Na pewnej stronce na fejsie o nazwie vilovers, dziewczyna wrzuciła dwa posty. Na jednym było zdjęcie całujących się Leona i LARY! Dopadł mnie kompletny szał i o mało nie rozwaliłam laptopa. A drugi post ......... to pocałunek Violetty i Leóna w drugim sezonie! Podobno ma być pod koniec 2 sezonu!!!!!!!!!!!!!!! Po prostu RE-WEL-KA!!!!! Musicie to zobaczyć!
Te zdjęcie z pocałunkiem ponoć, Violetty i Leóna to fotomontaż widziałam już je na inne stronie i to jest Justin Bieber a nie León.
To zdjęcie jest akurat prawdziwe, wiem bo to moja stronka. To chyba będzie w końcowych odcinkach i po jakimś występie bo wszystko wygląda jakby byli za kulisami i maja takie małe mikrofony przyczepione.
A możesz pokazać to zdjęcie z Bieberem? Bo ja jeszcze nigdy w życiu takiego nie widziałam.
to jest właśnie te które masz na stronie widziałam, je też na Argentyńskiej stronie i tam też mówili że to fotomontaż.
Trzeba się dobrze przyjrzeć Violetta tam ma biała koszulkę w pierwszego sezonu i to jest scenka z pierwszego sezonu, nie ma końcówek włosów pomalowanych. Może wy tego nie widzicie, ale jak jako pasjonatka fotografii i osoba robiąca zdjęcia ma oko na takie rzeczy.
A jeszcze lepiej znalazłam stronkę gdzie te zdjęcie jest już od 31 stycznia 2012 więc to nie jest możliwe żeby to była Violetta i León
to jest ta stronka ---> www. fotolog. com/comentnove/79249385/
tutaj było podane ktoś polecał jej bloga www.filmweb.pl/serial/Violetta-2012-668104/discussion/Polecam+opowiadania+na+blo gu+Alex+storyvioletta%21%21%21,2206649
Sorki to co pisałam niże to dotyczy tego zdjęcia o którym mowa w temacie, ale te które masz na blog to moim zdaniem też nie jest prawdziwe. Może się mylę.
Bo są na nim nieścisłości, sprawdzam właśnie je w photoshopie. Mam wrażliwe oczy na takie rzeczy. Bo nie lubię jak ktoś manipulując zdjęciem robi ludzi w balona.
https://www. facebook. com/pages/Vilovers/423388124427066?ref=hl
Proszę cię bardzo ;D Stronka moja i koleżanki. ;D Z tego co zrozumiałam chodzi jej o ten funpage, bo to my dzisiaj wstawiałyśmy te zdjęcia i nazwa ta sama, więc to chyba o nasze chodzi. ;D