Dlaczego German załatwił pracę ojcowi Tomasa?! Gdyby tak się nie stało, Tomas wyjechałby do Hiszpanii i nigdy więcej nie spotkał się z Violettą. Na co to komu było? Czy German nie mógł być taki jak zawsze? Jeden raz, gdyby odmówił córce, zrobiłby dobrze, a on zawsze wszystko na od-wrót. Violetta to samo. Po co go w ogóle prosiła? Gdyby wszystko było tak jakby miało być, Tomas wyjechałby i byłby spokój, ona mogłaby być z Leonem. Przecież to dla niej wielka korzyść. A teraz? Będą się w sobie zakochiwać i odkochiwać co trzy odcinki i tak do końca sezonu - komplet-nie bez sensu. Będą się ciągle kłócić, a później godzić. Ona znowu nie będzie się mogła się zdecydować czy wybrać Tomasa czy Leona. I po co to wszystko? Myślę, że większość osób byłaby zadowolona, gdyby Tomas wyjechał już teraz. Może to główny wątek serialu, ich miłość i w ogóle, ale są inne o wiele ciekawsze postacie, chociażby przyjaciele Violetty czy dorośli. I jeszcze jedno. Dlaczego Disney tak faworyzuje Tomasa? W każdej reklamie nowych odcinków pokazywany jest Tomas, a Leon jest wycinany. I tak za każdym razem. Czytałem inne komentarze i widzę, że więk-szość osób denerwuje to tak jak mnie. Dubbing też się troszeczkę nie zgadza. Mam nadzieję, że następnym razem wszystko będzie tak, jak po-winno być na początku - mówię tu o zwiastunach. I że jednak (to byłby cud) Germanowi nie uda się załatwić pracy dla ojca Tomasa. Wiem, że to niemożliwe, ale może jednak?
Żałuję mego straconego czasu przeznaczonego na przeczytanie tego...Jakbyś nie zauważył,to GERMAN nie załatwił pracy Tomasowi,tylko ojciec Ludmiły. I tak by nie wyjechał. Leon też jest w zapowiedziach,gdybyś nie zauwarzył. Prosiła go, bo coś do niego czuje. Skąd wiesz,że większość? Ludzie na filmweb to nie wszystko. Ja znam wiele osób,które wolą Tomasa. Na tym kończę ten wpis.
W dzisiejszym odcinku, pod koniec, German wyraźnie mówił, że to on załatwi pracę ojcowi Tomasa, nawet pytał się Violetty o jego dokładne dane, a o ojcu Ludmiły nie było dzisiaj nic wspominane. Tomas jest wyraźnie faworyzowany w reklamach i to dobrze widać. Violetta niech się wreszcie zdecyduje i wybierze. A ja znam wiele osób, które wolą Leonettę.
Ludmiła mówiła Naty, że Tomas zostanie, bo ma plan<ukradła pomysł Violetty>. Ludmiła rozmawiała z "tatusiem" w "Resto Bend" i wtedy prosiła go o załatwienie pracy. Polecam Ci obejrzeć odcinek jeszcze raz :3
Ale niestety Ludmiła szybciej namówiła "tatunia" na załatwienie pracy ojcu Tomasa, jednym telefonem :)
Aaaii .. Tomas zostaje, by ranić Vilu :) I by rozpieprzać jej związek z Leonem
Oczywiście. Tak jak już pisałem: będą się w sobie zakochiwać i odkochiwać jeszcze z 50 razy. Wiesz co by było najlepszym rozwiązaniem? Gdyby Tomas jednak wyjechał i zabrał ze sobą Ludmiłę, ale niestety wiem, że to nie możliwe.
sorry, mam limit, więc pisze z drugiego konta. Niee, to Tomas będzie mącił w związku Vilu i Leona, oczywiście Vilu nadal będzie kochać Tomasa itd.
no, powiem szczerze, że w szoku nie byłam, ale te wszystkie fanki Tomasa załamania dostaną, jak Vilu przez niego wypadnie z talenty 21, a Leon odda jej swoje miejsce
Wszystkie fanki Tomasa? Podejrzewam, że mało jest takich osób. A dlaczego Viola ma niby wylecieć ze studia?
Tomas powiedział,że Violetta jest najgorszą osobą na świecie,bo Ludmiła pierwsza załatwiła pracę jego tacie.
Mam nadzieję, że po tych słowach Violetta nigdy nie będzie już zabiegać o Tomasa ani on o nią.
violetta powiedziała do Germana, że robi to z dobrego serca po prostu, żeby nie musieli się przeprowadzać. Gdyby chodziło w tej sprawie o uczucia, podchodziłaby zupełnie inaczej do tej rozmowy -.- poza tym jak wczoraj podeszła do niego na tej ławce, i mówiła już bez tego jej zwyczajowego zażenowania czy cokolwiek to jest w obecności tomasa, które sugerowało że go kocha, tylko normalnym, rzeczowym tonem, to nawet mnie sie go żal zrobiło.
ZauwaŻył, nie rzył, uwaga>uważny, uwaga>zauważył. g zamienne na ż. Bez złośliwości
Też to zauwaŻyłem, ale nie chciałem być wredny. ;p
Viola niech się w końcu zdecyduje. Ma Leona to po co się jeszcze w ogóle zadaje z tym Tomasem.
tłumaczenia to jakaś żenada. Opisałam ostatnią zapowiedź w temacie "kolejne kłamstwo w zapowiedzi" i wrzuciłam PRAWDZIWY trailer następnego tygodnia. Ja mówie, piszcie na DC na fb bo to się jakaś patologia robi.
Właśnie chodziło mi o ten twój komentarz. Ja języka hiszpańskiego nie znam, ale i tak wiem, że są błędy, bo czasami Leon mówi coś (w polskiej wersji dubbingowej), czego Violi na pewno by nigdy nie powiedział (w oryginale).
raz, raz założyłeś kompletnie sensowny temat i 100% się zgadzam. ja już pisałam wiadomość i mi odesłało jakiegoś automata chyba że opinie widzów są baqrdzo cenne, dziękują mi za nią i odeślą ją do odpowiednich osób. Yep.
Tomasa :3 weź napisz na DC, im więcej osób napisze tym poważniej zaczną traktować leona ni chuja nie bd zadzierać z fankami, nie ma. LEON! <33333
To jest naprawdę wkurzające, bo np. w tym obecnym zwiastunie jest coś takiego: Leon i Violetta patrzą sobie prosto w oczy a kawałek dalej między nimi stoi Tomas. I w tym fragmencie Leona wycinają, a Tomasa oczywiście pokazują. To jest okropne.
chcieli zrobić to tak, żeby było widać tylko violettę i tomasa -.- normalnie Leon jest normalnym elementem, jeszcze widać jak się patrzy na Tomasa i ogólnie jest szersze ujęcie. Teraz nie wycieli, zawężyli ale właściwie to bez różnicy, bo tak czy leon został po raz kolejny zdyskryminowany.
Przed chwilą założyłem kolejny temat z uzasadnieniem swojej zawyżonej oceny. Jak cię to interesuje to przeczytaj. ;D
dokładnie no i oczywiście każdy wie że ona nie zrobiła tego tylko z dobrego serca ale dlatego aby ztrzymać przy sb szczura. JPRDL patologyy. Jak ja bym miała przy sb takiego faceta jak Leon to bym piszczała ze szczęścia a nie rozglądała się za facetem, który ma sześciopak na czole -_- już z tego co wiem kilka osób pisało już do disneya ale oni wszystkiemu zaprzeczają -_- pokazują w zwiastunach Leona z jak najgorszej strony BUNT
,,ma sześciopak na czole '' - hahahahahhaha, co?
Z tymi zwiastunami się zgodzę, bo dokładnie tak jest - Leon jest dyskryminowany, a Tomas oczywiście zawsze pokazywany z tą swoją ciamajdowatą, przestraszoną miną zbitego psa.
Ale dalej nie odpowiadają, a coraz więcej osób lajkuje mój koment. ;)
Czyli są osoby, a nawet wiele, które się z tym zgadzają. ^_^
:) Violetta powoli mnie też denerwuje. Jest z Leonem a lata za Tomasem.. Ja to bym się wgl nie zastanawiała tylko Leona wybrała bo on jest boski :) Troszczy się o nią , chce dla niej jak najlepiej kocha ją :* A ten Tomas to co??.. Jakiś pedał i tyle. Najbardziej mi żal Leona, gdy np widzi jak Violetta i Tomas się przytulają..:( Widać że sprawia mu to przykrość..:(
Jak pisałem na początku tematu: wszyscy byliby zadowoleni, gdyby Tomas już teraz wyjechał.
Miłość Leona to prawdziwe i realne uczucie. A Tomasa.. bicz pls,, złapał ją szybko niczym Cullen, spojrzeli w oczy i już wieelka miłość na całe życie. -,-" dafaq?
to jest dobre porównanie z tym Cullenem ;D. Właściwie to Tomas zakochał się w Violi zanim poznał jej imię ;o
dlatego mówię. to jest ściema, sposób na łyknięcie przez setki małolat (8-10 latek), wielce romantyczna scena, złapał ją i już zakochani, na całe życie miłość, nic złego. wtf?!
bez sensu ;_; gdyby nie ta scena serial byłby lepszy i nie tak banalny. ;3