Violetta

2012 - 2015
6,3 6,9 tys. ocen
6,3 10 1 6868
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

użytkownik usunięty

Dlaczego takie byle co, ma taką wysoką ocenę ?!

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) serial na 10

Bo serial jest dobry, i aby chociaż pewne rzeczy w nim zrozumieć trzeba mieć rozum.
Mnie się ta telenowela bardzo podoba. ;) Wkręca, zaciekawia co w kolejnym odcinku, jest po prostu niesamowity. ;>

użytkownik usunięty
Leonetta4ever

Eee tam, nic ciekawego. To ja już wolę "Modę na sukces" z mamą oglądać XD

ocenił(a) serial na 10

To oglądaj.

No oglądaj,oglądaj.Najlepiej zacznij od pierwszego odcinka :* >.< Błagam, ten twój serial ma z milion odcinków jak nie więcej,każdy bohater był już z każdym,nawet kur*a ze swoją babcią :x i wgl ten serial jest o dupie maryny,w każdym odcinku wszystko to samo -_-

użytkownik usunięty
oska14

Wiem XD ale, jest wciągający te wszystkie skandale i to że, każdy już był z każdym. Idzie się czasem pośmiać z ich głupoty :D
No i widzę że, ty też to oglądasz skoro wiesz o co chodzi :p

Muszę Cię rozczarować.:*
Nie oglądam takiego badziewia,które ciągnie sie w nieskończoność i ma idiotyczną problematykę.Po prostu czyta się na różnych stronkach jak wyśmiewają ten serial.

użytkownik usunięty
oska14

Wyśmiewają ? To dlaczego leci dłużej jak ja jestem na tym świecie i zarabia dużą kasę ?

Bo oglądają to ludzie,którzy mają nudne życie i nie mają co robić.No kurde,moja babcia to ogląda bo na emeryturze nie ma co robić.
No błagam,tylko nie mów,że nie napotkałaś się nigdy w internecie z tekstem/zdjęciem który by sarkastycznie nabijał się z tego "serialu".

użytkownik usunięty
oska14

Niby że, tak. Mimo to są ludzie którzy to oglądają a serial zarabia i będzie jeszcze leciał na mojej "emeryturze"/
Dobra, niech będzie ty wolisz "Violette" ja co innego każdy ma swój gust.
Ale, z tym serialem będzie jak z resztą ( "Hannah Montana, " Czarodzieje z Waverley Place",itd) kiedyś się skończy, jak aktorzy będą już za starzy żeby grać i będą mieć za dużo kasy. Wtedy wezmą znowu kilku 16-sto latków do śpiewania i tańczenia i znowu wymyślą coś o "nastolatce która przyjechała do wielkiego miasta spełniać marzenia"
A temu serialowi daję trzy, góra cztery lata i puszczą następny. Tak to już jest, było i będzie z Disney Channel.

Pierwszy sezon "Violetty" ma 80 odcinków, a teraz nagrywany jest drugi ;)

Bo ludzie kupują ten kicz. Jara ich sposób spania z każdym, zdradzania, itd. Bez sensu.

ocenił(a) serial na 10

HaHaHa nic dodać nic ująć xD