Widzieliscie już zdjęcie Diega i Fran kiedy się całują?
Fajnie ,że Fran będzie z Diego. A wy wolicie Diego czy Marco?
Wkurzyłam sie, teraz jestem wkurzona podwójnie, bo usunęłam do Ciebie swój wywód, ale to nic nie szkodzi, napiuszę jeszcze raz.
Strasznie nietykalska jesteś i chyba bierzesz wszystko za bardzo do siebie. Zwróciłam Ci uwagę, że założylaś drugi taki sam temat, a ty się rzucasz. To samo do Marty. To, ze napisała coś z sarkazmem nie znaczy, że robi jakieś aluzje do Twojej osoby. Naucz się czytać ze zrozumieniem, albo nie mów nic. Cały czas tylko się rzucasz, jak pies na łańcuchu, to samo w temacie o Tince. Weź się trochę ogarnij, bo psujesz mi humor, dzień i nerwy.
Kochaj sobie Femiłę, Diecescę, blogi o Fiolce, ale nie czepiaj się od razu ludzi, bo to wkurzające.
Dziękuję za uwagę.
Jesli chodzi o cb to przepraszam bo po prostu miałam ciężki dzień a co do Tini to nie moja sprawa bo siostra mi czasami wchodzi na konto.
Zdecydowanie wolę Marcescę.
Za Diego jakoś specjalnie nie przepadam, a Marco to jedna z moich ulubionych postaci.
Nadaje się idealnie dla niej na chłopaka. Są słoooodcy razem *-*
Starał się o nią, i to jak- junto a ti z kokardką, veo veo przed szkołą, kwiaty wysyłane do hotelu, przyjechanie do ukochanej, cudne były ich sceny! <3
No i te kwiaty, co dał jej w 2 sezonie na początku. Teraz ma jej dać ponownie, tak muuuuuuucho amooooor *_*
Ja też uważam ,że Marco jest kochany. Po prostu nie lubiłam tej pary bo była perfekcyjna do bólu. Diego jest bardzo pewny siebie i przebiegły a Fran to najlepsza przyjaciółka Vilu a Diego to jej były więc to taka romantyczna historia + Diego jest najlepszym przyjacielem Marco. Założę się ,że trochę to potrwa zanim się spikną.
P.S\
Nie mam nic do Marco. Bardzo go lubię po prostu to ,ze powstanie Diecesca bardzo mnie zaskoczyło i spodobało.
Założyłam już taki temat, dokładnie o tym samym, tylko dałam jeszcze link do zdjęć. Wczoraj.
Czasami warto jednak zajrzeć kilka tematów do tyłu.
I co ci się stało ? Matko, nie można założyć 2 takich samych tematów? Zobacz sb ile tematów się powtórzyło. Nie widziałam twojego.
Już robiłam o tym post, ale ok xD Ja jestem za Diecesca Forever ♥ Zdjęcia, widziałam - BOSKIE!
Zapraszam na mojego bloga ( tak, przy okazji xD )-> http://magicalsleep.blogspot.com/