León jest momentami jak Violka. Mówi jedno, robi drugie. Ale obu ich uwielbiam. :P
LEÓN:
WADY: taki przyjaciel, a pożegnać się z Fran kiedy wyjeżdżała nie przyszedł; jest upierdliwy, szczególnie w 1 sezonie; w 2 sezonie jest gorszy niż w 1, zachowuje się niczym Violetta;
ZALETY: ma inne hobby niż śpiewanie; jak jest z Violką to jest całkiem spoko;
DIEGO:
WADY: jest bezwzględny na początku;
ZALETY: potrafił się zmienić; cholernie przystojny; ma świetny głos!; jest taki pewny siebie, że mrru!; jest wrażliwwy, chociaż to ukrywa; jest ogólnie wspaniały!
oczywiście :) Jak wpadniesz do nas to sobie usiądziemy z herbatką i pogadamy! <3
zacnie, ja też muszę Wam wszystkim coś pokupować xD A serio to porobię wam przeróbki twarzy z ciałami z Violki xD
Och, mój Miszczu Fotoszopa, kto jak kto, ale ja znam Twoje wielkie możliwości :3
Do kogo byś mnie dopasowała? Mam się bać? XDD
Nie wiem czemu, ale wiedziałam że to powiesz, znowu telepatia :D
Pewnie moja twarz z włosami o kolorze ciemny blond by pasowała :D
Czekaj, jakoś ostatnio przeglądałam temat z urodzinami. Albo ktoś ma je dzisiaj, albo coś mi się przyśniło.
w tajemniczy sposób... ale powiedział, że na prawdę ma dzisiaj xD Bo chciałam wiedzieć, czy nie kłamał ;P
Specyficzna data, wiec sie zapamięta...
Dodasz dzis temat o jego urodzinach bo mi siostra blokuje laptopa i nie moge ani zalozyc tematu, ani wyslac wiadomości?
nie zgodzę się :D
17 ma violetta_fan
27 sissie_annie_romy
a 31 ma nie tylko Kinga, ale i lauri :)
Kiedyś mielismy biwak w szkole i zaczepialismy ludzi na 6obcy, no i z takim piotrkiem pisaliśmy i on sie pyta: dasz fejsbuka?, a my na to: nie mam, mam tylko nk, a on na to: to ktoś jeszcze ma?
No ba. Ja mam, ale nie praktykuję.
Och, właśnie sobie przypomniałam że mam tam konto, na które nie zaglądałam gdzieś od dwóch lat? Nie wiem już XD
Ale będę potrzebowała wsszych zdjęć, albo dostaniecie po prostu jakiegoś aktora w ciele innego xD