Violetta

2012 - 2015
6,3 6,8 tys. ocen
6,3 10 1 6804
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

ocenił(a) serial na 7

Są już tematy o kilku innych bohaterach, no to zakładam następny. :D Co sądzicie o Diego?
Wolicie Leonettę, czy Dielettę?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) serial na 10
justi021

Leonetta <3 Ale Dieletta też ma swoje momenty ;)

justi021

DIELETTA DIELETTA DIELETTA FOREVER <3
JARAM SIĘ DZISIEJSZYM ODCINKIEM, ZAJEBISTY KONIEC <3

ocenił(a) serial na 3
justi021

Jest cuuudowny, szczególnie aktor jako dwunastolatek: http://www.youtube.com/watch?v=eCoFYyMw5Xg
Mrrru *.*

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Jaki slodki, jednak teraz tez jest taki uroczy...

ocenił(a) serial na 3
LuLuComello

Nie widziałąś tego wcześniej? Wszystkim to rozsyłam :D

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Widzialam, ale za kazdym razem mam ucieche:D:D

LuLuComello

Wszystkie mi zarywają do męża.Ludzie, on jest mój i koniec kropka <333333333333333333333333333

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Słodziutki. Widziałam to już wcześniej, ale wtedy nie zwróciłam uwagi jak fajnie on śpiewał. :o

ocenił(a) serial na 10
justi021

Dieguś aaaaaaaawwwwwww ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ Słodziak <3

ocenił(a) serial na 10
justi021

Przystojniak <3

Oczywiście Leonetta, ale Diegetta też nie jest zła.

majka5454

Ja wam mówię, swoIch męŻÓw macie a nie do mego zarywacie XO

ocenił(a) serial na 10
Izzie_

Olu, muszę ci w końcu powiedzieć tę smutną prawdę.

On nie jest twoim mężem!!! Xd

majka5454

Już w grudniu będzie XDDDD

ocenił(a) serial na 9
justi021

Mrraśne ciacho *o* Dieletta nie jest zła, czego wy chcecie od tej pary ? xDDD Dobra ... Leónetta lepsza - przyznam, ale Dieletta też nie zła. :)
Diego ♥♥♥

ocenił(a) serial na 10
justi021

podoba mi się tylko trochę. Jestem za Leonettą.

justi021

DIELETTA DIELETTA DIELETTA DIELETTA DIELETTA DIELETTA DIELETTA DIELETTA DIELETTA DIELETTA DIELETTA DIELETTA DIELETTA
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥DIELETTA DIELETTA DIELETTA DIELETTA DIELETTA DIELETTA DIELETTA DIELETTA DIELETTA DIELETTA DIELETTA DIELETTA DIELETTA
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥DIELETTA DIELETTA DIELETTA DIELETTA DIELETTA DIELETTA DIELETTA DIELETTA DIELETTA DIELETTA DIELETTA DIELETTA DIELETTA
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

ocenił(a) serial na 2
justi021

Polubiłam go, aż się sama sobie dziwię. Przypomina mi pewnego cudownego aktora z lat 80.

tears_in_heaven

Którego aktora? XD

ocenił(a) serial na 2
esteckiewicz1

Nie mogę powiedzieć, bo mam pomysł na pewien wątek w opowiadaniu... ;D

tears_in_heaven

Och, rozumiem, więc czekam na to co wymyślisz XD
Ale znany aktor, nie?

ocenił(a) serial na 3
justi021

Dieletta <3
Pamiętam, że jak pierwszy raz weszłam na forum kilka osób zdziwiło się, że mam avatar z Diego...

justi021

Oczywiście, że lubię Dielettę XD

ocenił(a) serial na 8
justi021

Mniej mnie irytuje niż na początku, da się go przeżyć ale nikt nie będzie lepszy od Leona więc oczywiście Leonetta, chociaż cieszę się że był motyw Dieletty - Vilu miała okazję spróbować być z kimś innym i przekonać się że naprawdę kocha tylko Leosia :P