... skoro Naty już mogła wystąpić? Do tego na pewno po Ludmile wybrali kogoś do śpiewania.
No bo Violetka jest taaaka zaczepista i jakby to tak było, że by nie śpiewała? ONA?! :O
No właśnie! To by było straszne.
Fajnego mam avatara?
Parman, Parman, Parman, zawsze Parman!
Parman, Parman, Parman, zawsze Parman!
A mi nie pasuje mieć Pablo i Germana,
bo od tego wolę Parmana.
Madzia ty wgl cos ostatnio często zmieniasz avatary xd
czyżby Parman stał sie twoja ulubioną parą? ;p
Angie powinna dostac kosza i od Germana i Pablo i zastanie tylko ze swoim kotem nazwanym na ich cześć ;p jak typowa stara panna xd
Jestem pewna, że jak im podeśle do tego pomysły na tw to wykorzystają go w 81 sezonie :)
Nareszcie wracasz do siebie z tymi Avatarami :D Czuję pewną aluzję literacką (filmową) do HSM Meksikoł
:O To z tęsknoty, mówię ci! Potrzebowałaś kogoś (czegoś) do kochania, kiedy mnie zabrakło, a kiedy upewniłaś się, że na prawdę już jestem mogłaś pozbyć się tej rzeczy
Dobrze wytłumaczone - sama nie wpadłabym na pomysł, że to dlatego to się dzieje.
Haa, widzisz? Nadaję się na psychologa :D Albo adwokata,bo potrafię na wszystko znaleźć wyjaśnienie... Muszę się zastanowić
Ja zostanę psychologiem Świetnie się sprawdzam w tej roli na naszym fioletowym forum.
To ja adwokatem i będę cię bronić jak ludzie będą cię oskarżać że przez twoje rady podostawali uczulenia na laktozę, a później na wodę.
tak Antonio tylko ją zobaczył, to juz leci załatwiac Violi zeby to ona zaspiewala, ja cos czuje ze ktos tu dostał łapówke !
bo Naty nikt sie nie przejął :<
gwiazdunia nasz och ach!
wgl kazdy byl ubrany w jakis konkretny kolor i fajnie by to wygladało, tylko Viola tak z dupy ubrana i jeszcze z tymi piórkami na ramionach xD
No bo to było jasne (claro) że ona przecież nie może się wpasować w tłum! Ona musi brillar!
Hahahahhaahah, weźcie nie rozwalajcie mnie z tą muzyką, bo już nawet śmiech Parmana słyszę :)
to był jeden z najlepszych tekstów Violi, taki głeboki ;p
az mi łzy ciekną ze wzruszenia, no chyba ze to po prostu ze śmiechu ;d
Nie wiem co ja teraz do tego mam, ale zamiast klikać "odpowiedz" klikam "zgłoś nadużycie"
Tak! Wreszcie ktoś mnie rozpracował! A ja całe życie zastanawiałam się co się we mnie kryje, a to miłość do muzyki.