Leon nie zasługuję na Larę. Lepiej z Violą.Wciąż jednak czekam na powrót Tomasa żeby był Leomas. ;DD
Diego jest na nią zbyt fajny, tak sobie myślę. Jemu znajdziemy kogoś lepszego!
Marco tak ranić? Xd Ale nie no, spoko :P Przynajmniej Diego nie zagrozi Leomasowi :P
I co jeszcze? Tak zmarnotrawić talent Muzyki?! Niech jeszcze gra na organach i śpiewa "Pan jest moim pasterzem".
Pan jest pasterze moim, niczego mi nie brak... Idzie mój pan, idzie mój pan, on teraz biegnie by spotkać mnie. Hahah, Violka organistką. Nie ma to jak kościelne piosenki. Nie zwracaj na mnie uwagi. :)
Jedzenie tylko mięsa jest niepokonane. :D Miałaś rację, ciągle słyszę to w "Ser mejor". Jestem skazana na mięso do końca mojego marnego żywota. :D
Gdy wszyscy święci idą do nieba...
Jeste§ królem, jesteś króóóleeeeem...
Pan Wieczernik przygotował, swój zaprasza lud...
A niedługo: Dzisiaj w Betlejem, dzisiaj w Betlejem wesoła nowina, że panna czysta, że panna czysta porodziła syna...
Królem jest Bóóóóóóg...
Podnieśmy wszyscy nasze serca, podnieśmy wszyscy nasze dłonie...
Chrystus się rodzin, nas oswobodzi. xd
Stawajmy przed obliczem Pana, wielbiąc go...
Anieli grają, króle witają...
Bóg sie rodzi, moc truchleje...
Ciekawe, jak będzie wyglądać świętowanie na forum?
Wielbiąc goooooo o lol. My tak zawsze śpiewaliśmy w podstawówce. xd
Bydlęta klękają, cuda, cuda ogłaszają
Pan niebiosów obnażony...
Hahahah, ciekawie. Violcia-reniferek. Już sobie wyobrażam. :D11
Ale się rozkręciłyście, leżę i nie wstaję.
U mnie zawsze hitem było: Wśróóód nocnej ciiiiszy, latają myszy...
A my, jak szliśmy na spacer na wuefie to zrywaliśmy gałęzie, maczaliśmy w wodzie z kałuży i śpiewaliśmy, a wszyscy sie na nas gapili, jak na jakieś omamy. Ach, te dawne czasy...
Maryja panna, maryja panna, dzieciątko piastuje...
Ogień krzepnie, blask ciemnieje, ma granice nieskończony...
Chociaż bylo haloween i tylko sebek zdjęcia poprzerabiał...
Ponoć w tym roku, rodzinka będzie u nas^^ Mama Ewcia Agata "Angie" już robi prezenty na drutach...
Hahah, no fajnie, fajnie. :D Ja zawsze z kumpelą chodzę po szkole i śpiewamy jakieś dziwne rzeczy. Np. "Yo soy unica, tan fantasica una estrellla..." albo dzisiaj "Hoy para mi eu dia especial...". A wszyscy się gapią na nas. Taa. Twierdzimy, że oglądamy za dużo reklam argentyńskich. xd
I Józef święty i Józef święty ono pielęgnuje...
Wzgardzony, okryty chwałą...
Ja zamierzam przerabiać na święta. :D
U mnie jak co roku - ja + mama & tata + babcia + pies. Chyba, że babcia postanowi pana Staśka ze sobą przyprowadzić. Nie pytaj. xd
Pan Stasiek seksiak. XD
Aaach, no tak. :D Ah, ciekawe, co dostanę. Czapę bym chciała. ;D
Tzn jutro kupuję włóczkę i poradnik "Jak szydełkować" XDD
Może się nauczę przez dwa tygodnie i coś mi się oprócz szalika uda wyszydełkować XD
A cóż chcesz dostać? Grzeczna byłaś w tym roku? XD
A, a te swetry to mogą mi koślawe wyjść, ale to zgłaszajcie reklamacje, to jeszcze raz zrobię XD
Łooo matko, Harleya? Ja jestem początkująca! XDD
Ale tak serio, to kaski też trzeba wyszydełkować! Z wielu warstw! Ochrona przede wszystkim! XD