PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6690
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Nasze przemyślenia, co nam się podobało w dzisiejszym odcinku itp. Trochę chaos jest na forum-
rozmowy na temat odcinka są w kilku tematach, więc tutaj będziemy mogli komentować bieżące
odcinki Violetty.

ocenił(a) serial na 10
eris15

Jestem wściekła - jeśli w piątek zwalą tłumaczenie ("czuję coś do ciebie i do leona" zamiast "przyszłam zobaczyć ciebie i leona" + to chędożone "moje serce jest rozdarte na pół, to popełnię wiadomosć do disneya.
No jnmg. Dzisiejszą zapowiedź zwalili tak, że gorzej już nie mogli.

Ten... no, strasznie porąbany:
1. Robili casting na zastępcę Vilu, niby do GŁÓWNEJ ROLI, a przecież Ludmiła i świniokontrakt pojawił się pod koniec odcina.
2. Tomcio-paluch miał zwichniętą kostkę, później tańczył, biegał, skakał do Dile que si, a później znowu rozmawiają z Violettą przez telefon łaził o kulach
3. Plasterkowa akcja, o januszu chrystusu...
4. Czemu violetta nie wyłączyła telefonu tylko go odłozyła?

użytkownik usunięty
Wiolczurr

Ale to serio poplątane było... Ja jestem pewna, że tłumaczenia już nie zmienią... Ale chociaż jak powie: " czuję coś do ciebie i do Leona" to można sobie tłumaczyć to tak, że do Tomasa czuje tylko przyjaźń, a do Leona miłość. Heh ;D
A ten z tym plastrem to też dziwne, bo najpierw Violka przykleiła sobie tego od Tomasa, a potem drugi raz tego od Leona. o.O

ocenił(a) serial na 10

Żeby Leoś się nie martwił, nie chciała go zranić. Ale będzie beka, bo teraz Leon gada i gadać będzie, że jej ufa, a ta najpierw odstawi cyrk z serduchem na dwie częsci na przedstawieniu, później będzie schadzka z Tomasem w pokoju XD Boże, nie rozumiem jej. Mieć TAKIEGO LEONA u stóp, a wciąż myśleć o takim Tomaszku.... :C

Wiolczurr

Nie wiedziałam,że istnieją plasterki na złamane paznokcie. :D Przydatna rzecz xd

użytkownik usunięty
eris15

Ona sobie rozcięła palec tym paznokciem.

I jak niby Ludmiła w tym samym momencie też? Wygooglowałam i okazało się,że są plasterki,które nakleja się na płytkę paznokcia po złamaniu ;d

użytkownik usunięty
eris15

Plastry na płytkę paznokcia są inne nawet wyglądem. A tam było widać dokładnie, że to zwykły plaster. I widziałaś, że ona go sobie przykleiła tak w połowie palca?

Ciekawe jak było w oryginalnym języku.... Mogła sobie rozciąć palca- przetłumaczyli,że złamała paznokieć . Sama już nie wiem :d

eris15

To jest Disney Channel Polska - tego nie ogarniesz -,-

ocenił(a) serial na 10
Alex__storyvioletta

Poza tym: Skąd w teatrze plasterki na złamane paznokcie?
Owszem, zwykłe - tak, ale nie na paznokcie :3
Jak zwykle, podziękujmy kochanemu Disneyowi za tak emocjonujące tłumaczenia.

eris15

w oryginale było "myślę że zacięłam się czymś, papierem albo... "

ocenił(a) serial na 10
Wiolczurr

1. Mówili najpierw, że na listę mają się wpisać dziewczyny, które chcą zastąpić Violettę a potem zaproponowali Naty udział w głównej roli.
2. Też tego nie rozumiem. I słowa Antonio: Środek przeciwbólowy i na scenę!"
3. Hah ;)
4. Nwm, może ma taki jak moja mama, że jak się na jakiś czas zostawi to się sam wyłącza....

MartinaStoessel

A mnie wkurzyła Violetta w 44 odcinku.
"Tata i Jade się kochają rozumiesz?!" -kompletnie nie to powiedziała
"Tata i Angie się kochają a nic z tym nie robią,cierpią tak jak ja" -a oto właściwa wersja.Oglądała tę scenkę po hiszpańsku wiele razy więc wiem.

Oni zawsze coś poplącą w tłumaczeniu

MartinaStoessel

Nati zaproponowali żeby zastąpiła Ludmiłę.