PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6682
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Diecesca

ocenił(a) serial na 10

Widzieliscie już zdjęcie Diega i Fran kiedy się całują?
Fajnie ,że Fran będzie z Diego. A wy wolicie Diego czy Marco?

Violetta_Stosel

A gdzie ty widziałaś to zdjęcie że niby oni się całują???

ocenił(a) serial na 10
mundovioletty

Na twitterze.

ocenił(a) serial na 10
mundovioletty

Wpisz sobie na twitterze #Diecesca i to będzie 3 zdjęcie w galerii.

Violetta_Stosel

Widziałam pocałują się ale to jeszcze nie znaczy że będą razem, maxi i Camila też się pocałowali w drugim sezonie i nic z tego nie wyszło.

ocenił(a) serial na 10
mundovioletty

Wiesz Caxi nie wyszła pewnie dla tego ,że najwięcej fanów ma para Naxi (w tym mnie). Tak ale Tak jak już pisał Sebek7771 -Diego ma odnaleźć w tym sezonie prawdziwą miłosć.

Violetta_Stosel

Diecesca <3. Wolę Diego oczywiście. To mój ulubiony bohater :D. Za Marco nigdy nie przepadałam.

ocenił(a) serial na 10
Gosia1_7

Marco jest fajny tyle ,że on nadaje się na przyjaciela a a nie chłopaka. Diecesca górą!

ocenił(a) serial na 7
Violetta_Stosel

Ja zdecydowanie wolę Marcesce. To trochę przykre, że przyjaciel Marco odbił mu dziewczynę. A Fran? W drugim sezonie jeździła po Diego. Poza tym, to były jej przyjaciółki xD patola, a nie serial.

ocenił(a) serial na 10
mardasek

Marco jest kochany ale on się nadaje na przyjaciela. Przyjacielowi możesz powiedzieć wszystko co tylko zechcesz i porozmawiać z nim nawet o ciuchach a z chłopakiem jest już trochę inaczej i z tego co wiem to Fran się najpierw zakocha w Diego. Poza tym Marco rozmawiał o czyms z Diego a Fran jak to usłyszała rozpłakała się czyli ,że Marco może chce z nią zerwać. Ale Diego jej powiedział ,że Marco ją kocha więc to mnie trochę zbiło z tropu. I jest takie powiedzenie "Serce nie sługa" Słyszałas?

Violetta_Stosel

Przecież Fran kocha Marco, więc głupot nie gadaj ^^

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Ale będzie z Diego

Violetta_Stosel

Tego nie wiemy. ^^

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Nie wiemy ale podobno jedna ze starych par ma nie przetrwać 3 sezonu. Viola i Leon to wiadomo ,że zostaną bo to główne postacie a Angie jest w czołówce więc pewnie wróci poza tym matka Ludmi została wynajęta przez Jade więc z Germanem pewnie nie zostanie.Maxiemu zamiesza w głowie Justyna więc możliwe jest też ,że Naxi nie przetrwa. Wydaje mi się ,ze Marcesca nie przetrwa.

Violetta_Stosel

Matka Ludmiły wynajęta? Chyba ci się sezony nieco pomyliły, a Priscilla z Esmeraldą.

ocenił(a) serial na 7
Violetta_Stosel

Pewnie xd porozmawiać o ciuchach, pójść do spa, ehem. Moim zdaniem Diecesca do siebie nie pasuje. Marco nie jest zbyt ambitną postacią, ale także ma serce. Długo starał się o Fran i jako jeden z nielicznych nie poleciał od razu na Violke - ma dobry gust. Szkoda mi go jest, serio. Francesca tez nie zawsze była wobec niego szczera. A Diego? Widzę go raczej z Ludmiła czy Gery, niż z Fran. Słyszałam, wyrażam tylko swoją opinię. To że coś jest nowe i lata za tym pół świata, nie znaczy, że ja też muszę, prawda? :)

ocenił(a) serial na 10
mardasek

Nie chodzi o to po prostu moim przyjacielem jest chłopak i z nim na prawdę mogę o wszystkim porozmawiać i to jest jedyny chłopak ,któremu mogę się zwierzyć ,ze się zakochałam a on nikomu nie powie. Miałam kiedys chłopaka ale z nim na wszystkie tematy jednak nie gadałam. Też mi szkoda Marco no ale trudno tak chciał reżyser.

ocenił(a) serial na 7
Violetta_Stosel

Okej, rozumiem. Nadal tylko nie czaje tego, dlaczego uważasz, że Marco nie nadaje się na chłopaka xd Jako jedyny w tym serialu nie zwrócił uwagi na inna i ciągle trzymał się Fran. Nie to co Leon albo Maxi. Marcesca i tak będzie na koniec. Diecesca jest chwilowa.

mardasek

Diego ma odnaleźć w tym sezonie prawdziwą miłość :c

ocenił(a) serial na 7
Sebek7771

Mam nadzieje, ze będzie nią Gery, albo Ludmiła (Fedemila, bleee). Ponoć ta piosenka tez jest dla Fran :( Ja chcę Marcesce! No i Naxi. Jak mi rozwalą te dwie pary to zabije.

ocenił(a) serial na 10
mardasek

Fedemila jest zajebista

ocenił(a) serial na 7
Violetta_Stosel

No chyba nie xD Ale, jak tak patrząc na nią nocą, w środku lasu, przymykając oczy, to tak - cudowna para ♥

ocenił(a) serial na 10
mardasek

Najlepsza para tak samo jak Naxi i Diecesca

mardasek

Masz całkowitą rację, wtedy ekran jest bardziej widoczny. I romantyczne pomieszczenie jest! *-*

ocenił(a) serial na 7
Sebek7771

Pewnie, las jest przytulny i pełny romantyzmu xd

mardasek

Przytulny może nie, ale pełen romantyzmu tak :D Sarny tam są ^^

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Ooo, jesteś uroczy *o*

ocenił(a) serial na 10
mardasek

Nie wiadomo czy Marcesca będzie na koniec ponieważ jedna para z 2 sezonu ma się rozpasć. Może się nadaje tylko prawda jest taka ,ze im bardziej chłopak się stara tym bardziej dziewczyna ma go dosć. Przynajmniej ja i moje znajome tak mamy. Jak dal mnie Diecesca przetrwa a przynajmniej mam taka nadzieję.

ocenił(a) serial na 7
Violetta_Stosel

Marcesca raczej będzie razem. Mam nadzieje, ze będzie to Bromi, Fedemila albo Germangie. :)

ocenił(a) serial na 10
mardasek

Fedemila przetrwa ale Germangie też przetrwa. Poczytaj czasami blogi o Vilu tam podają powody dla czego możliwe jest zerwanie Marcesci.

ocenił(a) serial na 7
Violetta_Stosel

Och, przepraszam, że mam jakiekolwiek życie poza tym serialem i nie siedzę godzinami przed komputerem, czytając blogi o Violce. To okropne.

ocenił(a) serial na 10
mardasek

Haha... Ja ci grzecznie mówię dlaczego jest możliwe zerwanie Marcesci a ty z mordą wyskakujesz. Ja żyje Vilu? A kto pisała ,że jak rozwalą Naxi lub Marcesce to zabijesz? Zal mi cb. Myslisz ,że jestes sarkastyczna? Jak dla mnie smieszna.

ocenił(a) serial na 7
Violetta_Stosel

Czy ja do Ciebie z morda wyskoczyłam? -.- Gdzie ja niby napisałam, że "żyjesz Vilu"? Kocham Naxi i Marcesce, oglądając serial bardzo się do nich przywiązałam. Naprawdę nie wiem, o co Ci chodzi. Napisałam tylko, że nie czytam blogów o Violce. :)

ocenił(a) serial na 10
mardasek

"Och, przepraszam, że mam jakiekolwiek życie poza tym serialem" Pisząc to wmawiasz mi ,ze żyje Vilu. To się rozumie samo przez się.

ocenił(a) serial na 7
Violetta_Stosel

No pisałam o sobie, nie o Tobie ;)

ocenił(a) serial na 10
mardasek

Twoja cała odpowiedz jest sarkazmem kierowanym do mnie. Nie jestem głupia.

Violetta_Stosel

Ech, czemu wypowiedz koleżanki z forum jako atak na swoja osobę?

ocenił(a) serial na 10
_Ariana

Krzecznie jej odpisuję dla czego Marcesca może nie przetrwać a ona piszą "Och, przepraszam, że mam jakiekolwiek życie poza tym serialem i nie siedzę godzinami przed komputerem, czytając blogi o Violce. To okropne." To się rozumie samo przez się. Chodzi jej o to ,że ja niby nie mam nic do roboty i żyję tym serialem.

Violetta_Stosel

Nie, napisałaś żeby poczytała sobie blogi, bo tam znaleźć można argumenty świadczące o rozstaniu Fran i Marco. Ona napisała jedynie, że tego nie czyta i w sumie jej się nie dziwię. Teraz to tacy mądrzy wszyscy, znajdują miliony powód na rozstanie, a wcześniej był zachwyt. Moim zdaniem za kilka, może kilkanaście odcinków okaże się czemu Marco zrobił się taki chłodny i tajemniczy. I zdecydowanie wątpię, żeby przestał walczyć o Fran. Teraz ma jakiś problem i próbuje się odsunąć od wszystkich i poradzić sobie z tym sam. Nie jest przy tym jedyny, wielu ludzi tak robi. c:

Violetta_Stosel

Nie, napisałaś żeby poczytała sobie blogi, bo tam znaleźć można argumenty świadczące o rozstaniu Fran i Marco. Ona napisała jedynie, że tego nie czyta i w sumie jej się nie dziwię. Teraz to tacy mądrzy wszyscy, znajdują miliony powód na rozstanie, a wcześniej był zachwyt. Moim zdaniem za kilka, może kilkanaście odcinków okaże się czemu Marco zrobił się taki chłodny i tajemniczy. I zdecydowanie wątpię, żeby przestał walczyć o Fran. Teraz ma jakiś problem i próbuje się odsunąć od wszystkich i poradzić sobie z tym sam. Nie jest przy tym jedyny, wielu ludzi tak robi. c:

ocenił(a) serial na 10
_Ariana

Na prawdę nie wyczuwasz sarkazmu w jej odpowiedzi ?

ocenił(a) serial na 8
Violetta_Stosel

Nie mów tak do Marciaka :(

ocenił(a) serial na 7
LadyRedCoat

Asiu, kochanie ♥

ocenił(a) serial na 8
mardasek

Tylko mi wolno tak do Ciebie mówić! xD Ciole mój ;> <3

ocenił(a) serial na 7
LadyRedCoat

Pewnie, tylko ty tak możesz ♥ Ciul ;*