PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6693
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

1. Violka ma długopis ze święcącym serduszkiem, hahaha. Ona ma pięć lat? Na odpuście kupiła
czy jak?

2. Co oni wszyscy mają z tym "Habla si Puedes". Angie to sobie na początku sezonu śpiewała,
Diego grał na basie i śpiewał to dla Violki, Diego i Leon zrobili rockową wersję, Angie smutała
ostatnio przy tej piosence i dziś śpiewali ją Marco i Fran. Nie zastanawia was to?

3. Nie żebym tam jakimś zbokiem była, ale jak Ludmi podarła zdjęcie Fede i przyszedł Diego, to
siedziała, a bębny tak ją zasłaniały, jakby była w samej bluzce. No i Diego tak kucał przy niej.
Musiałam. xd

4. German przyniósł Violce kolację. Ale German?! Pewnie Olga zrobiła, a on tylko przyniósł... Jezu
Violka ma za dobrze. ._. I jeszcze potem chciał ją nakarmić. Nie no ona naprawdę ma 5 latek...

5. Antonio jest strasznie mały. Jak Angie z nim rozmawiała to wyglądało co najmniej dziwnie. xd I
ten jego hiszpański akcencik,powszechnie znany jako seplenienie. I ten ich przytulasek i za rękę
go trzymała, hohoho. :P

6. W drugiej części odcinka Violka miała taką fryzurę, że wyglądała na 30 lat.

7. Jade wróciła do dawnej fryzury?

8. Angie przyszła i od razu wyszła. No wiem, wiem. Zobaczyła Germana i Jade. Ale i tak. :P

9. German i Jade? SERIO?!

10. Wszystko jest takie przewidywalne. Wiedziałam, że to Angie przyszła, gdy German grał,
wiedziałam, że zaraz nadejdzie German, przy rozmowie Angie z Pablem, wiedziałam, że Angie
sobie pójdzie. Też tak mieliście?

11. German tak się zapatrzył na Pabla, że nie zauważył, że Angie odeszła? Ja rozumiem, Pablo
stał do niej tyłem. Ale German? On naprawdę jest ślepy. Dosłownie.

12. Tak się zdziwili, że Angie sobie poszła? Ja się jej jakoś nie dziwię.

13. Gregorio znowu się rozbiera? Znów nam pokazują, że jest bardziej umięśniony niż myśleliśmy?
Raz nam wystarczy. :P

PS. Czy mi się zdawało, czy w zajawce następnego odcinka Angie powiedziała Germanowi coś w
stylu, że dostała propozycję (coś z komponowaniem) i że to jest we Francji? Czyli jednak
wyjeżdża, czy nie? Znaczy wiem, że i tak nie wyjedzie, ale tak pytam. Dobrze zrozumiałam?

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Z Germanem i Jade też się zdziwiłam, ale już lepsi oni niż Germangie. Wybacz Skailes;)

majka5454

Popieram!

ocenił(a) serial na 7
Skailes

ja jeszcze nie oglądałam :P i właśnie przeszło mi przez myśl zrobienie tego teraz ale nie :D Mam trochę zaległości do nadrobienia :)

ocenił(a) serial na 7
Skailes

ale ja Jade ogólnie nie lubię, więc nie przeżyłabym wielkiego powrotu ; >

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Ten długopis mnie rozwlił :P
Też coś jakby z Francją słyszałam. Aaa może German ją zatrzyma na lotnisku albo coś i będzie Germangie. Tak się pocieszam :) Ale w sumie więcej już rozmawiają i to "Qué ?" Germana, jednak mu zależy... tak to sobie tlumaczę.

ocenił(a) serial na 7
KarolciaLovciaDielari

hahaha miałam dokładnie ten sam scenariusz Germangie, zatrzymuje ją na lotnisku, jesteśmy zaje*iste :D

Skailes

1. Nie wiem co masz do długopisu, fajny był ;pp
2. Też zauważyłam, że dosć często śpiewają Habla si puedes, ale lubie to więc mi pasuje
3.Yyyy.. nie, nie zauwazyłam tego.
6. O jaką fryzure ci chodzi? Dla mnie wygladała jak zwykle cały odcinek
7.Może tamta to była fryzura operacyjna do knucia z Esme ;p
9.German jest debilem!
10.Ja wiedziałam ze na próbe do Naty i Fede wbije Lu z MAxim :d ale to z Angie też przewidziałam ;p
13. Greguś też sie chce czymś pochwalić ;p a zresztą może chciał poerwać Pablo na muskuły ;p

ocenił(a) serial na 10
karolina199

A coś tak czułam, że Gregorio do Pabla:)

ocenił(a) serial na 8
Skailes

Co do 11. Pablo wyprzystojniał ostatnio toteż Germi się w nim zadurzył. Xd
9. Wolę to, niż Gesmeraldę. ><

ocenił(a) serial na 2
Skailes

Z dwojga złego lepiej jak śpiewają to nieszczęsne Habla si puedes, niż mają wałkować obrzydłe Te creo.

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Dokładnie. Chociaż w wykonaniu Fedrico i Ludmily nie było wcalr xłe. No io po włosku (kocham ewłoski) :D

(Przepraszam dxisiaj za błędcyu, ale na zajęciach tevhnivcznych skaleczyłam dwa palce).