PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Diegara

ocenił(a) serial na 8

Czy tylko ja sądzę, że to jedyne rozwiązanie?. Lara i Diego są sami, porzuceni, tacy podobni. Normalnie się w nich zakochałam, naprawdę z nich jest bardzo piękna para. Kto tak sądzi, a kto ma jakieś inne pomysły na znalezienie im partnerów?

ocenił(a) serial na 10
LuLuComello

Diengie <3
A tak na serio to nie wiem :D

ocenił(a) serial na 10
KarolciaLovciaDielari

To chyba nierealne niestety xd

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Niestety chyba tak :D
Ale momenty mają boskie.

ocenił(a) serial na 9
LuLuComello

Jedyne rozwiązanie: Germangie, albo Diengie ♥ Hahahah xD

ocenił(a) serial na 10
Angie4Ever

Dokładnie :D

ocenił(a) serial na 10
KarolciaLovciaDielari

Oj tam, Angie z każdym dobrze. Germangie, Diengie, Leongie, Matiangie, Ojcofrangie, Lucangie, Betangie... Pablangie też, a co!

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Własnie te pamietne Ojcofrangie <3 .
W skrócie idealna dziewczyna.

ocenił(a) serial na 10
KarolciaLovciaDielari

A jakże by inaczej. Moje Ojcofrangie. W ogóle mój ojciec Fran. Mój gorący Włoch! :D

ocenił(a) serial na 10
Skailes

To z tobą sie zastanawiałam jak on ma na imie ? A niech bedzie twój. Moj jest Dieguś <3 Gorący Hiszpan. A co tam :D

ocenił(a) serial na 10
KarolciaLovciaDielari

Nie, to chyba nie ze mną. Chociaż... Dieguś jest Clary. Mój jest jeszcze Matias. <3

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Nie ? Bo mi w pamieci zostalo to zdanie
" Napewno nosi jakies boskie nombre" albo coś takiego :D nie kojarzysz ?
No tak , ale to w realu, a w serialiku może być mój. Nie badz taka dociekliwa. Mati zawsze dobry.

ocenił(a) serial na 10
KarolciaLovciaDielari

Możliwe, że to było ze mną. Nie pamiętam. XD Coś mi świta, ale...
Maati. *-*

LuLuComello

Życzę dla Diego i Lary jak najlepiej i jest to całkiem dobry pomysł xd

ocenił(a) serial na 3
LuLuComello

Pomysł na tę pare jest dobry, już dawno omawiany ALE nie uważacie, że byłoby to dziwne? Jakby się tak parami wymienili... Prawie jak spotykanie się z siostrą zmarłej żony (ale ja jestem zła xD)

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Sarro... Mam się tam do Ciebie przejść?

ocenił(a) serial na 3
Skailes

Chciałam napisać sypianie z siostrą zmarłej żony, ale ja tam nie wiem co oni na osobności robią :P

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ale serio już Germangie jest bardziej normalne od Diegary (nie wierzę że to mówię xd). Diegara jest zbyt naciągana.

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Dla mnie obie są nieco... Patologiczne ^^

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ale jednak mimo tej całej patologii, Germangie się kochali i była między nimi jakaś tam "chemia" xd

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Czy ty jesteś zwolenniczką Hermenszi?

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ja??? Nigdy w życiu, najgorsza para ever, wypluj te słowa!!!

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Już się zaczynałam martwić...

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Za dużo fanek Germangie na forum, za dużo.
Czuję się inna: Angie mi zwisa, Germangie nie lubię. Coś z nami nie tak Sarro XD

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Niestety... Stanowczo musimy coś ze sobą zrobić.
Chociaż o polubieniu tej pary mowy nie ma!!!

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Już szybciej ty polubisz Caxi niż ja Germangie! xd

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Wypluj nazwę tego parringu, już, bo się jeszcze zatrujesz!!!!! o.O

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Już za tydzień i kilka dni ich pocałunek! Kiedy to, bo muszę wiedzieć który odcinek mam przypadkiem przegapić.

ocenił(a) serial na 2
majka5454

13 stycznia, jeśli mnie pamięć nie myli. Szkoda, że nie w piątek, bo pechowy to na pewno. ;D

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Tak, tak, 13 :/

ocenił(a) serial na 3
KeThA

Hahaha dobrze mówisz! Pangie ♥

ocenił(a) serial na 7
LuLuComello

TAAAAK DIEGARA ♥

ocenił(a) serial na 2
LuLuComello

Nie podoba mi się ten parring. Oni się w ogóle znają? I faktycznie wymiana parami jest... dziwna, no. Tak jakby ni stąd, ni zowąd, połączyć Maxiego z Lu, a Naty z Fede.

ocenił(a) serial na 8
tears_in_heaven

By się poznali... Producenci tego serialu są naprawdę dziwni. Poza tym z kim ich połączyć? A Lara musi być w trzecim sezonie, bo ją polubiłam. Chyba, że zrobią z nich psychicznych wspólników, którzy chcą zniszczyć Leonette. Pomysł zaczerpałam z niektórych blogów o serialu. Poza tym mam od pewnego czasu straszną jazde na Diegare, po tym jak obejrzałam filmik o nich. Moim zdaniem byli by naprawdę słodcy. Mój plan. Lara przychodzi do Studia, by porozmawiać z Leonem bo nadal za nim tęskni. Wpada na Diego i od razu nawiązują rozmowę. Stają się dobrymi przyjaciółmi. Odkrywają, że są do siebie tacy podobni. Jakąś się romantyczną sytuacje się wymyśli i już jest miłość.
Wena mnie dzisiaj rozpiera idę zaraz pisać rozdział na bloga.

ocenił(a) serial na 2
LuLuComello

Wow. Ja tam nie mam nic przeciwko samej Larze, ew. z Andresem... :D A Diego jakoś mi do niej nie pasuje, jak León z Naty albo coś. No po prostu różne charaktery.

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Właśnie, dwa silne charaktery, które razem się wykluczają :)
Jak dwa takie same bieguny co się odpychają xd

ocenił(a) serial na 10
LuLuComello

Przeciwieństwa się niby przyciągają, ale też mi to nie pasuję. Tak dziwnie by było. ;) Niech w 3 sezonie dla Diego jakąś fajną dziewczynę znajdą. Dla Lary jakiś chłopak z motocrossu. ;))

ocenił(a) serial na 10
LuLuComello

Ja wcześniej sobie wyobrażałam właśnie taką wersje... IDENTICO :D Lara pasuje do Diego jak ulał. Ja sobie wyobrażałam ,że Lara smutna po zerwaniu z Leośkiem wpadnie na Diego i no wiecie ... czar prysł Haha xD

ocenił(a) serial na 5
LuLuComello

Diego i Larę połączyłam w moim opowiadaniu (na końcu mieli 4 dzieciaków ;d ) ale w serialu chyba ich bym nie chciała razem widzieć.