Co Wam się podobało, a co nie? Mnie osobiście rozbawiło, jak Maxi mówił do Naty, coś w ten deseń. :
"Jak taki żuczek, jak ja, mógłby ci coś zrobić?" - He he.
Za to zdenerwowała mnie Violetta, która krzyknęła na Angie : 'Zachowujesz się gorzej, niż dziecko!" czy jakoś tak.
Gorzej niż przedszkolak, jak można teksty Violki mylić. Przecież one są zawsze mądre i niosą naukę.
A mnie rozbawiło do łez rodzeństwo LaFontaine.
Jade: ... i zostanę samiutka przed ołtarzem...
Matias: Tutaj nie ma ołtarza.
Albo jak Jade chciała sobie zostawić Napo xD Chyba w roli krasnala do jej zimowego ogródka.
Hahaha, Napo jako krasnal w ogrodzie zimowym :D
Matias i jego miłość do jedzenia <3
Biedny Leon, tak się stara, a Violetka jak zwykle o Tomasie... Jeszcze mu buziaka dała grrrrr....
Viola i jej mądrości życiowe <3 Tak samo German <3 "Tak cię kocham, tato, jesteś najlepszy na świecie" Odcinek później: "Nienawidzę cię, jesteś najgorszym ojcem na świecie, jak możesz zabraniać mi śpiewać?!"
Mi się podobało jak Olga zaczęła sprzątać dokładnie dom Angie a Ramallo przeglądał jej rachunki i mówił jak może zaoszczędzić :D
Germangie. :x
Płakałam przy nich. :<
A później się śmiałam z siebie. German myśli o Angie na ślubie. Urzędnik taki coś "Zebraliśmy się, żeby uczestniczyć w ślubie zakochanych" A ja do siebie z takim tekstem: Takich zakochanych, że Geremek myśli o innej. Później Angie myśli o Germanie, tj. o pocałunku. A ja do siebie z tekstem: A jej to jedno w głowie. xD (I jeszcze wczoraj "Co zrobisz? Znowu mnie pocałujesz" - a moja mama akurat sprzątała o takie coś: "No pewnie by chciała") xD
Ta, gadam do siebie. Violetta ryje banię jak widać.
A jeśli chodzi o komizm, hm...
- Jak Jade chciała zostawić sobie Napo. :D
- Ramallo chcący "pomóc" Angie w sprawach finansowych, Olga pucująca jej dom, a na koniec furia Angie. Bezcenne. :D
Mnie też powalił tekst Violci "Przedszkolaki są bardziej dojrzałe niż Ty". Violcia i jej mądrości życiowe.
Nie czepiaj się Violi! JEST MUZYKĄ!!! Ona ma zawsze rację - nawet jak kłamie to robi to dla cudzego dobra, bo przecież sama nie ma z kłamstw żadnej, ale to żadnej korzyści. I nie zapominaj, iż ma prawo w środku nocy obudzić wszystkich swoją boską grą na pianinie. Jest przecież tak utalentowana, że Beethoven się chowa :D Mnie też powalili Ramallo i Olga. Ja gadam do telewizora. Ostatnio nawrzeszczałam na Germana, gdy nie pocałował Angie (choć powinien moim skromnym zdaniem).
Matko, na poczatku myślałam, że ty tak na serio to o Violi :D Już miałam wielkie oczy robić :P
Jejku! Przeczytałam swój post i zaczęłam krzyczeć. Przez chwilę pomyślałam tak jak ty. Ale się sama nastraszyłam :D Tak to jest, jak się nie pamięta, co się pisze :D
Gdy to Ramallo i Olga poniekąd "przeszkadzali" Angie tj. Ramallo - jak zaoszczędzić a Olgita myjąca okna. A potem złość Angie hahahah. ^^
-Olga&Ramallo w domu Angie
-Ogólnie Olga&Ramallo
-Jade, zwłaszcza jak chciała zostawić sobie Napo :D
-Rozmowa Germana&Antonio oraz Germana&Angie- w takich momentach widać doskonałą grę aktorską ^^
-Rozmowa Ludmiły z Tomasem, nawet jej uwierzyłem w to, że jest lepszym człowiekiem i cierpi, wcześniej tylko mnie tym lekko irytowała
-Camila prześlicznie wygląda w kitce *-*
-To, jak wpadli do domu śpiewając "Algo suena en mi", Cami genialnie tańczyła, zwracając całą moją uwagę na siebie, a taniec Matiasa i Jade.....XD
-A ja będę oryginalny- podobał mi się tekst "Przedszkolaki są bardziej dojrzalsze od Ciebie", była szczera, nie kłamała, powiedziała to pod wpływem emocji. Chciała jak najlepiej dla swojej cioci, by była szczęśliwa. Widać, że chce być z Germanem, więc czemu tak łatwo się poddała? Violetta by trafiła do internatu, gdyby Jade została jej macochą, a więc Violetta miała pełne prawo być zdenerwowana i to powiedzieć ^^
-Violetta przypominająca sobie dobre chwile, a następnie grająca na pianinie <3
------------------------------------
Nie podobało:
-Broduey, miałem ochotę go udusić za to, co zrobił Camili ^^
-miałem ochotę zabić tych, którzy czasem tak niszczą wygląd mojej Cami ^^
Po tym :
" -Camila prześlicznie wygląda w kitce *-*"
"-To, jak wpadli do domu śpiewając "Algo suena en mi", Cami genialnie tańczyła, zwracając całą moją uwagę na siebie, a taniec Matiasa i Jade.....XD"
"-Broduey, miałem ochotę go udusić za to, co zrobił Camili ^^"
"-miałem ochotę zabić tych, którzy czasem tak niszczą wygląd mojej Cami ^^"
Jestem mądra. xD
Jak mogłaś?! :O
Ja bym im te włoski z brwi policzyła, ale oglądam na necie to za słaba jakość jest! Wstydź się Julio, wstydź się!!