Przed kwietniem zakładaliśmy tu tematy m.in. o sprawdzianie szóstoklasisty i innych sprawdzianach.
Wiem, że są już wyniki ze sprawdzianu szóstoklasisty. Co do gimnazjum, a maturzystów to już w
szczególności, zupełni się nie orientuję.
Ale zawsze warto spytać... Jak Wam poszło? Lepiej niż się spodziewaliście? :)
Wiem, mało inteligentny ten temat, ale tak tu cicho ostatnio.. ;c
Dałaś mi unfollow na tt xd haha xd
ale dobra, nieważne, po prostu myślałam, że też się obraziłaś :)
to jak?
Dobra, nieważne, haha xd wgl dziwny ten nowy wygląd, taki fejsbukowy, ugh...
Nie, po prostu tak jakoś, teraz wszyscy się ode mnie odwrócili...
No z blogiem xD
No, masakra. Ciężko się przyzwyczaić. :p
Znam ten ból,jakoś tak.
Stanęłyśmy coś ostatnio xD
Tragedia, krótko mówiąc.
W taki razie i ja jestem z Tobą. :)
Huh, nie wiem. Ostatnio jakoś tak wena na Dielari padła. xD
Ja miałam 38. :) To dla mnie porażka, ale ostatnio mam coraz więcej takich porażek..
Miałam tyle samo. :P Najpierw się jarałam, a później uznałam, że mogłam lepiej napisać. Za co miałaś odjęte?
Jedno zamknięte z matematyki i jedno zamknięte z polskiego. Na moje nieszczęście, w tamtym tygodniu byłam praktycznie chora, a na pewno bardzo osłabiona..:/
Staram się, naprawdę, ale wiem, że stać mnie na więcej. Nie mówię, że to zły wynik, bo jest nawet dobry, ale szło mi już lepiej, Sarrrrro.:)
Z egzaminu gimnazjalnego nie było jeszcze wyników. Mam nadzieję, że jakoś mi poszło^^
A 38 punktów z testu szóstoklasisty to świetny wynik:)
Tępak? U mnie koleżanka z klasy, która jest w sumie dośc dobra miała 28, a inna, też dobra - 29, więc patrząc jaki stres towarzyszy takiemu piersszemu ważniejszemu sprawdzianowi to jest bardzo dobrze. :D
Klasy? 25cośtam xD Nie zapamiętałam, ale chyba tylko jedna klasa szósta z czterech miała od nas gorszą :P Jeśli jest coś takiego, jak średnia szkoły to pojęcia nie mam. Ja też, jedyny mój stres to było, że niechcący wzięłam klucze od domu i musiałam je wraz z torebka zostawic na korytarzu. :P U mnie w klasie to w ogole, gralismy przed nim w rozne glupie gry, ktore przychodzily nam do glowy i sie ciagle smielismy, az sie nauczycielka zdziwila nas widzac (wszystkie inne klasy siedzialy z powazna mina zestresowane) xD
Moja siostra miała 26 punktów, więc wiesz XD Ogólnie w naszej podstawówce jakiś niski poziom, podobno najwięcej punktów to było 34 ^^
No wyników z testów gimnazjalnych niestety jeszcze nie było. Ja nie wiem ile my mamy na to czekać ... :/
Gimnazjalnych na sam koniec roku szkolnego są wyniki.... JEszcze trochę chyba poczekasz...