Zaciekawiłam się wyglądem jego telefonu, czy może wiecie jaki to model.? (wydaje mi się że to Nokia) ;D
na początku 37 odcinka diego czyma go w ręce. niestety nie moge wprowadzić linku ale jest na Anyfiles
LOL, jaki temat. Ja dopiero wróciłam z wycieczki. Przegapiłam odcinek. Po raz pierwszy od... dawna. Bardzo dawna. :-O
O Boże :O !
Też nie oglądałam..., ale Dielari wczoraj w kinie. Pojaramy się ?
Masakra. XD Obejrzę o dwudziestej. :D Skai w autobusie o 15:55 - "Za 5 minut Violetta!! Nie obejrzę!". XD Najlepsze było na filmie - jedna babka gadała po hiszpańsku i nie było tłumaczenia. Ja przekładałam nauczycielom. XD
Właśnie... Agosto, dobrze mówię? Zgłębiałaś jakoś dokładniej ten temat? Bo ja nie miałam w ogóle czasu nawet się nad tym zastanowić.
Ja zapewne na necie :D. Masz pecha...Oż ty geniuszu !
Dobrze powiadasz. Nic nie ma, żadnych zdjęć - nic. Dieguś się produkuje na twiterze, a Cla nic :c
Genialna ja. XD
Właśnie. Ja chcę jakąś fociszkę. Mógłby Dieguś napisać coś ciekawego, skoro już się tak produkuje. A Cla milczy.
No raczej !
Dokładnie. A walentynki w piątek...Oczekuję czegoś od nich. Jestem wymagająca !
Właśnie przeczytałam sobie wypowiedzi na forum o Tince - jakie to śmieszne.Przeżylamm szok jak zobaczyłam, że dałam jej 10. Co ja zgupiałam ?!
Dielari i Walentynki? Nie pomyślałam o tym. O,O LOL, czekam niecierpliwie... :D
Zgłupiałaś do reszty. :-D
Ja tak zawsze mam, że wyznaczam sobie jakieś wydarzenie z Dielari. Zazwyczaj się sprawdza :D. Pewnie coś napiszą...
Chyba tak :c, ale już poprawiłam. Wiesz, że 90 % tego forum nie zagrałoby lepiej od Martinki ? Tylu rzeczy się można dowiedzieć...
LOL, ciekawa jestem co mogliby napisać. Nie wierzę, cieszę się na nadchodzące Walentynki. :-D
Pfff, hahaha, ciekawie.
Oby nie kody... jakieś zdjęcie może być... A toż dlaczego tak się cieszysz ?
Bardzo ciekawie... ;D
A tak w ogóle to były dziś te powtórki Violki ?
Cieszę się, bo będzie Dielari, Musi być. :-D
Nie mam pojęcia. Idę zaraz zobaczyć.. Za chwilę 20. Dam Ci znać.
MUSI !!!
Czyli powtórki ? W sumie tak ostatnio się w kościele zastanawiałam ( często wtedy myślę ) jak oni by to podzieli jakby zrobili po 50 odc. przerwę.
Taaak. :(
Własnie. Skoro poleciało 45 odcinków. To zostało 35... Na raz puszczą? Czy 15 i 20? Nie ogarniam..
Nie wiem. Wyższa matematyka... sami sobie te problemy robią.
Jak dla mnie powinni puszczać po 40 odc. Tak jak w oryginale :D
Oj tak. To miałoby sens. Szkoda gadać. Zaraz znikam. Muszę tylko rozładować baterię do końca, bo jest nowa...
W pierwszym sezonie było Germangie. W drugim masakrycznie je spieprzyli. Ma być w trzecim, bo poduszę. >.< :(
Weeź. Ona wygląda jak taka moja koleżanka..
Jeżeli to był sarkazm to przez zatkany nos go nie wyczułam.
Nie żartuję xD Naprawdę nie było. Sprawdzałam.
Chcą żeby im oglądalność podskoczyła. To napięcie. Fede im zwoła dziewczyny przed telewizory. A te które wiedzą, że będzie będą wyczekiwały.
Taa. Ale jaki... no chamstwo. Kurde, Sarro! :( Mogliby chociaż zrobić jakiś terminarz odcinków...
Zgadzam się! Ja na Ruggusia czekam (bez niego nie oglądałam xD) a oni... NIEEE! Bo po co? Gnojowniki! xD
Wina Tuska, Sarro. Też się na Fediego i psychologa napaliłam, a tu powtórka. >.<
Wiem, Sarro. Ja też. I mojego psychologa kochanego, potwierdzającego regułę: Everybody loves Angie. :-D
Aj noł, aj noł, Sarro. :-D Mam nadzieję, że przerwa będzie trwała tylko tyle, co powtórki...
Że niebieska to wiem, bo na koniec sezonu można się sweitnie przyjrzeć - telefon Diego jest przez chwilę w centrum zainteresowania :D