PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Drzewo genealogiczne

ocenił(a) serial na 3

Uwaga, uwaga!
Przed Wami coś niezwykłego, niepowtarzalnego i poruszającego!
Oto nasz drzewo genealogiczne!

http://imageshack.com/i/m9qbqtp

Jeżeli kogoś nie ma pisać to jeszcze poprawię, ale przejrzałam 4 tematy, więc błaaagam..

KeThA

Czemu jestem tylko nickiem?

ocenił(a) serial na 3
i_love_it17

nie wiem, Moniczko, niektórych tak pisałam xD

ocenił(a) serial na 5
KeThA

Mam córkę Julkę ? o.O

ocenił(a) serial na 3
Violetowa00

z MagdaJulka xD Nie wiedziałaś? To już wiesz :D

ocenił(a) serial na 5
KeThA

Dobrze,że mnie oświeciłaś :D

Violetowa00

Magda jest twoim synem, a Julka to jej siostrobrat no i bierzesz 1 i 2 gratis!

ocenił(a) serial na 5
i_love_it17

Fakt nie ogarnęłam :D

Violetowa00

Ja na początku tez i ktoregos razu Julka mowila ze jest twoja córka, bo jest siostra magdy.

ocenił(a) serial na 5
i_love_it17

Możliwe ale i tak nie pamiętam ;d Skleroza nie boli ;P

KeThA

O!
Myślałam że to będzie jak drzewo Mody na Sukces, ale nie jest źle XD
Dla porównania: http://moda-na-sukces1232.blog.onet.pl/2008/02/08/drzewo-genealogiczne-forystero w/ Źle nazwisko napisali, ale tam XD

ocenił(a) serial na 3
esteckiewicz1

Tam jest jakiś Thomas xD Musi być gorąco!

KeThA

No, to syn Tejlor i Ridża XDD
Słyszałaś, że i Tejlor, i Rydż chcą odejść z Mody na Sukces? Bez nich to nie to samo :C
Jestem ogarnięta w tym trochę, bo moja sąsiadka lubi XD

esteckiewicz1

O, nie ja ich uwielbiam. Jeszcze ta Pam, Brooke. Oni są świetni.

i_love_it17

Brooke ogarniam, Pam już nie XD

esteckiewicz1

Moja nauczycielka kiedyś oglądała.

i_love_it17

Jedyną Pam, jaką skądś ogarniam, to Anderson, ale to ze Słonecznego Patrolu XD

esteckiewicz1

To sie serial nazywał, albo przyjaciele, albo swiat wg bundych

i_love_it17

Przyjaciele to Mój najukochańszy serial! <3
A Al Bundy i spółka jest niedaleko za Przyjaciółmi :D

esteckiewicz1

A kiepski?
No , a Na dobre i na złe?

i_love_it17

Te już dalej, ale Friendsów, Bundych i Zwariowanego Świata Malcolma uwielbiam XD

ocenił(a) serial na 6
esteckiewicz1

Oooo bundy i świat Malcolma <3<3<3 bundy mistrzostwo!

ocenił(a) serial na 3
KeThA

ta rodzinka jest bardziej pokręcona niż miłosne rozterki Violki >.<

ocenił(a) serial na 6
wesolutkabardzo

Lols a jakie ona ma rozterki? Jednego kocha a drugi sie czepia. Ma mniejsze rozterki niz Camila, German, ANGIE, Olga, Maxi...

ocenił(a) serial na 3
Enterraz

Jest z Diego, kocha Leona, jest z Leonem myśli o Diego, jest z Leonem myśli o Tomasku...

ocenił(a) serial na 6
wesolutkabardzo

Hyhy rzeczywiście nie brzmi to najlepiej ;D sek w tym, ze o Diego jedynie MYŚLI i gdyby nie jego popaprane działania, byłaby z Leonem. Bo zauważ, ze będąc z Leonem myślała więcej o Leonie ;) kiedy zerwali, nadal myślała o nim i nawet kiedy zaczął chodzić z inną, napastowala go bez przerwy, dopóki nie uległa panu będęchodziłzaTobąażCięzamęczę, przede wszystkim właśnie z poczucia bezsilności. Od początku sezonu walczy o uczucie Leona, później jest z Diego "żeby więcej nie cierpieć" a myśli cały czas o jednym z nich, vel Lion. Nawet na to wskazuje cały koncept drugiego sezonu. Tak, mówię jak paringowa fanatyczka ale nie jestem w stanie odmówić vilu poprawy w stałości uczucia w drugim sezonie i nie ogarniam czemu tyle osób po niej jeździ.

ocenił(a) serial na 3
KeThA

czy sprawia Wam problem rozgardiasz w tym drzewie? Jeżeli tak to to poprawię, gdyż Julka zgłaszała zażalenia co do mej zacnej pracy.
Nie zrobię tego dziś, bo idę spać.
MIłego wieczoru, kochanieńkie :*

ocenił(a) serial na 3
KeThA

Według mnie jeet super :)
Dobranoc ;*

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Kurde, stwierdzam że brakuje mi dzieci.

ocenił(a) serial na 3
majka5454

to sobie załatw, że tak podpowiem :P

majka5454

A jeszcze niedawno byly tu trzy sieroty.

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Mogę być twoim dzieckiem xP

ocenił(a) serial na 10
lauri2092

A nie, czekaj, ja już jestem chyba twoją wnuczką xd

ocenił(a) serial na 10
lauri2092

Nie moją tylko Marka i Zuzy xd

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Aaaa, dobra xd Cicho xD Muszę to rozpracować ;D

ocenił(a) serial na 3
lauri2092

Jak coś to mogę cię zmienić :D Tam jest tylko orientacyjnie :P Tak dałam...

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Nie nie trzeba, jest ok ;)

ocenił(a) serial na 3
lauri2092

Twa matka jest na forum, poznajcie się! ^^

ocenił(a) serial na 10
lauri2092

Witaj córko! Jesteś Angielarką? :D

ocenił(a) serial na 10
Bangie

Jak już pisałam wcześniej: Tak jestem :)

ocenił(a) serial na 6
KeThA

Co się dzieje z zakazana historią? Chce trzeci :< to już nawet ja ze swoim tempem mam cztery rozdziały :D:D

ocenił(a) serial na 2
Enterraz

Problem polega na tym, że jakoś nie umiemy się zgrać i wziąć razem napisać :D

ocenił(a) serial na 6
tears_in_heaven

Co za problem, podzielcie sie i kazda opisuje swój fragment a potem betujecie wzajemnie ;>

ocenił(a) serial na 2
Enterraz

Łatwo powiedzieć ;)

ocenił(a) serial na 6
tears_in_heaven

Łatwo zaraz wam tam wkroczyć i zrobic porządek ;D robota na jedno popołudnie xdxd

ocenił(a) serial na 3
Enterraz

dziecko, nie irytuj mnie! :D jak piszemy pojedyńczo to nie wychodzi tak zabawnie. Chcesz, żeby opowiadanie straciło swój urok?

ocenił(a) serial na 6
KeThA

Chcę żeby istniało W OGÓLE :D:D

ocenił(a) serial na 3
Enterraz

już, został nam tylko Leomas, prawie gotowe xD Wiem, że ci zależy ;p

ocenił(a) serial na 6
KeThA

Na leomasie? ZAWSZE <3<3<3

ocenił(a) serial na 6
tears_in_heaven

TEARSIACZEK <3<3<3 słuchaj no mnie! Właśnie przeżywałam sobie ból dupy na to, ze rozdział czwarty na DS ma jeden kom kiedy przypomniałam sobie, że miałam się udzielić u Ciebie. Mam potężny problem z czytaniem cudzych czy w ogóle wszystkch opowiadań, poza tym było juz naprawdę od groma przemiłych osób, które miały słabe opowiadaniaa prosiły mnie o recenzję. Zazwyczaj czytałam wówczas jeden, dwa rozdziały i dawałam sobie spokój mówiąc autorce że nie ruszyłam (nieraz to była prawda bo jam zabiegany człek), bo wolałam wyjść na olewajke niz zacząć wytykać błędy. Tym bardziej, ze wiele trzeba, żeby mnie zadowolić. Tymczasem bałam ruszyć twojego KB, żeby nie znaleźć się znowu w podobnej sytuacji. No i dziś złapały mnie wyrzuty, przecież ty komentujesz u mnie regularnie.
Przeczytałam prolog. A potem pierwszy. Potem poszłam sobie zrobic herbatę i gdzieś w miedzy czasie przeczytałam kolejne 5. Dziewczyno, REWELKA. A przypomnę, ze dużo wymagam od swojej lektury. Per-fect. Są rzeczy, które mnie irytują, na przykład fragmenty w nawiasach - ugh xd - ale styl masz naprawdę świetny, wciągający, świeży, zgrabny... co ja sie będę produkować, powiem tyle - jeśli nie wydarzy sie jakieś nieszczęście (u mnie norma) na dniach kończe i sklejam recenzję jak sie patrzy.
I zapomniałam na śmierć, czemu muszę ci to pisać o drugiej w nocy. Aaaa no tak. Bo KB zrobiło na mnie wrażenie, czyli wydarzenie na skale roku.
Lalalala i mogę iść spać. Goodmight.
Aaa no i bralas u nas udział w konkursie na opowiadanie?

ocenił(a) serial na 2
Enterraz

Wow :D Bardzo mi miło. Chcę powiedzieć, że przeczytałam twój rozdział, a jak się trochę ogarnę to może nawet skomentuję.
Jak czytam te moje początkowe rozdziały, to strasznie mi się nie podobają. Jakieś takie infantylne. Próbuję coś zmieniać w stylu, udoskonalać, ulepszać. Rzecz jasna tobie nie dorównam, no ale... No i już nie robię tych dygresji w nawiasach, mam nadzieję :D

Próbowałam napisać sensownego oneshota, ale wyszedł mi tak tragicznie, ze się załamałam.