PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6690
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Mnie Tomas strasznie wkurza.Natomiast Pablo Espinosa lubię. A wy?

ocenił(a) serial na 10

Nwm, nie znam nie oceniam.

ocenił(a) serial na 10

Takich tematów już było sporo, ale mogłabyś chociaż napisać dlaczego? Dla mnie Tomas nie byłby taki zły jako przyjaciel, chociaż nie chciałabym się z nim zadawać, ale jako chłopak się nie nadaje. Jestem zwolenniczką Leonetty, ale to nie znaczy, że musze go nie lubić. Jest spoko, skoro zastanawiał się, czy rzucić Studio dla przyjaciół. ;)

ocenił(a) serial na 3

Ja tam uwielbiam Pablo, Tomasa może już trochę mniej, bo powiedzmy sobie szczerze, że ciotę ze zbolałą miną z niego zrobili w Vilu co się nie umie nikomu postawić ot co, ale to nie zmienia faktu, że w 1 s lubię go najbardziej, za to León u mnie jak na razie w 2 sezonie rządzi, chociaż do powrotu Tomasa :D

ocenił(a) serial na 6

Tomas nawet nie jest taki zły, nie lubię go ale kojarzę scenę jak podobało mi się jego zachowanie. W jednym z pierwszych odcinków jak Maxi, Fran i Cami ćwiczyli piosenkę, a on już pracował u Beto to wszedł do sali po jakiś instrument. Rozluźniony i zadowolony wygłupiał się w rytm piosenki. Wtedy był fajny, zapadło mi to w pamięć bo to jedyna taka scena chyba ;D Później już tylko zmartwiona mina, przygarbione plecy albo żałosne próby "kozaczenia".