzy w oczach, że to nawet bez słuchania na płacz bierze.

ocenił(a) serial na 9
KarolciaLovciaDielari

To było takie smutne jak wpadła do gabinetu Germana i zaczęła mu się tłumaczyć a ten siedział z taką grobową miną. Ja na miejscu Angie podeszłabym i mu sieknęła w ten głupi łeb -,- Nie mniej jednak kocham Germangie hhahahha xD Ale wtedy ryczałam jak mu to opowiadała i jeszcze ta muzyczka wtedy :_:

ocenił(a) serial na 9
KarolciaLovciaDielari

I jeszcze to :"W końcowym rachunku nic nie ma znaczenia" i te twarze Germana i Angie ahhh ... To takie smutne, ryczałam jak bóbr. GERMANGIE POR SIEMPRE !!! ♥ Choćby nie wiadomo co...

ocenił(a) serial na 10
Angie4Ever

Widać, że jesteś mocno wrażliwą dziewczyną,ja chyba też. A jak jest Germangie to już wogóle. Ale to może tak musi być: szczęście, milosć, kłótnie, dramat, a na końcu i tak będą razem. Obym miała rację... oby

ocenił(a) serial na 9
KarolciaLovciaDielari

Oj z tym masz racje, wrażliwa jestem... GERMANGIE POR SIEMPRE jak już pisałam. Będą razem, muszą !

ocenił(a) serial na 8
Angie4Ever

Nie żeby aż do łez, ale przyznam, że ścisnęło mnie za serce... I tak nic nie bd smutniejsze od zerwania Pablangie. ;-;

ocenił(a) serial na 10
Angie4Ever

Ja tak trochę :D jakby wyłączyć głos jak Viola płakała to rzeczywiście ścisnęło mi się serce, ale zgadzam się z osobą wyżej - nie ma nic smutniejszego od rozstania Pablangie ;__;

ocenił(a) serial na 3
Angie4Ever

Jeśli chodzi o kłótnie Germana i Vilu, to jakoś w ogóle mnie nie wzruszyło, raczej zirytowało. Jakby chociaż spróbowała go zrozumieć, nie atakowała go tak, to obyłoby się bez tego wyjazdu

ocenił(a) serial na 10
Luu_4

Tak Naxi było najsłodsze a mnie trochę wzruszyło to jak Vilu prosiła Leona żeby do niej wrócił a on praktycznie bez mrugnięcia okiem powiedział ze nie chce być jej chłopakiem... To było smutne,albo to jak German wywalił Angie domu..

ocenił(a) serial na 10
Andrestociachoo

jak Leon spławił Viole to akurat sie cieszyla ;p chociaz jej szczerze wygarnął ze sama nie wie czego chce ;p
ale co do Naxi to przekochani i to jak Naty całuje go w czoło <3

ocenił(a) serial na 8
karolina199

Nie, nie, nie. Ona pocałowała go w nos, a nie w czoło! xD
Naxi. <3

julia_555

w nos czy w czolo i tak to bylo urocze :D

ocenił(a) serial na 8
karolina199

Oj, tak! <3

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Wszystkie sceny Naxi są urocze :D A w 2 sezonie to aż chce się od tego rzygać :P Ale tak serio - kocham ich <3

KeThA

2 sezonie to ja zuje ze slodkosc Naxi dopiero nadchodzi :D ;p

ocenił(a) serial na 8
KeThA

A kto - poza fanami Caxi - ich nie kocha? <3
(Jakby co, wiem, że zdarzają się wyjątki. xD)

ocenił(a) serial na 3
julia_555

Ja nieee wiem, jak można woleć Caxi :D W życiu tego nie ogarnę. Kto oglądał twitcam Alby i Facu ręka do góry?

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Też nie wiem. Naxi forever! <3
Ja niestety nie oglądałam. ;/

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Ja obejrzałam fragment i z wrażenia aż założyłam twittera ;D

ocenił(a) serial na 6
tears_in_heaven

a co tak właściwie się działo? Oprócz zmasowanego ataku Polaków? :d

ocenił(a) serial na 2
Enterraz

Właściwie to nic, nawet nie zaśpiewali. Ale nie widziałam tych rozmów, a chciałabym. Szkoda, ze następny tc jest 2 września w nocy :/ Milena, jak już jesteś, powiedz, masz zamiar dodać kiedyś jeszcze trzeci rozdział na bloga? Wiem, że cie rozrywają, dasz palec to wezmą całą rękę, ale może w jakiejś wolnej chwili piszesz coś?

ocenił(a) serial na 6
tears_in_heaven

Mam napisany 3 i zaprzysięgłam sobie, że nie dodam niczego dopóki nie zakończe i zedytuje 5, jak przerwa to przerwa nie chce kazać czekać innym po kilkanaście dni dlatego że nie mam czasu. Jutro poprawka z chemii, pojutrze z fizyki a potem zmasowane zakupy do szkoły i czytelnicy żądają ode mnie miliarda tłumaczeń. Zaraz ruszamy z akcją, której warunki mam opracować ja, bo wiolczur haruje nad naszym nowym szablonem, post jubileuszowy też muszę napisać ja, zbierając wszystkie wyniki. Naprawdę mi szkoda, bo miałam jasny plan na jakieś 15 rozdziałów, ale wszystko mi się wylało naraz. Przewiduję zaczęcie 5 w niedzielę, ew w poniedziałek, czwarty dopiero zaczęty, a dopiero co odzyskałam komputer i musiałam się posłużyć starożytnym narzędziem znanym powszechnie jako zeszyt ;) mam nadzieję że przez tę przepaść nie stracę wiarygodności, bo jest poza moją kontrolą. Napiszę 5 i bd mogła spokojniutko dodawać sb co 4-5 dni kolejne, pisząc 6, tak mi bd najlepiej

ocenił(a) serial na 2
Enterraz

Okej, okej, cieszę się ;) Trzymam kciuki za ciebie jutro.

ocenił(a) serial na 6
tears_in_heaven

już trzyma za mnie pół polski XD

ocenił(a) serial na 2
Enterraz

Mogę się też za ciebie pomodlić, to pomoże bardziej niż zgięty palec xD

ocenił(a) serial na 6
tears_in_heaven

będę wdzięczna xDD to napiszesz do MJ?

ocenił(a) serial na 2
Enterraz

Jasne, chociaż nie wiem o co chodzi.

ocenił(a) serial na 6
tears_in_heaven

odpisała MJ wreszcie ! <3 alleluja

ocenił(a) serial na 10
Angie4Ever

ja osobiście wolę germangie, ale uważam, że rozstanie pablangie było strasznie smutne. pablo prawie się popłakał ;(

ocenił(a) serial na 10
Angie4Ever

Ja ryczałam po tym jak German powiedział Angie, że nie wiedział w kim się zakochuje :(

jessi140

dla mnie duzo bardziej od tego wzruszajace bylo wlasnie rozstanie Pablangie