Bo serial jest dobry, i aby chociaż pewne rzeczy w nim zrozumieć trzeba mieć rozum.
Mnie się ta telenowela bardzo podoba. ;) Wkręca, zaciekawia co w kolejnym odcinku, jest po prostu niesamowity. ;>
No oglądaj,oglądaj.Najlepiej zacznij od pierwszego odcinka :* >.< Błagam, ten twój serial ma z milion odcinków jak nie więcej,każdy bohater był już z każdym,nawet kur*a ze swoją babcią :x i wgl ten serial jest o dupie maryny,w każdym odcinku wszystko to samo -_-
Wiem XD ale, jest wciągający te wszystkie skandale i to że, każdy już był z każdym. Idzie się czasem pośmiać z ich głupoty :D
No i widzę że, ty też to oglądasz skoro wiesz o co chodzi :p
Muszę Cię rozczarować.:*
Nie oglądam takiego badziewia,które ciągnie sie w nieskończoność i ma idiotyczną problematykę.Po prostu czyta się na różnych stronkach jak wyśmiewają ten serial.
Wyśmiewają ? To dlaczego leci dłużej jak ja jestem na tym świecie i zarabia dużą kasę ?
Bo oglądają to ludzie,którzy mają nudne życie i nie mają co robić.No kurde,moja babcia to ogląda bo na emeryturze nie ma co robić.
No błagam,tylko nie mów,że nie napotkałaś się nigdy w internecie z tekstem/zdjęciem który by sarkastycznie nabijał się z tego "serialu".
Niby że, tak. Mimo to są ludzie którzy to oglądają a serial zarabia i będzie jeszcze leciał na mojej "emeryturze"/
Dobra, niech będzie ty wolisz "Violette" ja co innego każdy ma swój gust.
Ale, z tym serialem będzie jak z resztą ( "Hannah Montana, " Czarodzieje z Waverley Place",itd) kiedyś się skończy, jak aktorzy będą już za starzy żeby grać i będą mieć za dużo kasy. Wtedy wezmą znowu kilku 16-sto latków do śpiewania i tańczenia i znowu wymyślą coś o "nastolatce która przyjechała do wielkiego miasta spełniać marzenia"
A temu serialowi daję trzy, góra cztery lata i puszczą następny. Tak to już jest, było i będzie z Disney Channel.